|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | | Black Dragon napsal: | | Merhule nemel sracky a dojed :) |
Dragone ty seš vůl |
Co zas ja? co sem proved? :) |
já se jen tlemím,protože ty seš rozenej diplomat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
Vyjednavaci a presvedcovaci schopnosti to je moje _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st říjen 03, 2007 7:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 03, 2007 7:34 am Předmět: |
|
|
Ty ses dabel
btw. tedka sem si kostnul ( 2 panaky ) tu slivovicu ze zdravotnich duvodu (skrabe me v krku) .. tak pokud na to nezapomenu, tak vam ju zitra dovezu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 03, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
Udělejte fotky... škoda, že v 6 už nebudu v Brně.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 5:30 am Předmět: |
|
|
chlapi....prvně se omlouvám Barovi, že jsem si jak je v poslední době mým dobrým zvykem nenabil mobil a nemohl tak praktikovat moje pravidelné hledání mobilu prozváněním a tudíž se mi nikdo nemohl dovolat...druhak to s tím dneškem nevidím, protože mám anginu a chrchlu jak tuberák...tj. myslím, že by to asi nebylo rozumný lízt mezi lidi...resp. asi bych tak s odstupem dvou...tří dnů od akce nebyl úplně oblíbenej ( inkubační doba:o)...takže se z dnešní akce omlouvám a doufám, že nebude poslední...jinak - nejsem fitktivní osoba....opravdu existuju :o)))....bara a moog mě znají:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Roman_best napsal: | myslíte že tam příjde i nějaká holka at to není taková gayparty? |
tak nechoď...
nevím, co by tam holky dělali, říkaly nám, jak cvičí stahování kladky za hlavu aby schodily faldíky na rukou a bocích? Samozřejmě na grilovačce to bylo super, že tam byly i holky, ale tady jsem rád, že jdeme jako chlapi na pivo
Jedinou vyjímku má Moogova kamarádka, tu rád uvidím |
ja jen mapoval situaci jeslti tam bude mít někdo menší ruce než já.....ale stejně příjdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 7:49 am Předmět: |
|
|
Tak jsem před chvílí vrátil z lehčího treninku.Ted do skoly a pak zas tam..No budu silně společensky unaven (čti:Tak kdo mě dostanene domů?  ) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | To Deadlift : to mě moc mrzí, to je v preli, každej je nemocnej...
PS: nevěděl jsem, že angína je přenosná | čoveče...včera jsem dělal výtěr a holky z laborky říkají, že to roste na agaru s krví drobně jako streptokoky - žádné mukosní kolonie...zítra budou výsledky...jinak (takřka ) - jakákoliv bakteriální nákaza se dá přenést...to dokázal už Koch...je to jeden z jeho postulátů...nejblbější je třeba to, že stačí mít drobnou virosu a na tu Ti nasedají velmi často třeba haemofilus influenzae apod...tj. virosa je ideální základ pro některé bakterie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Freimen napsal: | PS: nevěděl jsem, že angína je přenosná |
z fiktivni osoby ne | nejsem Jára Cimrmam:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Deadlift napsal: | | čoveče...včera jsem dělal výtěr a holky z laborky... |
kdyz si clovek odmysli to A tak mas celkem zajimavej zivot |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|