|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roman_best
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | čoveče...včera jsem dělal výtěr a holky z laborky říkají, že to roste na agaru s krví drobně jako streptokoky - žádné mukosní kolonie...zítra budou výsledky...jinak (takřka ) - jakákoliv bakteriální nákaza se dá přenést...to dokázal už Koch...je to jeden z jeho postulátů...nejblbější je třeba to, že stačí mít drobnou virosu a na tu Ti nasedají velmi často třeba haemofilus influenzae apod...tj. virosa je ideální základ pro některé bakterie. |
člověče co studuješ nebo čím jsi v praxi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
mikrobilogii máme v tomdle semestru, tak kdybych si nevěděl rady můžu se obrátit? vždy je dobré znát nějakou kapacitu v oboru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
| Roman_best napsal: | | mikrobilogii máme v tomdle semestru, tak kdybych si nevěděl rady můžu se obrátit? vždy je dobré znát nějakou kapacitu v oboru... | ...kde studuješ?....kapacitu říkáš jo?:o))jsem výzkumný pracovník...kapacitou v oboru je třeba Dr. Sedláček, Dr. Petráš, Dr. Motlová, Dr. Zítek....nedávno zesnulý Dr. Kocur...Dr. Smola, Dr. Andělová z Ostravy, Prof. Votava od Sv. Anny apod...pokud jde o základní aseptickou práci...to je třeba nastudovat ze skript...tam Ti nikdo nepomůže....virologii taky nepěstuju....jen bakteriologii ( i kvasinky )...většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.
ale pokud budu vědět....samozřejmě rád poradím:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...kde studuješ?....kapacitu říkáš jo?:o))jsem výzkumný pracovník...kapacitou v oboru je třeba Dr. Sedláček, Dr. Petráš, Dr. Motlová, Dr. Zítek....nedávno zesnulý Dr. Kocur...Dr. Smola, Dr. Andělová z Ostravy, Prof. Votava od Sv. Anny apod...pokud jde o základní aseptickou práci...to je třeba nastudovat ze skript...tam Ti nikdo nepomůže....virologii taky nepěstuju....jen bakteriologii ( i kvasinky )...většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.
ale pokud budu vědět....samozřejmě rád poradím:o) |
Pardon za OT, ale chci se tě deadlifte zeptat, jestli jsi někdy nenarazil na autora jménem Dr. Zdenko Vaněk. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Deadlift napsal: | ...kde studuješ?....kapacitu říkáš jo?:o))jsem výzkumný pracovník...kapacitou v oboru je třeba Dr. Sedláček, Dr. Petráš, Dr. Motlová, Dr. Zítek....nedávno zesnulý Dr. Kocur...Dr. Smola, Dr. Andělová z Ostravy, Prof. Votava od Sv. Anny apod...pokud jde o základní aseptickou práci...to je třeba nastudovat ze skript...tam Ti nikdo nepomůže....virologii taky nepěstuju....jen bakteriologii ( i kvasinky )...většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.
ale pokud budu vědět....samozřejmě rád poradím:o) |
Pardon za OT, ale chci se tě deadlifte zeptat, jestli jsi někdy nenarazil na autora jménem Dr. Zdenko Vaněk. | ...bohužel ne ...čím se zabýval???
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
dívej...je to možný, že tohle jméno bylo v některém ze článků...ale načítám jich stovky a tak mi utkví jen blízcí kolegové...spolupracovníci...jinak to co píšeš je zajímavý....nechtěl by u nás pracovat?:o))...plat je mírný, ovšem to co činí výzkum výzkumem...tj. dlouhé hodiny přesčasů by si tu do sytosti užil:o)...zkusím mrknout, jestli od něj něco nemám:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce. | tak v tejto vete nerozumiem ale ani jednemu slovu.uplne nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 5:32 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| Roman_best napsal: | studuji na MZLU a přednáší nám Ing. Jaroslav Záhora, CSc. vypada celkem férově...a zatím to podáva zajimavě...až tak že budu stávat kvuli přednážce na 7:00 |
Mikrobiologie u Zahory je pohoda....myslim ze sem nebyla ani na jedne jeho prednasce a i presto sem to odstudovala
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
Tak jak vidno místo srazu jsem doma  . Má to bohužel více důvodů. Jsem celkem dost utahanej a ráno vstávám ve 4:30 do práce, myslím, že na chvilku někam chodit by nemělo smysl. Zůstanu tedy nadále "fiktivní" osobou, alespoň prozatím.
Některý lidi bych aji rád poznal, ale sakriš asi v menší koncentraci neznámých lidí, ta větší mi nahání hrůzu
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem první, kdo bohužel musel jít domů. Skvělá akce, kdo tam nebyl, má důvod litovat _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|