!!!sraz RW Brno!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!sraz RW Brno!!!  Úvodní stránka -> Ostatní -> !!!sraz RW Brno!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roman_best

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
čoveče...včera jsem dělal výtěr a holky z laborky říkají, že to roste na agaru s krví drobně jako streptokoky - žádné mukosní kolonie...zítra budou výsledky...jinak (takřka ) - jakákoliv bakteriální nákaza se dá přenést...to dokázal už Koch...je to jeden z jeho postulátů...nejblbější je třeba to, že stačí mít drobnou virosu a na tu Ti nasedají velmi často třeba haemofilus influenzae apod...tj. virosa je ideální základ pro některé bakterie.

člověče co studuješ nebo čím jsi v praxi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...dodělávám doktorát z biochemie...ale živí mě mikrobiologie - vývoj in vitro diagnostiky....fenotypově.
Roman_best

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikrobilogii máme v tomdle semestru, tak kdybych si nevěděl rady můžu se obrátit? vždy je dobré znát nějakou kapacitu v oboru...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roman_best napsal:
mikrobilogii máme v tomdle semestru, tak kdybych si nevěděl rady můžu se obrátit? vždy je dobré znát nějakou kapacitu v oboru...
...kde studuješ?....kapacitu říkáš jo?:o))jsem výzkumný pracovník...kapacitou v oboru je třeba Dr. Sedláček, Dr. Petráš, Dr. Motlová, Dr. Zítek....nedávno zesnulý Dr. Kocur...Dr. Smola, Dr. Andělová z Ostravy, Prof. Votava od Sv. Anny apod...pokud jde o základní aseptickou práci...to je třeba nastudovat ze skript...tam Ti nikdo nepomůže....virologii taky nepěstuju....jen bakteriologii ( i kvasinky )...většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.

ale pokud budu vědět....samozřejmě rád poradím:o)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...kde studuješ?....kapacitu říkáš jo?:o))jsem výzkumný pracovník...kapacitou v oboru je třeba Dr. Sedláček, Dr. Petráš, Dr. Motlová, Dr. Zítek....nedávno zesnulý Dr. Kocur...Dr. Smola, Dr. Andělová z Ostravy, Prof. Votava od Sv. Anny apod...pokud jde o základní aseptickou práci...to je třeba nastudovat ze skript...tam Ti nikdo nepomůže....virologii taky nepěstuju....jen bakteriologii ( i kvasinky )...většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.

Pardon za OT, ale chci se tě deadlifte zeptat, jestli jsi někdy nenarazil na autora jménem Dr. Zdenko Vaněk.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte, fuj ... nemluv tady sproste
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Deadlift napsal:

Pardon za OT, ale chci se tě deadlifte zeptat, jestli jsi někdy nenarazil na autora jménem Dr. Zdenko Vaněk.
...bohužel ne ...čím se zabýval???
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
daymoon napsal:

...bohužel ne ...čím se zabýval???

Zabýval se hodně nadprodukcí metabolitů mikroorganismů. Mimo jiné založil GIM. Detaily jeho práce si bohužel nepamatuju, jsem technik, nemám na to hlavu . Jen mě zajímalo, jestli ho neznáš, je to můj blízký příbuzný.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dívej...je to možný, že tohle jméno bylo v některém ze článků...ale načítám jich stovky a tak mi utkví jen blízcí kolegové...spolupracovníci...jinak to co píšeš je zajímavý....nechtěl by u nás pracovat?:o))...plat je mírný, ovšem to co činí výzkum výzkumem...tj. dlouhé hodiny přesčasů by si tu do sytosti užil:o)...zkusím mrknout, jestli od něj něco nemám:o)
Roman_best

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 4:29 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

studuji na MZLU a přednáší nám Ing. Jaroslav Záhora, CSc. vypada celkem férově...a zatím to podáva zajimavě...až tak že budu stávat kvuli přednážce na 7:00
Dan0

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
většinou metabolické dráhy a utilizace specifických substrátů potřebných k vývoji diagnostických setů + automatizace identifikací pomocí různých readerů...tj. klasická spektrofotometrie v jamce.
tak v tejto vete nerozumiem ale ani jednemu slovu.uplne nic
Hami88

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 5:32 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

Roman_best napsal:
studuji na MZLU a přednáší nám Ing. Jaroslav Záhora, CSc. vypada celkem férově...a zatím to podáva zajimavě...až tak že budu stávat kvuli přednážce na 7:00

Mikrobiologie u Zahory je pohoda....myslim ze sem nebyla ani na jedne jeho prednasce a i presto sem to odstudovala
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
dívej...je to možný, že tohle jméno bylo v některém ze článků...ale načítám jich stovky a tak mi utkví jen blízcí kolegové...spolupracovníci...jinak to co píšeš je zajímavý....nechtěl by u nás pracovat?:o))...plat je mírný, ovšem to co činí výzkum výzkumem...tj. dlouhé hodiny přesčasů by si tu do sytosti užil:o)...zkusím mrknout, jestli od něj něco nemám:o)

Nabídka zní zajímavě, jen jemu bylo letos 83 let

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jnerez

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak vidno místo srazu jsem doma . Má to bohužel více důvodů. Jsem celkem dost utahanej a ráno vstávám ve 4:30 do práce, myslím, že na chvilku někam chodit by nemělo smysl. Zůstanu tedy nadále "fiktivní" osobou, alespoň prozatím.
Některý lidi bych aji rád poznal, ale sakriš asi v menší koncentraci neznámých lidí, ta větší mi nahání hrůzu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem první, kdo bohužel musel jít domů. Skvělá akce, kdo tam nebyl, má důvod litovat
a po nás? Což! Ať přijde potopa!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!sraz RW Brno!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: