|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | No já dělám docela hluboký dřepy mě říkají,ale já už su na to tak zvyklej snad to kolena vydrží , bazy nejede tak hluboko |
Na kolena hloubka vliv nema. Ja osobne neuznavam ani paralel, pro me je opravdovy DREP ten nejhlubsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
žlutej

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | žlutej napsal: | No já dělám docela hluboký dřepy mě říkají,ale já už su na to tak zvyklej snad to kolena vydrží , bazy nejede tak hluboko |
Na kolena hloubka vliv nema. Ja osobne neuznavam ani paralel, pro me je opravdovy DREP ten nejhlubsi. |
No on je to taky sakra rozdíl ,že když jedeš nad paralel a ten nejhlubší jak říkáš ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | | Draper napsal: | | žlutej napsal: | No já dělám docela hluboký dřepy mě říkají,ale já už su na to tak zvyklej snad to kolena vydrží , bazy nejede tak hluboko |
Na kolena hloubka vliv nema. Ja osobne neuznavam ani paralel, pro me je opravdovy DREP ten nejhlubsi. |
No on je to taky sakra rozdíl ,že když jedeš nad paralel a ten nejhlubší jak říkáš ty |
To jo. Nedavno jsem chtel dat 10x10 s 90kg s minutovyma pauzama, dal jsem sice jen 9x10, ale za to jsem neojebal ani jedno jedine opakovani a jel jsem to co nejhloubeji, i kdyz posledni serii jsem jel jen silou vule, tak to bylo uzasny. Jen se mne pak chtelo zvracet.
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | žlutej napsal: | | Draper napsal: | | žlutej napsal: | No já dělám docela hluboký dřepy mě říkají,ale já už su na to tak zvyklej snad to kolena vydrží , bazy nejede tak hluboko |
No on je to taky sakra rozdíl ,že když jedeš nad paralel a ten nejhlubší jak říkáš ty |
To jo. Nedavno jsem chtel dat 10x10 s 90kg s minutovyma pauzama, dal jsem sice jen 9x10, ale za to jsem neojebal ani jedno jedine opakovani a jel jsem to co nejhloubeji, i kdyz posledni serii jsem jel jen silou vule, tak to bylo uzasny. Jen se mne pak chtelo zvracet. |
Tak to já znám ,přesně tohle se mě stalo dneska
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
Tento mytus pochazi z asi 30 let stare nejasne studie, dost se z toho delal humbuk tenkrat, ale uz je to vyvraceno. Kdyz ti to tak ale vyhovuje a roste ti to, tak proc ne, ale ja jsem treba presedlal na drepy uplne ass to grass, musel jsem ale vyrazne snizit vahu.
Jinak hodne stesti, dost dobry log.
|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | Proc bych na tebe nepockal sme hardcore bilovice ne?
Jo ja tak dolu nejedu protoze mam strach od kolena jednou me rikal nejakej doktor ze se pri nakym hlupokym podrepu sere ta chrupavka nebo co...at uz je to pravda nebo ne tak ja ty hluboky nejedu citim to hodne dobre a roste to takze nemam duvod to nejak menit. je me 20 a ty nohy me tahle rostou stejne. Nechcu mit v 30 kolena na sracky |
Neboj mám to vyzkoušený za těch 20let a porád chodím bez berlí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Díky:) a jeste by me zajimalo jak vam z drepu roste prdel protoze ja kdyz ju zatnu tak ju mam jak sutr skoro a mam pocit ze me dost roste  Da se tomu nejak predejit treba postaveni noch tak aby tolik nezabirala ta prdel nebo budi mit zachvilu nejvetsi prdel na svete...co myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | Díky:) a jeste by me zajimalo jak vam z drepu roste prdel protoze ja kdyz ju zatnu tak ju mam jak sutr skoro a mam pocit ze me dost roste Da se tomu nejak predejit treba postaveni noch tak aby tolik nezabirala ta prdel nebo budi mit zachvilu nejvetsi prdel na svete...co myslite? |
Skalní lifteři se do mě asi pustí,ale řešením je bud multipress nebo hacken
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
A nebo prave nejezdit tak dolu...nekdo kdo ma cinku liftersky az dole na zadnich deltach to treba vezme vice spodnima zadama, ale kdo ji ma vys tak myslim ze prave dole to dost bere zadek. Ale nejvic je to dany geneticky, je to sval jak vsecko jiny, ale holkam se to libi, kdyz svaly tak vsude
A s tim drepovanim az dolu, pokud jedu na paralel a pomalu to brzdim tak myslim ze me to setri kolena vic nez kdyz bych jezdil porad az dolu. Nerikam ze je to nici, ale kdyz tydne jeste 1000krat kopu s tou nohou tak je prece jen namaham min. ale dost casto jezdim jedno opakovani dolu, jedno paralel. a neni to spatny.
Ale kazdopadne Bazy jde to dobre, vubec to neni lehkej trenink, keep fighting
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | tak hakeny k smrti nesnasim a na tom multipressu jak je to s tema zadama co myslis? kurvi se nebo je to taky jenom pohadka? |
Vzhledem k tomu že je MP fixovanej tak si můžeš dát nohy dopředu mimo těžiště a držet záda vzpřímeně. Průser je když máš těžší váhu než spodek zad unese pak to není pohádka, ale realita
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
Workout 16/18
Prsa + Zada
Prsa
Bench hl nahoru 10x10.......60kg
rozpazky 3x10..................18kg
Záda
přítahy (podhmat) 10x10....74kg
Kladka pred hlavu 3x10....80g
Posledni trenink zad a koz v prvni fazi GVT. Ten bench byl pro me nejakej tezkej ale s dopomoci Žlutyho sem to odjel ( trapnejch 60kilo- hamba) Žlutej to odjel krasne - monstrum. Přítahy normal prihodil bych od minula ale zapomel sem kolik sem tam minule mel  ..Na ty pritahy kladky jsme pouzili to madlo na pritahy kladky ze spodu ( nevim jak to nazvat)..To jsme dlouho nejeli - Super cvik na zada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
Workout 17/18
Triceps + Biceps
Triceps
Francouz JČ
4x10...........30kg
6x10............26kg
Biceps
Jednorucky 10x10....14kg
+lýtka
V pohode trenink s tema Francouzema sem trochu kouzlil protoze nemame 28 cinku: ( ale nakonec ty 26 paradne stacily..Napumpovani vyborny...
Jednorucky na bical to bylo horsi jedu to oboje zaroven a snazim se o dobrou techniku.. Palilo to strasne tak tak sem to odjel...
Uz jenom trenink noh a ramen to bude v patek se ŽLUTYM a tahle párty končí
Ted me prisla sms od Žlutyho ze mel dneska nakou dobrou silu na tricepsy kdyz jel francouze s EZ takze mu verim ze trenink odjel sam poctive
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|