|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Sypal až od 1998? To sa mi nechce veriť... |
Co to ma jako byt?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Sypal až od 1998? To sa mi nechce veriť... | Třeba myslel růstovej hormon, inzuli.o) víš jak to chodí. Každej pak rád tvrdí že byl naturál hrozně dlouho a vlastně má jenom jednu kůru...nicméně to třeba pak rozjel daleko víc a do tý doby to jen šolichal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Sypal až od 1998? To sa mi nechce veriť... | Třeba myslel růstovej hormon, inzuli.o) víš jak to chodí. Každej pak rád tvrdí že byl naturál hrozně dlouho a vlastně má jenom jednu kůru...nicméně to třeba pak rozjel daleko víc a do tý doby to jen šolichal... |
To mi připomělo tohle:Aplodan byl mou tajnou zbrani co mi pomohla ziskat sošku Sandowa.Prohlasil Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
Sem asi uchil na ty pracky a neda mi to se nezeptat,kolik ma na tom kopcu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Sem asi uchil na ty pracky a neda mi to se nezeptat,kolik ma na tom kopcu. |
S první částí věty nemuhu nic jinýho než souhlasit
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
Při formě byl prostě neporazitelnej, může svým přístupem být za vzor i lidem kteří činku nikdy neviděli
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | Dzejvr:Tak tim si nebud tak jist,v naši vygumovane rodině to tak neni,když jim ukažu někoho takovyho tak slyšim:k čemu mu to je nasypanej idiot co se v běžnym životě k ničemu nehodi a ani se nepohne,stejně zdechne ,když mi tohle řekne někdo mam chut mu dat vandamovku |
tobě asi ještě není 18 žene?
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Žufan napsal: | Dzejvr:Tak tim si nebud tak jist,v naši vygumovane rodině to tak neni,když jim ukažu někoho takovyho tak slyšim:k čemu mu to je nasypanej idiot co se v běžnym životě k ničemu nehodi a ani se nepohne,stejně zdechne ,když mi tohle řekne někdo mam chut mu dat vandamovku |
tobě asi ještě není 18 žene? |
Ne ted sem nastoupil do prvaku na krejčiho a je to tady super.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|