|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nimha
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nimha napsal: | | Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Max lean EF má guaranu, verze DT přímo kofein. |
Tak ktery spalovac nebo spis stimilant nema s kofeinem nic spolecneho? |
efedrin přece, ne? _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
| nimha napsal: | | Draper napsal: | | nimha napsal: | | Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Max lean EF má guaranu, verze DT přímo kofein. |
Tak ktery spalovac nebo spis stimilant nema s kofeinem nic spolecneho? |
efedrin přece, ne? |
dobrej vtip
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
mel bych dotaz-jak davkovat taurin?? sehnal sem si ho ted v ciste forme ale nevim kolik ho tam davat....vahou sem nekde okolo 98kg...
diky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
tomasjuve

|
Zaslal: so říjen 27, 2007 10:59 am Předmět: |
|
|
mam otazku co sa tyka kofeinu zhanal som ho v lekarni a tam mali len acylcoffin chcel by som cisty kofein ale na internetovych strankach som doplnkov vyzivy som ho nenasiel tak ci neviete ci sa predava samostatne
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
| tomasjuve napsal: | | mam otazku co sa tyka kofeinu zhanal som ho v lekarni a tam mali len acylcoffin chcel by som cisty kofein ale na internetovych strankach som doplnkov vyzivy som ho nenasiel tak ci neviete ci sa predava samostatne | čistý...krystalický kofein se podlě mě jako substance neprodává...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
myslim ze prodava (i kdyz ne v lekarne):)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | tomasjuve napsal: | | mam otazku co sa tyka kofeinu zhanal som ho v lekarni a tam mali len acylcoffin chcel by som cisty kofein ale na internetovych strankach som doplnkov vyzivy som ho nenasiel tak ci neviete ci sa predava samostatne | čistý...krystalický kofein se podlě mě jako substance neprodává... |
cisty kofein ti prodaji normalne v kazde druhe lekarne
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
| tomasjuve napsal: | | mam otazku co sa tyka kofeinu zhanal som ho v lekarni a tam mali len acylcoffin chcel by som cisty kofein ale na internetovych strankach som doplnkov vyzivy som ho nenasiel tak ci neviete ci sa predava samostatne |
Kofeinové tablety:
https://obchod.ronnie.cz/s-966-caffeine-candy-tabs- (kofein).html _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 6:34 am Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | tomasjuve napsal: | | mam otazku co sa tyka kofeinu zhanal som ho v lekarni a tam mali len acylcoffin chcel by som cisty kofein ale na internetovych strankach som doplnkov vyzivy som ho nenasiel tak ci neviete ci sa predava samostatne |
Kofeinové tablety:
https://obchod.ronnie.cz/s-966-caffeine-candy-tabs- (kofein).html | takže znova...čistý kofein se dle mě neprodává...kolega nademnou prezentuje kofeinové tablety kde je cca 95 % sacharidů...pro mě slovo čistý kofein znamená 100 g kofeinu ve 100 g prášku....a ty kofein. tablety v lékárně jsou bílé ne?...je tam drtivá většina mastku a stearanu hořečnatého...případně laktosy...tj. opět to není čistý kofein...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
deadlifte takze znova,pokud prijdes do lekarny a slusne pozadas,ze mas zajem o cisty kofein na vahu tak ti navazi naprosto cisty kofein tzn 1g prasku = 1 g kofeinu,nedelaji to vsude,ale neni problem se takhle domluvit.,stejne tak ti prodaji prazdne kapsle atd,lekarnici jsou predevsim obchodnici a pokud to zbozi nepodleha omezeni,coz kofein nepodleha,tak ti ho prodaji,tak tu furt nespekuluj a bez to zkusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | deadlifte takze znova,pokud prijdes do lekarny a slusne pozadas,ze mas zajem o cisty kofein na vahu tak ti navazi naprosto cisty kofein tzn 1g prasku = 1 g kofeinu,nedelaji to vsude,ale neni problem se takhle domluvit.,stejne tak ti prodaji prazdne kapsle atd,lekarnici jsou predevsim obchodnici a pokud to zbozi nepodleha omezeni,coz kofein nepodleha,tak ti ho prodaji,tak tu furt nespekuluj a bez to zkusit. | jasně...to jo....myslel jsem, že je myšlen komerčně dostupný, SUKLem posvěcený produkt, protestovaný, se stabilitními studoemi...návodem...prostě legální výrobek...to že Ti lékárníci prodají defakto cokoliv je pravda...dokonce Ti natabletují prášek, kterej jim doneseš...ale tuším, že produkt s názvem jako třeba krystalický kofein není běžně dostupný v síti lékáren...a to je dobře...kdejakej *** by si mohl docela ublížit...obzvlášť pokud by ho napadlo si ho střelit třeba do žily ( jako můj kolega )...to jsou potom horké chvilky
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:47 am Předmět: |
|
|
Caffeine
purum, anhydrous, ≥99.0% (HPLC)
zoom 1 of 1
Synonym 1,3,7-Trimethylxanthine
Molecular FormulaC8H10N4O2
Molecular Weight194.19
CAS Number 58-08-2 Beilstein Registry Number 17705
EG/EC Number 2003621
MDL number MFCD00005758
Expand/Collapse All
Price and Availability
Product
Number Your Price
CZK Available to Ship Quantity Actions
27600-25G 385,70 28.10.2007 In Stock from Schnelldorf 28.10.2007
details...
27600-100G 519,10 28.10.2007 In Stock from Schnelldorf 28.10.2007
details...
27600-500G 1763,20 28.10.2007 In Stock from Schnelldorf 28.10.2007
details...
tohle je asi to nejhorší co bych do sebe cpal...kilo vyjde asi na 3500 kč...ultrapure je gramík v řádech stokorun
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
když už bych něco kupoval sigma - aldrich je moje firma :o)....není to žádná suplement. firma...dodávají chemikálie pro synthesu...tam je jistota, že obsah odpovídá tom,u co je na dodáku:o)
...ale dobře...uznávám...kšeftuje se už i s kofeinem....lidi koupí všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|