Len pre tych by cvicili najradsej 7+0

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Len pre tych by cvicili najradsej 7+0  Úvodní stránka -> Trénink -> Len pre tych by cvicili najradsej 7+0
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolko dni v v tyzdni by ste chceli cvicit? Bez ohladu na rast. :)
3
25%
 25%  [ 15 ]
4
30%
 30%  [ 18 ]
5
8%
 8%  [ 5 ]
6
6%
 6%  [ 4 ]
7
10%
 10%  [ 6 ]
10
20%
 20%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
jezevcik88

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:36 pm    Předmět: Len pre tych by cvicili najradsej 7+0 Odpovědět s citátem

Chcel som sa opytat na nazory tych ludi ktorych posilovanie bavi do tej miery,ze by najradsej cvicili cely tyzden v kuse :-)
Sam rozoberam kolko mam dat volna ale radsej by som nedal ako dal.
Ale nemam to nijako odskusane zatial.Nemeral som sa ani nic, takze neviem aky to ma efekt. Rastie clovek ked cvici takto bez prestavky ale dajme tomu strieda jeden den tazsi druhy den lahsi trening.
Napriklad v dni volna pokazi napriklad ked odvicim vzdy len brucho?
Piste ludia ktory maju skusenosti s tym, samozrejme bez stereoidov len s kvalitnou stravou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nadšenie ´Ta o chvíľu prejde, neboj sa.
jezevcik88

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis po kolko rokoch cvicenia ta to prejde ? :-) Dovtedy ale chcem pocut nejake odpovede.
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ted cvicim prakticky 7+0 - mam 2 dny po sobe trenink s cinkama 1 den bricho + kardio a porad dokola. Kdyby to slo, tak cvicim 7+0 s cinkama, ale z vlastni zkusenosti vim, ze bych se uz 4. den dojebal (pokud bych cvicil ve stylu jakym cvicim) a pak se na posilovani vubec netesis a spise citis odpor.

Takze 7+0 podle me kontraproduktivni, to radeji dej 3+1 a ten volny den kardio, coz ti pekne procisti hmotu a muze to mit i blahodarny vliv na regeneraci (pokud to neni nic sileneho).

Chad Waterbury navrhl nejaky trenink (ted se mne ho nechce hledat) kde se jede 10 dni v tahu, pak 5 dni odpocivas a to same znova, ale melo to nejaka pravidla (podle me trenink na ho*no, no ale to je jedno )
jezevcik88

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper: Suhlasim s tebou. A myslis ze rasties v dostatocne, ked robis vo volne dni kardio + brucho ? A ked robis kardio kolko krat tyzdenne potom? 1? 2x po cca 45 minut a na lacno ?
hruda

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja ted cvicim prakticky 7+0 - mam 2 dny po sobe trenink s cinkama 1 den bricho + kardio a porad dokola. Kdyby to slo, tak cvicim 7+0 s cinkama, ale z vlastni zkusenosti vim, ze bych se uz 4. den dojebal (pokud bych cvicil ve stylu jakym cvicim) a pak se na posilovani vubec netesis a spise citis odpor.

Takze 7+0 podle me kontraproduktivni, to radeji dej 3+1 a ten volny den kardio, coz ti pekne procisti hmotu a muze to mit i blahodarny vliv na regeneraci (pokud to neni nic sileneho).

Chad Waterbury navrhl nejaky trenink (ted se mne ho nechce hledat) kde se jede 10 dni v tahu, pak 5 dni odpocivas a to same znova, ale melo to nejaka pravidla (podle me trenink na ho*no, no ale to je jedno )

Jeden z jeho najlepsich treningov,ktore som isiel.
Google: "The 30 day mass plan"
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezevcik88 napsal:
draper: Suhlasim s tebou. A myslis ze rasties v dostatocne, ked robis vo volne dni kardio + brucho ? A ked robis kardio kolko krat tyzdenne potom? 1? 2x po cca 45 minut a na lacno ?

Jestli ses Tommy a ja se tu s tebou bavim, tak si rozmlatim hlavu o monitor

To jestli je kardio kontraproduktivni, zalezi predevsim na strave a suplementaci. Pokud ji mam kvalitni, tak nevidim zadny problem, ale pokud jsem v deficitu a jeste jim blbe, svaly a predevsim sila odchazeji.

Jinak kardio delam 2-3x tydne (omezim to jen na 2x) 60 minut behem dne (viz muj denicek) ne na lacno, i kdyz drive, kdyz jsem delal na lacno, jsem hubnul velmi vyrazne a to jsem prakticky jedl vic nez v poslednim objemu bez kardia, ale zato mene kvalitneji) a celkove to nalacno melo takovy efekt, ze me to pekne nakoplo.
Kadd

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč tam máš jen 10? ideální by bylo 3x deně a neděle volno to bych byl v sedmím nebi a možná i dokázal to co chci

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Stibik

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5-6 x v týdnu mi přijde ideální. :)
Dan0

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tommy to nie je tommy pise predsa slovensky alebo cesko-slovensky
JPS

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budto tommy nebo erik

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
mobsman

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč tam není nula?
Dan0

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kontrolna otazka: jezevcik88 kolko mas kg?
jobekr

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš co jinýho na práci, že bys byl furt jen v posilce? :-)
A dokovaď se zlepšuješ, tak tě to fakt baví, to věřím...počkej až to moc nepůjde, budeš rád, když se tam dokopeš 3x týdně:)
kulíšek

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičím stále, cvičím rád...

Kdyby to šlo, tak v posilovně bydlím... Tenhle stav u mě trvá už několik let a jen tak mě to asi nepřejde... Ale já jsem šáhlá...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Len pre tych by cvicili najradsej 7+0 Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: