|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
Předběhla jsi mě maria. I moje finanční situace je taková, že by to bylo naopak _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
daj to do topicu kočky a kočičáci  , bude o krásavca v zbierke miláčikov ronnie viac _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | daj to do topicu kočky a kočičáci , bude o krásavca v zbierke miláčikov ronnie viac |
kam? to ani nevim ze tu neco takoveho je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
Takovýho "Psa" bych nemohl mít. Maj ho sousedi a je strašnej  . Nervní hysterickej, pořád "štěká" a piští. Navíc bych měl strach, že ho zašlápnu. Kámoš mi jednou v hospodě vyprávěl jak si ho jeho známí kupovali. Štěně s paírama za 10 000. Prej ho přivezli domů a spadl jim z postele a zabil se. Tak si jeli koupit jeste jinyho a kdyz se vraceli tak nekde zastavili na louce ze ho nechaj probehnout a odneslo ho káně  . Třetího už si nekupovali _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Draper napsal: | Ja mam ted nejvetsi radost z tohohle.
|
Co ty už všechno pro ty svaly nesežereš...styď se!
|
to jsem jako nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Takovýho "Psa" bych nemohl mít. Maj ho sousedi a je strašnej . Nervní hysterickej, pořád "štěká" a piští. Navíc bych měl strach, že ho zašlápnu. Kámoš mi jednou v hospodě vyprávěl jak si ho jeho známí kupovali. Štěně s paírama za 10 000. Prej ho přivezli domů a spadl jim z postele a zabil se. Tak si jeli koupit jeste jinyho a kdyz se vraceli tak nekde zastavili na louce ze ho nechaj probehnout a odneslo ho káně . Třetího už si nekupovali |
(to vlastne neni vtipny)
No je to fakt s tim zaslapnutim, protoze se strasne plete pod nohama. A steka taky jak pomatenej (pouze na 3 lidi nesteka) na ostatni steka jen kdyz je on na zemi, kdyz se drzi v naruci tak ani nepipne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:16 pm Předmět: |
|
|
Osobně si myslím, že je to spíš taková legenda než, že se to někomu doopravdy stalo, ale je to dobrý _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
legenda ako legenda, známa mala takého psíčka a keď šla do práce vyložila ho na posteľ, lebo vedala , že nezoskočí a nič jej doma neurobí _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|