|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaky druh drepu jezdite nejradeji? |
| Celni drep |
|
10% |
[ 6 ] |
| Klasicky PWL drep |
|
50% |
[ 30 ] |
| Olympijsky drep |
|
25% |
[ 15 ] |
| Drep na multipressu |
|
10% |
[ 6 ] |
| Hackendřep |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 59 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:27 pm Předmět: Jaky typ drepu mate nejradeji? |
|
|
Osobne preferuji celni drep a olympijsky, tan klasicky PWL jsem sice drive jezdil, ale nikdy jsem z nich stehna necitil tak dobre jako z celnich nebo olympijskych. Pro maximalni rozvoj kvadricepsu (tedy pro kulturistiku) mne prijdou mnohem uzitecnejsi ty 2 zminovane.
Jinak pro ujasneni, chapu to dobre, ze rozdil mezi olympijskych a klasickym drepem je ten, ze u olymp. mam cinku polozenou vice nahore na trepezech, nohy o neco blize u sebe (i kdyz mozna ani ne, tim si nejsem jisty), hloubka je prakticky ass to grass a provadi se v o neco rychlejsim tempu? A take mne prijde, ze je pri nem mensi zatez na spodni zada.
edit: jeste jsou samozrejme jine drepy jako zecher, split squat, sissy atd, ale ty nepovazuji za podstatne. Do hlasovani jsem jeste mohl dat hackeny, ale nejka mne to uz nejde editovat
Naposledy upravil Draper dne st listopad 28, 2007 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
Ja nejradši jezdival s volnou vahou doma,jenže vaha už byla nizka tak musim jezdit v našem fitku na multipresu,stojan na dřepy nemame a to je pěkně na nic,neni to ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | Ja nejradši jezdival s volnou vahou doma,jenže vaha už byla nizka tak musim jezdit v našem fitku na multipresu,stojan na dřepy nemame a to je pěkně na nic,neni to ono. |
Na MP to vetsinou stoji za prd, ale stane se, ze chytnu dobrou techniku a citim z toho nohy pekne. Jindy at delam co delam, tak se pod to nejsem schopnej poskladat a cinku zvedam spis zadama nez nohama.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Žufan napsal: | | Ja nejradši jezdival s volnou vahou doma,jenže vaha už byla nizka tak musim jezdit v našem fitku na multipresu,stojan na dřepy nemame a to je pěkně na nic,neni to ono. |
Na MP to vetsinou stoji za prd, ale stane se, ze chytnu dobrou techniku a citim z toho nohy pekne. Jindy at delam co delam, tak se pod to nejsem schopnej poskladat a cinku zvedam spis zadama nez nohama. |
Navic s volnou vahou dřepnu mnohem vic i benč mam na volno lepši než na tom stroji.
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:53 pm Předmět: Re: Jaky typ drepu mate nejradeji? |
|
|
| Draper napsal: | Osobne preferuji celni drep a olympijsky, tan klasicky PWL jsem sice drive jezdil, ale nikdy jsem z nich stehna necitil tak dobre jako z celnich nebo olympijskych. Pro maximalni rozvoj kvadricepsu (tedy pro kulturistiku) mne prijdou mnohem uzitecnejsi ty 2 zminovane.
Jinak pro ujasneni, chapu to dobre, ze rozdil mezi olympijskych a klasickym drepem je ten, ze u olymp. mam cinku polozenou vice nahore na trepezech, nohy o neco blize u sebe (i kdyz mozna ani ne, tim si nejsem jisty), hloubka je prakticky ass to grass a provadi se v o neco rychlejsim tempu? A take mne prijde, ze je pri nem mensi zatez na spodni zada.
edit: jeste jsou samozrejme jine drepy jako zecher, split squat, sissy atd, ale ty nepovazuji za podstatne. Do hlasovani jsem jeste mohl dat hackeny, ale nejka mne to uz nejde editovat | Olympijský (vzpěračský) dřep se správně jede pomalu dolů a rychle nahoru. Sjedeš úplně až dolů, kdy se v podstatě plně dotýkáš zadní stranou stehnen s lýtky. Čelní dřepy nemám rád vůbec, ale pravidelně je střídám s dřepy vzadu. 3 tréninky vpředu a 3 tréninky vzadu, pokud mám jen jednu fázi, tj. když chodím do školy, týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou? |
V objemu jsem drepoval a delal vypady o stosest a prdel me taky o stosest rostla, v diete jsem delal to samy, jen s tim rozdilem, ze jsem byl v diete, cili ze jsem mene zral a prdel hubla. Nikdy jsem si nevsiml, ze by me z hlubokych drepu nejak vyrazne rostla prdel, ale vzdy to bylo dane stravou
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
pwl a celni _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou? | Tak to jsou určitě čelní, další nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bazzy napsal: | | Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou? |
V objemu jsem drepoval a delal vypady o stosest a prdel me taky o stosest rostla, v diete jsem delal to samy, jen s tim rozdilem, ze jsem byl v diete, cili ze jsem mene zral a prdel hubla. Nikdy jsem si nevsiml, ze by me z hlubokych drepu nejak vyrazne rostla prdel, ale vzdy to bylo dane stravou |
ono to prave neni ani tak o tuku ale fakt o svalu mam ju celkem velkou a kdyz to zatnu tak na tom muzes sekat drevo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Draper napsal: | | Bazzy napsal: | | Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou? |
V objemu jsem drepoval a delal vypady o stosest a prdel me taky o stosest rostla, v diete jsem delal to samy, jen s tim rozdilem, ze jsem byl v diete, cili ze jsem mene zral a prdel hubla. Nikdy jsem si nevsiml, ze by me z hlubokych drepu nejak vyrazne rostla prdel, ale vzdy to bylo dane stravou |
ono to prave neni ani tak o tuku ale fakt o svalu mam ju celkem velkou a kdyz to zatnu tak na tom muzes sekat drevo |
tak alespon budes doma k necemu uzitecnej :)
Mozna mas geneticke vlohy pro rust hyzdoveho svalstva, ja jsem si to o sobe take vzdy myslel, ale pak jsem zjistil, ze to nebyly svaly, ale z 95% sadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Dúfam, že po diete dojdem k záveru, že som ako Draper, nie ako Bazzy  (čo sa týka zadku samozrejme)
Čelné drepy som skúsil len nedávno a zdajú sa mi super, oveľa lepšie ako klasika. Horšie je, že v posilke nemáme stojan.
|
|
| nahoru |
|
 |
ihuli

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bazzy napsal: | | Draper napsal: | | Bazzy napsal: | | Kdyz uz je tady ta diskuze tak by me zajimaly vase nazory na drepy u ktrejch nejmin zabira ( roste) prdel. Jaky to podle Vas jsou? |
ono to prave neni ani tak o tuku ale fakt o svalu mam ju celkem velkou a kdyz to zatnu tak na tom muzes sekat drevo |
tak alespon budes doma k necemu uzitecnej :)
Mozna mas geneticke vlohy pro rust hyzdoveho svalstva, ja jsem si to o sobe take vzdy myslel, ale pak jsem zjistil, ze to nebyly svaly, ale z 95% sadlo. |
přesně po dietě to možná zjistíš Bazzy taky:-)jinak pokud děláš klasický dřepy do paralely a nepřekláníš se prdel ti při nich také příliš nebere
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
ja jsem donedavna kvuli kolenum nemohl cvicit zadny drepy, takze jsem cvicil jen na leg presuu. Ted jsem stastnej, ze muzu cvicit aspon hacken, a nohy cejtim paradne a rostooou _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|