| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
Tak kdyz je dobry a levny, tak proc hledas jiny? Ja jsem u nich obcas nakupoval a v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
vosa
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Tak kdyz je dobry a levny, tak proc hledas jiny? Ja jsem u nich obcas nakupoval a v pohode |
ja jen kdyby nahodou nebylo neco vyhodnejsiho...a potreboval bych spis kotouce s dirou 30mm tam maj 28,5.....ale mozna ze by mi je tam na objednavku provrtali tricitkou? ...zkusim to nak vosefovat no a uvidim
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
potreboval by som zohnat jednorucky 30kg. Vedel by niekto kde by som ich mohol lacno na slovensku zohnat? _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 4:13 am Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | potreboval by som zohnat jednorucky 30kg. Vedel by niekto kde by som ich mohol lacno na slovensku zohnat? |
nekupuj si jen 30ky, ale kup si nakadaci, casem treba zesilis a budou pro tebe lehky
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Roland SteelRaven napsal: | | potreboval by som zohnat jednorucky 30kg. Vedel by niekto kde by som ich mohol lacno na slovensku zohnat? |
nekupuj si jen 30ky, ale kup si nakadaci, casem treba zesilis a budou pro tebe lehky |
jj chcem srubovacie jednorucky... potom si do nich dokupim nejake male kotuce alebo vacsie a vaha ciniek sa zvysi.
edit: posilovnu ktoru som odfotil je ozaj tesna, preto chcem kupit len jedne jednorucky... _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 11:19 pm Předmět: |
|
|
prosimvas poradte- nahradi tato lavica posilovnu? alebo z kolkych percent asi?
wewewe.sportovniobchod.cz/zbozi.php?id=4233
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | prosimvas poradte- nahradi tato lavica posilovnu? alebo z kolkych percent asi?
wewewe.sportovniobchod.cz/zbozi.php?id=4233 |
ne _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
a je naozaj az taka neucinna? proste kebyze clovek na nej maka tak vysledok bude nejaky?
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 5:07 am Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | a je naozaj az taka neucinna? proste kebyze clovek na nej maka tak vysledok bude nejaky? |
Kup si raději "pevnější"lavici na BP a stojany na dřepy a bude to lepší než jenom tahle lavička.U ní bych se bál nosnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
ferrigno1
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
Čau, nemáte někdo zkušenosti s wewewe.domafit-ol.cz/produkt/hrazda-stropni/251/ ?
|
|
| nahoru |
|
 |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
ferrigno1
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
| fercik napsal: | pěkná hrazda ale ta cena jestli chceš ušetřit tak si ji nech radši u zámečníků svařit a ušetříš prachy na vánoce |
Cena je vysoká, to jo Ale spíš mě šlo o to, jestli to někdo nemá, jestli to vydrží ( myslim uchycení do stropu ) těch jejich udávaných 120kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
pjr.ic.cz/share/fotky/Sklep_1.jpg
pjr.ic.cz/share/fotky/Sklep_3.jpg
pjr.ic.cz/share/fotky/Sklep_2.jpg
Koupené činky od M+A, Kettler stojany a levná kladka z kauflandu :))
Co jsem dělal já jsou ty lavice a bradla, bradýlka jsem musel zpevnit tyčkou (nahoře), dolní "jekl" moc přužil : ( Jinak maximální spokojenost. Hrazdu mam venku.
(pjr.ic.cz/share/SketchUp/bench/images/bench.jpg)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
Já mám super zkušenosti s http://www.zamecnictvi-stahla.cz
Mám od něj všechno a bezvadný. Jinak prodávám polohovatelnou lavičku. Kdyby jste někdo měl zájem, fotku zašlu mejlem. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | Já mám super zkušenosti s http://www.zamecnictvi-stahla.cz
Mám od něj všechno a bezvadný. Jinak prodávám polohovatelnou lavičku. Kdyby jste někdo měl zájem, fotku zašlu mejlem. | pošli mě to na mejla.. i s cenou jak by jsi si představoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |