|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
Spíš v sedě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Spíš v sedě . |
ne v leze
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
| jongi napsal: | | citace: |
trices i biceps jsou na pazich asi nejdulezitejsi na vzhledu |
To je moudro! |
tak ale slečna tam ma jeste neco dalsiho dulezityho no ale tohle je pro ni to nejdulezitejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
mám rada aj úzky bench, aj bradlá so záťažou, ale cvičím aj francúzak, ten rada nemám , je to dobrý cvik
s jednoručkou francúzak v sede, ale aj sťahovanie kladky spoza hlavy, aj kladku, aj lano
minule som skúšala francuzák v leže ale nie s ezetkou ako stále, ale s veľkou činkou a triceps zaberal úplne ináč
myslím si, že je dobré cviky striedať, hlavne pre tých čo potrebujú aby sval vyzeral _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | jongi napsal: | | citace: |
trices i biceps jsou na pazich asi nejdulezitejsi na vzhledu |
To je moudro! |
tak ale slečna tam ma jeste neco dalsiho dulezityho no ale tohle je pro ni to nejdulezitejsi |
ehm ten text je stary vice nez rok, ale pobavte se....ja proste na ektomorfy nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
Mam dotaz ohledne francouzskych extenzi v leze ci v sede za hlavou, mam drzet lokty spis od tela nebo k co nejvic k telu ? Pri stahovani kladky predpokladam co nejvic k telu a tahat to tricepsem. Ptam se, protoze me po 3 tydenni pauze bolel u francouzskych tlaku loket a nemohl jsem poradne triceps procitit, predpokladam, ze to bude tim, ze slachy trochu povolili a je to treba zafixovat vice reps a mensi vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
taky mě bolí loket, teda kousek nad a při cvicích na triceps to hodně cítím, hlavně na kladce, ale dělá mi to od té doby co cvičím fr. tlaky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Mam dotaz ohledne francouzskych extenzi v leze ci v sede za hlavou, mam drzet lokty spis od tela nebo k co nejvic k telu ? Pri stahovani kladky predpokladam co nejvic k telu a tahat to tricepsem. Ptam se, protoze me po 3 tydenni pauze bolel u francouzskych tlaku loket a nemohl jsem poradne triceps procitit, predpokladam, ze to bude tim, ze slachy trochu povolili a je to treba zafixovat vice reps a mensi vahou. |
Podle mě to nemusí být ani technikou či povolenými šlachami (o čemž SILNĚ pochybuji). I když je to uznáván jako vynikající cvik na tricepsy, hodně lidí ho necvičí právě z důvodu že je u něj bolí lokty. Mohou mít osu jako chtějí, lokty jakkoliv natočené, stejně je bolí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
taky mě bolí lokty u francouzských tlaků, mezi každou sérií se je snažim co nejvíc rozhejbat, tj. dělat s předloktím krouživej pohyb jestli víte co myslim, jako když se mává celejma rukama, tak tady akorát mávám jen předloktím a celkem to pomáhá, prostě rozhejbat lokty, bez toho by ta bolest byla neúnosná
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | taky mě bolí lokty u francouzských tlaků, mezi každou sérií se je snažim co nejvíc rozhejbat, tj. dělat s předloktím krouživej pohyb jestli víte co myslim, jako když se mává celejma rukama, tak tady akorát mávám jen předloktím a celkem to pomáhá, prostě rozhejbat lokty, bez toho by ta bolest byla neúnosná |
Já mám docela jednoduché pravidlo. Když mě bolí svaly, je to dobře. Když mě bolí klouby, měním cviky či váhy aby mě nebolely. Nehodlám se oddělat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
A jak je to teda s postavenim toho lokte pri francouzskych tlacich ? Prijde mi, kdyz je tlacim k telu tak to dost bere ty lokty a kdyz to dam spis do takove prirozene polohy (ani ne moc k sobe ani od sebe) tak to zas takovy problem neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | A jak je to teda s postavenim toho lokte pri francouzskych tlacich ? Prijde mi, kdyz je tlacim k telu tak to dost bere ty lokty a kdyz to dam spis do takove prirozene polohy (ani ne moc k sobe ani od sebe) tak to zas takovy problem neni. |
Biomechanika je u každýho jiná,proto si přizpůsob cvik tak aby ti vyhovoval,taky mě lokty bolely u francouzu s loktama co nejblíž tělu a přitom je to korektní technika,od doby kdy sem si to přizbůsobil aby mě lokty nebolelya dal lokty do trochu jiný pozice vše bylo v pohodě a tricáky pěkně narostly
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:29 am Předmět: |
|
|
Taky jsem si rikal, kazdopadne dik za prispevek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|