Triceps

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Triceps  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Triceps
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš v sedě .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Spíš v sedě .

ne v leze
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
citace:

trices i biceps jsou na pazich asi nejdulezitejsi na vzhledu

To je moudro!

tak ale slečna tam ma jeste neco dalsiho dulezityho no ale tohle je pro ni to nejdulezitejsi
Robb

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chudák lucynqa
maria

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám rada aj úzky bench, aj bradlá so záťažou, ale cvičím aj francúzak, ten rada nemám , je to dobrý cvik
s jednoručkou francúzak v sede, ale aj sťahovanie kladky spoza hlavy, aj kladku, aj lano
minule som skúšala francuzák v leže ale nie s ezetkou ako stále, ale s veľkou činkou a triceps zaberal úplne ináč
myslím si, že je dobré cviky striedať, hlavne pre tých čo potrebujú aby sval vyzeral
henno

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 12:02 pm    Předmět: Re: Triceps Odpovědět s citátem

bazinger napsal:
ake cviky na triceps su najlepsie na rozvoj hrubej hmoty?

uzky bench
francouzak
kliky na bradlech

bazinger napsal:
Na aku cast tricepsu posobi francuzsky tlak? preco sa vnom ne a ne zlepsit / poradte ....

francouzak pusobi nejvic na dlouhou hlavu tricepsu...pokud ho delas s EZ-tkou a drzis lokty u sebe tak zabira i vnitrni hlava....pokud drzis cinku na uzko a lokty od sebe tak zabira vnejsi hlava....

proc se nezlepsujes? to muze byt vice faktoru...zla technika, pretrenovani, spatna strava, nedostatek odpocinku
lucynqa

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2007 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jongi napsal:
citace:

trices i biceps jsou na pazich asi nejdulezitejsi na vzhledu

To je moudro!

tak ale slečna tam ma jeste neco dalsiho dulezityho no ale tohle je pro ni to nejdulezitejsi

ehm ten text je stary vice nez rok, ale pobavte se....ja proste na ektomorfy nejsem.
Foresten

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam dotaz ohledne francouzskych extenzi v leze ci v sede za hlavou, mam drzet lokty spis od tela nebo k co nejvic k telu ? Pri stahovani kladky predpokladam co nejvic k telu a tahat to tricepsem. Ptam se, protoze me po 3 tydenni pauze bolel u francouzskych tlaku loket a nemohl jsem poradne triceps procitit, predpokladam, ze to bude tim, ze slachy trochu povolili a je to treba zafixovat vice reps a mensi vahou.
honzaj95

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mě bolí loket, teda kousek nad a při cvicích na triceps to hodně cítím, hlavně na kladce, ale dělá mi to od té doby co cvičím fr. tlaky
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Mam dotaz ohledne francouzskych extenzi v leze ci v sede za hlavou, mam drzet lokty spis od tela nebo k co nejvic k telu ? Pri stahovani kladky predpokladam co nejvic k telu a tahat to tricepsem. Ptam se, protoze me po 3 tydenni pauze bolel u francouzskych tlaku loket a nemohl jsem poradne triceps procitit, predpokladam, ze to bude tim, ze slachy trochu povolili a je to treba zafixovat vice reps a mensi vahou.

Podle mě to nemusí být ani technikou či povolenými šlachami (o čemž SILNĚ pochybuji). I když je to uznáván jako vynikající cvik na tricepsy, hodně lidí ho necvičí právě z důvodu že je u něj bolí lokty. Mohou mít osu jako chtějí, lokty jakkoliv natočené, stejně je bolí ...
Wass

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mě bolí lokty u francouzských tlaků, mezi každou sérií se je snažim co nejvíc rozhejbat, tj. dělat s předloktím krouživej pohyb jestli víte co myslim, jako když se mává celejma rukama, tak tady akorát mávám jen předloktím a celkem to pomáhá, prostě rozhejbat lokty, bez toho by ta bolest byla neúnosná
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
taky mě bolí lokty u francouzských tlaků, mezi každou sérií se je snažim co nejvíc rozhejbat, tj. dělat s předloktím krouživej pohyb jestli víte co myslim, jako když se mává celejma rukama, tak tady akorát mávám jen předloktím a celkem to pomáhá, prostě rozhejbat lokty, bez toho by ta bolest byla neúnosná

Já mám docela jednoduché pravidlo. Když mě bolí svaly, je to dobře. Když mě bolí klouby, měním cviky či váhy aby mě nebolely. Nehodlám se oddělat ...
Foresten

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak je to teda s postavenim toho lokte pri francouzskych tlacich ? Prijde mi, kdyz je tlacim k telu tak to dost bere ty lokty a kdyz to dam spis do takove prirozene polohy (ani ne moc k sobe ani od sebe) tak to zas takovy problem neni.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
A jak je to teda s postavenim toho lokte pri francouzskych tlacich ? Prijde mi, kdyz je tlacim k telu tak to dost bere ty lokty a kdyz to dam spis do takove prirozene polohy (ani ne moc k sobe ani od sebe) tak to zas takovy problem neni.

Biomechanika je u každýho jiná,proto si přizpůsob cvik tak aby ti vyhovoval,taky mě lokty bolely u francouzu s loktama co nejblíž tělu a přitom je to korektní technika,od doby kdy sem si to přizbůsobil aby mě lokty nebolelya dal lokty do trochu jiný pozice vše bylo v pohodě a tricáky pěkně narostly
Foresten

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2012 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem si rikal, kazdopadne dik za prispevek.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Triceps Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: