|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
To už se taky někdy stane  , je to focený ze špatnýho úhlu..a ty máš zase úchylnej pravopis  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | To už se taky někdy stane , je to focený ze špatnýho úhlu..a ty máš zase úchylnej pravopis . |
Na pravopis ti jebu,seš uchiyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
LJ vypada to ze mas vyjimecny talent tloustnout zejmena v oblasti hlavy, na ty fotce to vypada jak kdyby ses pokousel spolknout tenisak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Běh po parku a schodech , 25 minut, svižný tempo. Uběhl bych toho o dost víc, ale nevzal sem si mikinu a je to první běh po dlouhý době. Chtěl bych běhat tak 40 minutek každej všední den a přidávat postupně rychlost, občas jenom schody nahoru a dolu, abych měl dobrej odpal při tancování. Hodinka vkuse pomalým tempem mi na tancování tolik nedá.
Ještě dodám, že z tý zimy a schodů mi je teď pěkně blbě a asi přestanu nadobro chodit do fastfoodů, protože hubnout pohybem je strašnej luxus...A bude se mi snad i líp nabírat fyzička na zdravějším jídle...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 3:22 am Předmět: |
|
|
Fotky z koncertu Mig21, paráda (koncert,ne fotky,je to z mobilu a davu lidí co tančí  ). 1500 lidí snad, totálně narvaný, super zvuk, super atmosféra, úžasná show. Prostě klasickej Macháček, akorát už míň tancuje a víc hraje, ale to asi srovnávám proto, že minule sem byl na jeho Disko koncertu a tam se muselo tančit víc. Mám i videa, oboje mám blbou kvalitu, počkám na zítra na fotky a videa kamarádky.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
Tak sem koupil prsten pro jednu paní. Stříbro s křišťálem, ale vypadá jako diamant  . Swarovski je holt klasika  .
Včera sem místo cílenýho běhu běhal kde to šlo, speciálně ráno sem si to nedal, ujel mi jeden bus, tak sem zalepil druhej a jako na posrání mi všechno ujelo a tak sem musel běžet dvě zastávky tramvaje, že to jako stihnu. A nestihl, ujelo mi to o 20 vteřin  .
Včera večer večírek, zase raut a chlastačka s lidma z firmy, nějak to vychází na průměr jedna akce do týdne, což je cesta do pekel a k norkismu, ale před Vánocema se to nepočítá  . Od ledna bych si měl otevřít kurz hip hopu, což bude asi můj nejpravidelnější pohyb  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ChainMuscle
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|