LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ježišmarja. Tak ono jít na Mikulášskou párty pro děti bez dětí je trochu mimo. Vzal sem tam kamaráda a jeho děti a to je jeho dítě. Akorát když mu dávali dárky, tak řekli jeho křestní a moje příjmení, protože sem to bookoval na svý méno, tak sem si to celej hrdej natočil na telefon a teď budu říkat jaký mám krásný děti . A člověk co má rád děti nemusí být pedofil, popravdě spíš člověk co nemá rád děti je divnej.
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promin,ja mam taky rad děti ale ty se na te fotce tvařiš jak uchilak ,nic ve zlim.
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To už se taky někdy stane , je to focený ze špatnýho úhlu..a ty máš zase úchylnej pravopis .
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
To už se taky někdy stane , je to focený ze špatnýho úhlu..a ty máš zase úchylnej pravopis .

Na pravopis ti jebu,seš uchiyl.
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nová zimní čapka. Místo tréninkovýho logu je tady z toho módní žumpa, píšou mi sem lidi bez elementárních znalostí gramatiky a vůbec. Sem furt ještě tlustej, vadí mi to čím dál víc. Hlavně když v MC mají novoroční slevový knížečky a já nemám čas čekat přes den 5x hodinu na jídlo v restauraci...Jestli se do Novýho roku neproberu, tak budu tlustší než Drobek...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tvymu zjevu a pedofilnim sklonum se vyjadrovat radsi nebudu .. ale v McD maji nejaky slevovy knizecky?
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel, už sem jednu skoro prožral. U příležitosti novýho roku, sou to ale většinou meny pro dva, takže když si to dává jeden člověk jako třeba já, tak je to o to větší prasečina .
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm pěkná truckerská??!čepice....co je to za značku?!a cena?
jestli ju máš ze SH klidně můžeš pmkem

Naposledy upravil Phenomenom dne ne prosinec 09, 2007 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mik.cz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
K tvymu zjevu a pedofilnim sklonum se vyjadrovat radsi nebudu .. ale v McD maji nejaky slevovy knizecky?

jo maji ale tobe to radsi rikat nebudou protoze bys to tam vsechno vykoupil.. a co pak my ostatni?heeeee zajdeme zase nekdy ne?
CIZO

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ vypada to ze mas vyjimecny talent tloustnout zejmena v oblasti hlavy, na ty fotce to vypada jak kdyby ses pokousel spolknout tenisak

Derek Poundstone
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2007 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom:

je snad z Kenvela za dvě kola, akorát se mi líbila

Cizo: jojo, je to genetika, mám hlavu jako meloun i když sem hubenej...ale zase vypadám jako spokojenej koblížek, když se směju
LJ

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh po parku a schodech , 25 minut, svižný tempo. Uběhl bych toho o dost víc, ale nevzal sem si mikinu a je to první běh po dlouhý době. Chtěl bych běhat tak 40 minutek každej všední den a přidávat postupně rychlost, občas jenom schody nahoru a dolu, abych měl dobrej odpal při tancování. Hodinka vkuse pomalým tempem mi na tancování tolik nedá.

Ještě dodám, že z tý zimy a schodů mi je teď pěkně blbě a asi přestanu nadobro chodit do fastfoodů, protože hubnout pohybem je strašnej luxus...A bude se mi snad i líp nabírat fyzička na zdravějším jídle...
LJ

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2007 3:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky z koncertu Mig21, paráda (koncert,ne fotky,je to z mobilu a davu lidí co tančí ). 1500 lidí snad, totálně narvaný, super zvuk, super atmosféra, úžasná show. Prostě klasickej Macháček, akorát už míň tancuje a víc hraje, ale to asi srovnávám proto, že minule sem byl na jeho Disko koncertu a tam se muselo tančit víc. Mám i videa, oboje mám blbou kvalitu, počkám na zítra na fotky a videa kamarádky.
LJ

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem koupil prsten pro jednu paní. Stříbro s křišťálem, ale vypadá jako diamant . Swarovski je holt klasika .

Včera sem místo cílenýho běhu běhal kde to šlo, speciálně ráno sem si to nedal, ujel mi jeden bus, tak sem zalepil druhej a jako na posrání mi všechno ujelo a tak sem musel běžet dvě zastávky tramvaje, že to jako stihnu. A nestihl, ujelo mi to o 20 vteřin .

Včera večer večírek, zase raut a chlastačka s lidma z firmy, nějak to vychází na průměr jedna akce do týdne, což je cesta do pekel a k norkismu, ale před Vánocema se to nepočítá . Od ledna bych si měl otevřít kurz hip hopu, což bude asi můj nejpravidelnější pohyb .
ChainMuscle

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Ale jako jo, ať Drobísek v tom povídání si o sobě není sám. Zítra se konečně stěhuju do Prahy. Drobísek se mnou , bude dělat v mý bejvalý firmě obchodníka, teda nevím jestli to tady můžu prásknout, ale na to seru. Budem bydlet spolu jak dvě buzny, možná budem i vařit s Klukama v akci. Jeho parádičky typu těstoviny s marmeládou mě fakt děsí .

Kromě toho sem se ostříhal, oholil, díky tý stravě mi začíná mohutnět postava v oblečení malinko . Zašel sem si v nový formě ke svý bejvalce pro tašku a potkal jejího právníka. Byl ze mě trochu vyjukanej a zeptal se jestli má jít pryč . Řek sem že to je OK, že si du pro tašku, ne pro tu holku .

Masírka jako prase ty vole to fakt nedávám.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: