| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
Takze dnes jsme zakoncili GVT ja uz po druhé. Je to hodne narocněj trenink hlavne na psychiku ale odtrenovat se to da v pohode...vysledky napisu zitra rano
Začíná lážo plážo rutina
Trening 1
Bench 4x6.................... 100kg
Biceps. VČ 4x5.............. 50kg
Scott 4x8...................... 35kg
Triceps kladka 4x8....... 40kg až plnej kotel nevim kolik
Francouze 4x8.............. 32kg
Supr trenink tohle jsme presne potrebovali. Sice to moc lážo plážo nebylo ale to změnime. Bench parada se 100 sem nikdy takhle serie neodjel fakt mazec. ŽLUTEJ je maniak s telesnou vahou 90kg to odjel taky se 100 je to zviře, na ostatnich cvikach taky maval s cinkama jak s klickama od auta
Naposledy upravil Bazzy dne ne prosinec 16, 2007 12:15 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
Takze hodnoceni treninku GVT: je to urcite perfektni trenink jak pro ty co cvici uz nejakou dobu tak i pro zacatecniky. Zacatecnici se pomoci treninku s malyma vahama nauci techniku coz je dost dulezity. Samozrejme bez poradne stravy to nebude nikdy ono. Takze je dulezity ji dodrzovat aby byly nejaky vysledky  . Uplne nejlepsi je to trenink pro lidi co jsou fakt hubeni a potrebuji pribrat a jejim celkem jedno co. (  )
Velka vyhoda GVT je ze neni narocnej na cas trenujes 3x tydne a treninky trva vetsinu kolem hodiny nekdy i min. Ale zase nektrejem blaznum jako jsme ja a ŽLUTEJ to muze nekdy vadit. Nekdy nam to pripadlo malo a druhej den uz jsme chteli jit zace cvicit  Dalsi vyhoda je ze nepotrebujes sparinga vsechno bys mel odjet sam bez dopomoci. Sparing ti pomuze hlavne psychicky ze se budete hecovat timto chci podekovat Žlutymu..fakt dika brácho.... Ke konci to bylo uz dost narocny na psychiku prece jenom je to dlouhej trenink ale vysledky za to stoji a je potreba to dotahnout do konce.
Dnes ráno váha ukázala neco málo pres 106 kg, takze i po mým druhým GVT sem pribral cca 7kg. S cims sem spokojenej takhle nejak jsem si to predstavoval...Samozrejme to neni cistej sval to je snad vsem jasny. Ale pro nektery rejpaly to sem napisu...Změřil bych si aspon ruku ale nemuzu najit metr . CO se tyka sily tak ta sla dost nahoru a s tim sem nepocital takze supr
Naposledy upravil Bazzy dne čt květen 21, 2009 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:03 am Předmět: |
|
|
Já bych napsal teda taky krátké zhodnocení. Nejprve když bazzy říkal, že pojede GVT tak jsem nevěděl jestli je s ním pojedu nebo ne, ale protože jsem předtím jel už docela dlouho takový stereotipní trénink tak jsem se rozhodl,že gvt pojedu s ním a jsu rád,že jsem do toho šel. Síla vzrostla i přesto, že všichni říkali,že nám klesne  a i nějaký to kilo jsem přibral (asi 6kg). Takže u mě naprostá spokojenost i když to bylo už zdlouhaví,tak jsme to s vůlí dojeli až do konce. Děkuji bazzymu za společné treninky!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
Super chlapi.GVT je řádna rasovina a je vidět že vám to zašlapalo perfektně.Jen tak dál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Dik vsem borci:)
Ja sem tem tlustej |
hlavněnejseš tlustej vole, ale masivní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Bazzy napsal: | Dik vsem borci:)
Ja sem tem tlustej |
hlavněnejseš tlustej vole, ale masivní... |
jeee tak to me potesilo od Tebe:) ale na te fotce sem zatahl bricho jak to nejvic slo ale stejne nejsem s tou fotkou spokojenej to je spis tak pro prdel:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
Trening 2
Tlaky na ramena 4x8.................. 60kg
-II- JČ 4x8.................................. 16kg
Mrtvola 4x5................................ do 110kg
Kladka pred hl 4x8..................... 90kg
Krceni pramen JČ 4x8................ 45kg
Rahabilitace
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
Trening 3
Bench 4x5..................... 100kg
Mrtvola 4x5................... 100-130kg
Kladka tric 4x8............... nevim
Scott 4x10.................... do 40kg
Po tydnu strasne stravy a stresu to bylo celkem dobry az sem to necekal...Mrtvola v pohode...uz ted citim zada brutalne
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Trening 3
Po tydnu strasne stravy a stresu to bylo celkem dobry az sem to necekal...Mrtvola v pohode...uz ted citim zada brutalne |
co sa ti stalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | | Bazzy napsal: | Trening 3
Po tydnu strasne stravy a stresu to bylo celkem dobry az sem to necekal...Mrtvola v pohode...uz ted citim zada brutalne |
co sa ti stalo? |
nic ale mel sem zapoctovej tyden ve skole + naky zkousky vis? takze strasne hektickej tyden...a s tim zradlem to bylo fakt strasny a taky se me chtelo casto blit nevim cim to bylo proste sem toho snedl za ten tyden fakt malo ale me to neuskodi
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
aj ja mam teras nejake posrate travenie, tiež mi to nejde tak dole krkom ako inokedy a mam take divne pocity v bachore :/
.. A ani mne to neuškodí ked si tam na tanier toho menej*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |