Videli ste uz transformers? Mimu okoli se to povetsinou nelibilo a ja s toho byl unesenej protoze takovy fantasmagorie miluju jediny co me nastvalo jak ten typek rozmrzl a prvni co rekl bylo "I am Megatron"
ne ale chcu
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Videli ste uz transformers? Mimu okoli se to povetsinou nelibilo a ja s toho byl unesenej protoze takovy fantasmagorie miluju jediny co me nastvalo jak ten typek rozmrzl a prvni co rekl bylo "I am Megatron"
Mně se povětšinou hi-tech sci-fi (snad jsem nanepsal a=a ) moc nelíbí. Nejsem ani fanouškem Hvězdných válek (a to jsem filmovej nadšenec už nějakej pátek). Každopádně u tohohle filmu mě uchvátila grafika a vůbec vizuální efekty. M. Bay nezklamal!
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Mně se povětšinou hi-tech sci-fi (snad jsem nanepsal a=a ) moc nelíbí. Nejsem ani fanouškem Hvězdných válek (a to jsem filmovej nadšenec už nějakej pátek). Každopádně u tohohle filmu mě uchvátila grafika a vůbec vizuální efekty. M. Bay nezklamal!
Ja Hi-tech scifi zeru ale Star Wars se mi nelibi nevim mozna je to tim ze je to tak stary a tehdejsi hi-tech myslenky uz nejsou aktualni a posledni dily v nich pokracujou jen s lepsi grafikou. Ale nedokazu si predstavit, jake silene prace muselo dat vymodelovat ty roboty a celej ten proces transformace.
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Naposledy upravil Roumec dne ne prosinec 23, 2007 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Ty wole myslis tu pihatou zfetovanou stetku?
Nikdy sem nepochopil co na ni kdo ma... bez naliceni a pocitacovy upravy vypada fakt priserne...
Tak v tý době vypadala fakt k světu. Navíc ještě nebyla na drogách. Teďka je to fakt průser, to přiznávám.
V muj autak brouk byla taky celkem kus
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
jako efekty dobre ale dej byl plytky...a celkovo film sa mi nelubil....ked sa xcem podivat na tecnicky pokrok v oblasti grafiky atd tak si mozem kuknut aj 10 min trailer a nemusim sa predirat celym filmem kde uz po xvili je jasne jak vsecko skonci
Kazdopadne taham film - I am legend , tak se na to zitra mrknu.. uz se tesim
tak na ten sem se dival dneska :) celkem zajimavy, dobre udelany...ale moc me to nevzalo
Me to teda docela vzalo... dobrej film, hodne dobrej ... nejlepsi byl asi ten zacatek.. obcas sem se pousmal, treba jak slapali na tom bezicim pasu spolu s tim psem :)
Kazdopadne taham film - I am legend , tak se na to zitra mrknu.. uz se tesim
tak na ten sem se dival dneska :) celkem zajimavy, dobre udelany...ale moc me to nevzalo
Me to teda docela vzalo... dobrej film, hodne dobrej ... nejlepsi byl asi ten zacatek.. obcas sem se pousmal, treba jak slapali na tom bezicim pasu spolu s tim psem :)
no mozna to bylo tim, ze sem cele den stravil pred tv a pc a zral
proste se me to zdalo celkem kratky a ten pribeh me nak moc nevzal
_________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
Robert Nevill (Will Smith) je jeden z posledních žijících lidí na Zemi. Naneštěstí pro něj většinu obyvatel naší planety proměnila neznámá nákaza v krvežíznivé bestie. V noci Robert bojuje se svými "nemocnými" spoluobčany a přes den, se věrný svému původnímu vědeckému povolání snaží ze své krve vyvinout protilátku, která by mohla zachránit zbytky lidstva.
Trailer:
Moje pocity z tohoto filmu jsou super, tematika tohoto filmu je proste moje krevni skupina a silne mi pripomina namet hry Fallout. Je tam par "smutnych" okamziku, takze po citove strance taky dobre udelany. Jediny co bych tomu vytkl jsou pocitacove vypadajici "nemocní", proste je videt, ze je to grafickej efekt, s timsi mohli vic pohrat. Ale jinak super film
Moje hodnoceni 4.8 z 5. Rozhodne si nenechte ujit. V kinech u nas tusim nekdy v lednu.
Iam Legend je super, polsedné filmy so zombíkmi nesklamali ( resident evil 3, 30 weeks later...) . Včera som pozrel Shoot em Up, haluz akcia, hlavne to zabíjanie mrkvou
tak si asi stáhnu Cradle of fear, neviděl náhodou někdo? Zatím sem na to slyšel ohlasy jako : "nějvětší sračka všech dob" apod. Su zvědavej jak jde Danimu hraní...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru