Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kadd

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
Videli ste uz transformers? Mimu okoli se to povetsinou nelibilo a ja s toho byl unesenej protoze takovy fantasmagorie miluju jediny co me nastvalo jak ten typek rozmrzl a prvni co rekl bylo "I am Megatron"

ne ale chcu

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
Videli ste uz transformers? Mimu okoli se to povetsinou nelibilo a ja s toho byl unesenej protoze takovy fantasmagorie miluju jediny co me nastvalo jak ten typek rozmrzl a prvni co rekl bylo "I am Megatron"

Mně se povětšinou hi-tech sci-fi (snad jsem nanepsal a=a ) moc nelíbí. Nejsem ani fanouškem Hvězdných válek (a to jsem filmovej nadšenec už nějakej pátek). Každopádně u tohohle filmu mě uchvátila grafika a vůbec vizuální efekty. M. Bay nezklamal!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Roumec

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Roumec napsal:

Mně se povětšinou hi-tech sci-fi (snad jsem nanepsal a=a ) moc nelíbí. Nejsem ani fanouškem Hvězdných válek (a to jsem filmovej nadšenec už nějakej pátek). Každopádně u tohohle filmu mě uchvátila grafika a vůbec vizuální efekty. M. Bay nezklamal!

Ja Hi-tech scifi zeru ale Star Wars se mi nelibi nevim mozna je to tim ze je to tak stary a tehdejsi hi-tech myslenky uz nejsou aktualni a posledni dily v nich pokracujou jen s lepsi grafikou. Ale nedokazu si predstavit, jake silene prace muselo dat vymodelovat ty roboty a celej ten proces transformace.
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny

Naposledy upravil Roumec dne ne prosinec 23, 2007 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
švadla

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
švadla napsal:
Hlavně 17. letá Lindsay Lohan vypadá fakt pěkně

Ty wole myslis tu pihatou zfetovanou stetku?
Nikdy sem nepochopil co na ni kdo ma... bez naliceni a pocitacovy upravy vypada fakt priserne...

Tak v tý době vypadala fakt k světu. Navíc ještě nebyla na drogách. Teďka je to fakt průser, to přiznávám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Roumec

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Black Dragon napsal:
švadla napsal:

Nikdy sem nepochopil co na ni kdo ma... bez naliceni a pocitacovy upravy vypada fakt priserne...

Tak v tý době vypadala fakt k světu. Navíc ještě nebyla na drogách. Teďka je to fakt průser, to přiznávám.

V muj autak brouk byla taky celkem kus
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno nevim .. ja ju moc nemusim ...

Kazdopadne taham film - I am legend , tak se na to zitra mrknu.. uz se tesim
HULK

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

tak na ten sem se dival dneska :) celkem zajimavy, dobre udelany...ale moc me to nevzalo
a jeste du na american gangster, toz uvidim
BUFU

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
švadla napsal:

Roumec: Transformers sou naprosta bomba !

V tom filmu a z dálky vypadala dobře. Jinak se mi ale taky nelíbí pihovatý, takže má smůlu
secret78

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:

jako efekty dobre ale dej byl plytky...a celkovo film sa mi nelubil....ked sa xcem podivat na tecnicky pokrok v oblasti grafiky atd tak si mozem kuknut aj 10 min trailer a nemusim sa predirat celym filmem kde uz po xvili je jasne jak vsecko skonci
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HULK napsal:
Black Dragon napsal:

tak na ten sem se dival dneska :) celkem zajimavy, dobre udelany...ale moc me to nevzalo

Me to teda docela vzalo... dobrej film, hodne dobrej ... nejlepsi byl asi ten zacatek.. obcas sem se pousmal, treba jak slapali na tom bezicim pasu spolu s tim psem :)
HULK

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
HULK napsal:
Black Dragon napsal:

Me to teda docela vzalo... dobrej film, hodne dobrej ... nejlepsi byl asi ten zacatek.. obcas sem se pousmal, treba jak slapali na tom bezicim pasu spolu s tim psem :)

no mozna to bylo tim, ze sem cele den stravil pred tv a pc a zral
proste se me to zdalo celkem kratky a ten pribeh me nak moc nevzal
eschaia

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I am Legend

Robert Nevill (Will Smith) je jeden z posledních žijících lidí na Zemi. Naneštěstí pro něj většinu obyvatel naší planety proměnila neznámá nákaza v krvežíznivé bestie. V noci Robert bojuje se svými "nemocnými" spoluobčany a přes den, se věrný svému původnímu vědeckému povolání snaží ze své krve vyvinout protilátku, která by mohla zachránit zbytky lidstva.

Trailer:

Moje pocity z tohoto filmu jsou super, tematika tohoto filmu je proste moje krevni skupina a silne mi pripomina namet hry Fallout. Je tam par "smutnych" okamziku, takze po citove strance taky dobre udelany. Jediny co bych tomu vytkl jsou pocitacove vypadajici "nemocní", proste je videt, ze je to grafickej efekt, s timsi mohli vic pohrat. Ale jinak super film
Moje hodnoceni 4.8 z 5. Rozhodne si nenechte ujit. V kinech u nas tusim nekdy v lednu.
HULK

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

akorat sem se dodival na american gangster...dobrota, doporucuju
Jadrový Mechanizmus

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2007 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iam Legend je super, polsedné filmy so zombíkmi nesklamali ( resident evil 3, 30 weeks later...) . Včera som pozrel Shoot em Up, haluz akcia, hlavne to zabíjanie mrkvou
BUFU

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si asi stáhnu Cradle of fear, neviděl náhodou někdo? Zatím sem na to slyšel ohlasy jako : "nějvětší sračka všech dob" apod. Su zvědavej jak jde Danimu hraní...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: