|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
švadla

|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
Teďka jsem dokoukal Mr. Brookse. Super filmík. Dokonce i Kevin Costner jakožto sériový vrah je přesvědčivý. O to méně pak Demi Moore jako detektivka  . A protože mám za sebou seriál Dexter, podoba s ním je více než zarážející _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:45 pm Předmět: |
|
|
Naprosto nechutnej dementni fekalni humor ... nechapu a nikdy nepochopim, jak reziser Cervenyho trpaslika mohl natocit neco tak debilniho jako je Klub sracu ... ale pokazdy se u toho filmu pobavim, hlavne s ceskym dabingem
Ja bych sukal az bych pukal... kozy, vozy ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
justuser
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
sem skouknul Taxi drivera, na popud někoho kdo má hlášky odtud v avataru... a je to hoodně dobrý movie:-) _________________ žvejkal hejkal v hubě vejkal
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
Ten film je na mě moc na blití. Jednou mi stačil.
Btw viděl jsem Superbad. Vřele nedoporučuji. Tak trapnou sračku už jsem nikde dloooouho neviděl. Totální hovadina _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 11:10 pm Předmět: |
|
|
The Descent
Dobře mi nebylo, jenom když ta jedna ženská uvízla v té chodbě, jinak mě to teda spíš nebavilo, ale dohlídl jsem to. Na lekačky jsem se chytl jen asi na dvě první, potom už to bylo celkem průhledné. Téma otázky viny a soudu celkem dobrá i s ohledem na závěr, to rozzuření tří děvčat a masakr zrůd bylo hoodně filmové (prsty v očích, dobíjení, tři frustrované ženské v úplné tmě vyraždí rukama kavalerii stvůr v jejich vlastním prostředí - ale zase nasraná ženská, je nasraná ženská..) Horory nevyhledávám a po tomhle v krátké budoucnosti ani nebudu. Mrknul jsem na csfd jak to hodnotí znalci a těm se to celkem líbilo, tak zas nic. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
Poman: momentalne to nejak nechapu s tou izolepou.. sem mimo :) .. my bylo hodne blbo, z toho jak si cistili ten xicht a bricho
Douglas: tenhle film me doporucoval kamos.. priste , az mi doporuci nejakej film, tak ho poslu doprdele... to byla tak neskutecna hovadina - banda ujecenejch zenskejch v dementni jeskyni s dementnima priserama, kde sem se vubec nelekal .. jednou sem se pousmal, kdyz jedna sundala druhou tim kladivkem :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 11:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | The Descent
Dobře mi nebylo, jenom když ta jedna ženská uvízla v té chodbě, jinak mě to teda spíš nebavilo, ale dohlídl jsem to. Na lekačky jsem se chytl jen asi na dvě první, potom už to bylo celkem průhledné. Téma otázky viny a soudu celkem dobrá i s ohledem na závěr, to rozzuření tří děvčat a masakr zrůd bylo hoodně filmové (prsty v očích, dobíjení, tři frustrované ženské v úplné tmě vyraždí rukama kavalerii stvůr v jejich vlastním prostředí - ale zase nasraná ženská, je nasraná ženská..) Horory nevyhledávám a po tomhle v krátké budoucnosti ani nebudu. Mrknul jsem na csfd jak to hodnotí znalci a těm se to celkem líbilo, tak zas nic. |
Něco podobnýho je film Creep - Metro. Akorát se děj odehrává v podzemce a není to jen čistě v ženském podání. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 12:07 am Předmět: |
|
|
| justuser napsal: | | sem skouknul Taxi drivera, na popud někoho kdo má hlášky odtud v avataru... a je to hoodně dobrý movie:-) |
Tos asi myslel mne :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
jjj, himym je daco uzasne, hlavne postava barney stinson  teraz maju prestavku do noveho roku tak si pohnite a stihnete dve kompletne serie a par casti tretej
inak zo serialov Black Books - anglicka sitcom, super to je
Day Break - akcny serial, 13 casti, o typkovi ktory je uvezneny v dni ktory sa mu stale opakuje a vysetruje preco je obvineny za vrazdu.
The Big Bang Theory - super komedia, styria fyzici maju novu peknu susedku, je to gut
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
Potrebuju neco novyho ... tak taham ten Big Bang Theory ... sem na to zvedavej :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Potrebuju neco novyho ... tak taham ten Big Bang Theory ... sem na to zvedavej :) |
Brutalni serial ... naprosto doporucuju .. skoda ze to ma jenom osm dilu : ( _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|