koukal jste někdo včara na horror dům voskových figurín?? to byla bomba přesně podle mého gusta a nějak zkraje měsíce dávali na NONSTOPKINO horror metro rovněž paráda .tyhle filmy s zdegenerovanejma lidma co vražděj třeba texas masakr to prostě miluju. je tu nekdo komu se takovýhle filmy taky líbí?? nebo tu jsou samí romantici
Tyhle filmy mám rád, jako třeba masakr, ale spíš ty původní verze. Dneska to jsou všechno remaky. Třeba ten původnímasakr tuším ze 71 roku měl parádní morbidní, těžkou atmosféru. Oproti tomu ty dnešní verze jsou už jen obyč. vyvražďovačky, ale přesto celkem ujdou*a20* . Konkrétně poslední díl -the begining se mi opravdu líbil. Ale ten Dům voskových figurín včera nic moc....asi už jsem zdegenerovanej, ale připadlo mi to málo brutální ( )a takový plytký. Chyběla tomu taková syrovost.
BD : To jak Paris chcípla byl zlatej moment toho filmu
Tyhle horory maj něco do sebe, ta atmosféra tam je, jenže takovejch filmů je x desítek a už je to ohraný, parta vyhulenců zabloudí nebo se jim rozbije auto v nějaký prdeli. Pak se trapně rozdělí aby se v zápětí zase hledali a mezi tim jeden po druhym chcípaj.
Takový Osvícený/Záření s Jackem Nicholsenem to horor podle mího gusta.
Jinak ta Paris neměla chybu, to je fakt.
To jo mas pravdu tech filmů je 100vky ale rekl bych že ty filmy mají čím dal více autenticky jako ze se když je nejaka akce neodvrací kamera do píči ale je pěkně všechno vidět třeba pravě včera s Paris prostě bomba.
já jsem vyhrabal War of the Words a můžu říct že mi nešlo pochopit proč ti roboti umřeli. Nejdřív jsem myslel na bakterie,nemoci ale pak mi to došlo - chuck noris. Mají hold smůlu no
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
I am Legend je vyborny film,nepoviem ze zivotna rola Willa Smitha (lebo cakam na jeho dalsie filmy :) ) ale urcite top...a ta atmosfera ta proste vtiahne,aj ked je pravda,ze to mohli zakoncit lepsie.
I am Legend je vyborny film,nepoviem ze zivotna rola Willa Smitha (lebo cakam na jeho dalsie filmy :) ) ale urcite top...a ta atmosfera ta proste vtiahne,aj ked je pravda,ze to mohli zakoncit lepsie .
Souhlas, ten konec je nějakej divnej, ale jinak paráda.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru