Vird - Progress log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vird - Progress log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vird - Progress log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vird

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Nechci rýpat, ale píšeš:
citace:
BP 8 /10/56

a
citace:
10 serii s plnohodnotnimi 10 opakovaniami

to som si nevsimol zapis som si skopiroval z dna 4. ktory je zase skopirovany z dna prveho kde som dal iba 8. zvysne su samozrejme 10x10.
dik za upozornenie hned som to opravil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vird

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 8/18

o/s/v
Uzke tlaky 10/10/49
Bic. zdvih velka cinka 10-6/6/28

no tak nic zabavne dnes. biceps budem chodit asi 6x6.

Naposledy upravil vird dne st leden 02, 2008 4:31 pm, celkově upraveno 2 krát
vird

PříspěvekZaslal: so prosinec 29, 2007 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 9/18

o/s/v
Drep 10/10/92
Tlaky na ramena 10/10/34

Drep sice bol 10x10 ale posledne serie boli extremne tazke musel som oddychovat moc dlho nabuduce nepridam. Po drepoch som asi 10-15 minut lezal na zemy a pozeral na nalozenu tyc na stojanoch a rozmyslal nad tym ze keby spadla na mna asi by mi to bolo jedno. Fakt respekt ktori ste to zmakli takto, ste vazne chlapi. obrovsky RESPEKT

Tlaky po dlhej prestavke po drepoch boli viac menej uz v pohode sice ma ramena bolia jak svina ale je to dobre. U ramien pridam a pojdem ich vo stvrtok. Sobotu necham iba na drepy.
vird

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 10/18

o/s/v
BP 10/10/59
Pritahy v predklone 10/10/54

este len 10ty trening a uz mi to zacina pomaly liezt krkom.
bench bol sice OK ale na nerwy uz som sa nevedel dockat 10tej serie - dnes som dokonca aj sviznejsie tempo nejakym zazrakom hodil - kratsie prestavky
pritahy to uz pri tretej som uvazoval ze dam iba 8 serii nie zeby som nevladal ale nejako som nemal naladu. ale tak uz len 8 treningov to vydrzim.
vird

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 11/18
o/s/v
Uzke tlaky 10/10/49
Bic. zdvih velka cinka 6/6/31

dnes som sa trochu sekol a na uzke tlaky si nalozil o 3kg menej. ale aj tak som citil slabost mozno pre silvester kedze vcera som toho moc nenajedol.
biceps 6x6 plne mi to vyhovuje asmozrejme vahu budem pridavat aj tu.
dnes som chcel ist este aj tlaky na ramena ale ako som uz povedal asi by som ich neuvladal.
vird

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 12/18

o/s/v
Drep 10/10/92
Tlaky na ramena 10/10/37

drep katastrofa posledne 2 serie som znizil na 90kg. katastrofa.
tlaky super. teraz su totalne vystavene.
teraz k tomu ako dalej
koncim 4ty tyzden planoval som ist 6 ALE 6ty asi tak na 95% nedam.

drepovaci den dalsieho (5teho) tyzdna nebude kedze som od piatka do nedeli na sustredeni cize s velkou pravdepodobnostou bol toto posledny den v style drep 10x10. je to sice smola ale tak ono uz teraz som sa na drepy NETESIL co bolo pri silovkach ine. pri silovych rutinach som mal drepy velmi rad. teraz sa ich bojim
cize dalsi tyzden je posledny. tich par gramov prirastku zo 6 tyzdna mi extra chybat nebudu.
takze o 2 tyzdne 31dni s rukami a potom korte kde uz sa budem tesit na kazdy trening.
respekt pani co ste to dokoncili. ja na to nervy nemam.

EDIT: pani idem si urobit taky mensi napoj: glukoza+susene mlieko drzte prsty nech mi to ostane v zaludku tak dlho ako ma
vird

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuu susene mlieko a glukoza = nie nepit nejest nerobit nic je to hnusne.
susene mlieko + glukoza+ granko = to uz hnusne nie je ale tak co ja viem co to urobi
žlutej

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:

Já myslím že bys to určitě zvládl, zatím jedeš parádně, tak proč to hned zvdávat já myslím že ty 2 týdny by jsi ještě vydržel. Chce to trošku vůle to je pravda,ale my s bazzym jsme to zvládly tak proč né ty?
vird

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žlutej napsal:
vird napsal:

Já myslím že bys to určitě zvládl, zatím jedeš parádně, tak proč to hned zvdávat já myslím že ty 2 týdny by jsi ještě vydržel. Chce to trošku vůle to je pravda,ale my s bazzym jsme to zvládly tak proč né ty?

no uvidim este to zvazim podla buduceho tyzdna ale zase tak ten posledny trening odpadne ak ho nedam niekedy v nedelu vecer.
vzdavam to vzdy po treningu s drepmi v pondelok utorok mozem mat uplne iny nazor, proste tie drepy ma ubijaju, je to neskutocny masaker a este ked som tam sam a nemam istotu ze ked pojdem dole a nedvihnem sa hore co potom vymyslim, energia je uz pri 5tej serii v kybli, hlava mokra uz po 3tej a odpadavam pri 7,8,9,10tej.
po drepoch len lezim bezvladne na zemi a rozmyslam ci ist tie tlaky na ramena kedze som totalne dosrany. zvysok je vsetko viac menej v pohode.

kazdopadne dik za podporu to vzdy dobre padne

Naposledy upravil vird dne so leden 05, 2008 9:06 am, celkově upraveno 1 krát
žlutej

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu ty dřepy jsou fakt nejhorší , mě bylo taky párkrát pěkně blbě potom. Proto jsem potom už v druhé fázi nejeli po dřepech nic a ty ramena jsme přidali k rukám (tak to bylo myslím i v originále),protože po těch dřepech se to prostě nedalo všechna energie byla prostě pryč
Tak ti držím palce ,drž se
vird

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 13/18

o/s/v
BP 10/10/63
Pritahy v predklone 10/10/56
Rozpazovanie 8/3/13

Bench tazky jak svina. Ked som to prvy krat dvihol tak som ostal prekvapeny tym ake sa mi to zda tazke cela ta cinka. Som zvedavy ako zvladnem vahy po GVT ked uz budu ake take normalne.
Pritahy lahsie ako som cakal. Dnes som dal dokonca aj rozpazky 3 serie po 8 opakovani hlavou hore. Konecne aj nejaky doplnok.
vird

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT 14/18
o/s/v
Uzke tlaky 10/10/53
Bic. zdvih velka cinka 5/5/36
Francuzske tlaky 8/3/27

Dnes dokonca doplnok na triceps.
Ramena som chcel dat ale akosi som enbol schopny dam ich naraz s drepmi na dalsi tyzden zrejme pojdem 4 krat po-st-pi-ne a to bude koniec GVT.
Zatial +3kg
vird

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chcel som tento tyzden ist gvt ale uz nestiham. v skole uzatvaranie znamok blboti okolo toho k tomu som bol cez vikend na sustredeni takze vela som toho nenaspal, utorok sutaz cize zase spanok chybal takze tento tyzden to necham tak
31 dni k rukam vynecham.
pojdem rovno korteho skoncim ho v tyzden ked mam pisomne maturity po pisomnych maturach dam ckd na 3-4 tyzdne. zatial takto dalej neplanujem ale pred letom este jednu ckd ak sa bude dat.

otazky k ckd:
1. moze byt takyto jedalnicek?
prazenica - 4vajcia
kuracie prsia 150-200g
slanina 100g
kuracie prsia 150-200g
tvaroh 250g
namiesto slaniny by som chcel dat nieco normalnejsie. k tomu slnecnicovy olej priblizne 30-40ml ku kazdemu jedlu.

2. split:
P: nohy + spodok chrbta (hlavne drepy a mrtvy tah)
U: hrudnik, chrbat ruky a ramena
S,Š - volno
Pi: ten kruhovy pred carb upom
So, Ne! carb up
takze otazky k splitu :
2a) lepsie je dat v Pondelok a utorok partie tak ako su alebo ich dat 2x spolu? mne sa to takto pozdava viac neviem ci by bolo dobre 2 dni po sebe cvicit cele telo
2b) kardio Streda stvrtok urcite. Dat kardio aj pocas carb-upu?

3. je pravda ze pocaz ketozy clovek smrdi? a ako moc? totiz rad by som chodil do skoly a dufam ze to nie je nic hrozne a da sa to zakryt nejakym sprejom.

To je k CKD vsetko zatial ciel je zhodit z pasu z 93-94 na nejakych 87-85. Potom podla potreby dalsia dieta.

GVT. to som skoncil s prirastkom vahy +2,5kg. odmeram sa zajtra. co sa tyka toho ci som spokojny tak urcite ano. sice 2 kila nie je moc a urcite je tam tuk ale GVT je obrovska skusenost ktora sice brutalne lezie na nervy ale myslim ze so sparingom by sa to dalo zvladnut lepsie .
JPS

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja rikam ne.Prsa vyhod. A nahrad to slaninou,tvaroh to stejny.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prsa a tvaroh no fuj...Slanina,hermelíny,olej,tresčí játra...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vird - Progress log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: