|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 05, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
Zaslal: so leden 05, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
2008-01-03 Duel Ibragimov vs. Klitschko bude možná vysílat Galaxie sport
Boxerské utkání roku Sultan Ibragimov vs. Vladimir Klitschko o tři tituly mistra světa v supertěžké váze zřejmě bude vysílat Galaxie sport v přímém přenosu. Souboj se bude konat jako hlavní duel galavečera ve slavné Madison Square Garden v New Yorku 23.2.2008. Bojovat se bude o pásy federací IBF, WBO a IBO. Do sjednocovacího utkání přináší Ibragimov titul WBO, zbylé dva pásy drží Klitschko.
Sultan Ibragimov obhájil pás WBO 13.10.2007 v utkání proti Evanderu Holyfieldovi v domácím prostředí v Moskvě. Právě tento zápas vysílala Galaxie sport v přímém přenosu. Pětihodinový boxerský maratón z haly Kodynka komentovali Kamil Guzek a profesionální boxer Lukáš Konečný. Před utkáním s Vladimirem Klitschkem má Ibragimov statistiky 22 vítězství (17 KO) - 0 proher - 1 remízu.
Vladimir Klitschko je v současnosti určitě největší postavou supertěžké váhy. Tituly mistra světa federací IBF a IBO drží od 22.4.2006, kdy v Německu porazil Američana Chrise Byrda technickým KO v sedmém kole. Naposledy obhájil 7.7.2007 proti Lamonu Brewsterovi. Před utkáním s Ibragimovem má statistiky 49 vítězství (44 KO) - 3 prohry - 0 remíz.
Souboj Sultan Ibragimov vs. Vladimir Klitschko o tři tituly mistra světa v supertěžké váze bude vrcholem večera v Madison Square Garden, kde se představí také například Johnathon Banks, Joe Greene, Darrel Madison či John Duddy. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so leden 05, 2008 11:06 pm Předmět: |
|
|
 bomba _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Neni to jen shoda nahod a ty to mas proste jen prelezene od priatelky? |
Ja uz u nej nemusim spat na boku, kvoli mne so soplubyvajucou spojili postele Ergo onania nie je potrebna
Ok, skusim to nabuduce viac rozcvicit, nejake kruzenie predlaktiami, alebo nieco podobne.... |
To sem mýval taky na levačce kolem loktu ( v tom je možná rozdíl - každej to máme z ničeho jinýho ) Už je to dlouho, takže si moc nepamatuju jak sem to řešil. Vim,že v posilovně sem cvičil instiktivně cviky na dlouhou hlavu tricepsu - tzn. různý variace fr. tlaků s činkou, jednoruč, vsedě, vleže a bench na úzko a všechno rehabko nízká váha, max. technika. Před tim aj před trénikem boxu atd. je základ to pořádně procvičit, trochu zahřát, já už x let jinak než v triku s dlouhym rukávem nebo mikině necvičim.
Měl sem to asi měsíc, pak to postupně odeznělo a od tý doby sem to neměl ani jednou. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
Nedal bych za to ruku do ohně, ale řekl bych, že Klitcha budou vysílat aj na ARD, zatim tam běželi všechny jeho zápasy. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Kluci chtel jsem se zeptat.
Mohli byste mi poradit nejaky gel, nebo masticku na klouby?
Jak porad busim do pytle - ac mam docela utazeny bandaze a pytlovky, tak me obcas pekne bolej.
Urcite to taky nezlepsim tim, ze doma obcas jezdivam kliky na pestech a prstech.
Mostujete na krk? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Kluci chtel jsem se zeptat.
Jak porad busim do pytle - ac mam docela utazeny bandaze a pytlovky, tak me obcas pekne bolej.
Urcite to taky nezlepsim tim, ze doma obcas jezdivam kliky na pestech a prstech.
Mostujete na krk? |
Hm, řekl bych že možná chyba v technice - často to bejvá stejně jako u pohmožděnýho zápěstí ze špatný techniky u háků, zvedáků na pytli. Na bolesti kloubů, tak hlavně pokud máš problémy s klouby obecně tak základ je kloubní výživa. Jinak co se týče různých otoků jinejch blbosti tak už roky kupuju kostival, je to mastička asi za sedm pětek v lékárně. Když myslíš čistě klouby jako klouby na ruce, tak to nevim jestli ti pomůže. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
*btw. Ještě mě napadlo (což ale pochybuju) jestli nemáš ty bandáže moc stažený to je taky špatně - tak, že ten kloub nad malíčkem se ti sune jako by pod vedlejší kloub. Třeba hodně to bejvá u těch elastickej bandáží - člověk si v klidu motá ruku, a když namotá 4 metry tak zjistí, že mu modrá ruka. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Já jsem teď začal na tvrdších pytlech.
Mě to dycky tak po dni, dvou přejde, ale je to opruz.
Ale kloubíky si musí zvyknout
To občasný bušení bez bandáží tomu asi taky moc nepomáhaji.-)
Mam je jakože jenom trošku omlácený. Jenom jestli na to je něco, co to trochu zmírní. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bilescu

|
Zaslal: st leden 09, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
A boxujete někdo doma do pytle??....a jak vypadá váš takovej domácí ,,trenink,, ....já mam ve sklepě starej pytel (lehkej) jen na box, při kopech trošku lítá a vždycky chvilku box pak švihadlo a střídam to _________________ "Good news everyone!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 09, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Bilescu napsal: | | A boxujete někdo doma do pytle??....a jak vypadá váš takovej domácí ,,trenink,, ....já mam ve sklepě starej pytel (lehkej) jen na box, při kopech trošku lítá a vždycky chvilku box pak švihadlo a střídam to |
to ja mam taky nakej starej trapnej lehkej... davam si to vlete jak takovou malinkou aerobku kdyz mam volno proste trenuju kopy udery atd bavi me to na leto si budu kupvat poradne dlouhej tezkej pytel trenuju tak dlouho az nemuzu coz netrva moc dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 09, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
ja sem jel vetsinou treba ciste ruce 3x3 nebo 2min.
nohy 4x3 nebo 2min.
kombinace 3x3 nebo 2min.
je to jenom priklad..jindy sem jel treba uplne jinak, ale vzdycky po 3 nebo 2minutach (pauzy do minuty). Potom sem dal kliky, drepy s vyskokem, neco s medicimbalem atd...takova lepsi aerobka.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st leden 09, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Kluci chtel jsem se zeptat.
Mostujete na krk? |
bolej je co??
nevim jak dlouho boxujes do pytle ale prsote ze zacatku ty klouby bolej trha se kuze na houby ale casem se ty klouby opracujou a pohoda .... obcas jen co mam potrhany je kloub nad malickem kdyz dam spatne uder...
jj krk je zaklad mosty zavazi cokoliv... pevnej krk-prezijes tezkej uder
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 09, 2008 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
A nechcem byt vtieravy, ale chcem to vediet cim skor  Ake pouzivate vy? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|