|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po leden 07, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
Včera první trénink po čase.
Bench 3x3 67kg (80%?)
Rozpažky rehab
Stahování tric. kladky 3x10 21kg
Přítahy kladky v sedě 4x8 75kg
Nic těžkýho, ani nemám svalovku, takže pudu co nejdřív zase. Jídlo dobrý, tuny masa:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
Jinak mám kromě bytu krásnýho novýho asi 92kg, koupil sem si nějakou krabici multivitamínů a banánovej gainer od aminostaru, aby se mi líp hublo  .
Jakmile trochu rozhejbu tělo, tak tomu cvičení dám zase nějakej systém, pomalu spouštím svůj taneční kurz, takže mám cíl držet si váhu nějak tak na podobný úrovni a akorát zkvalitňovat z hromady sádla na trochu míň sádla  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
Zeleny Jëlen: Snažím se bejt objektivní. Cizo mi vyčítá, že utrácím za lacinej šmír - děfky, oblečení, carpacio, značkový krémy na ruce. Já na to říkám jediný, pokud sou růžový prostěradlo a světle zelený plastový židličky z Ikei lacinej šmír, distancuju se od tohodle světa a odmítám podobnou kritiku dál snášet  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
Jak vypadají moje aktuální vzorové tréninkové dny:
čtvrtek ráno...
Luki: "Večer si pudem zacvičit, ne?"
Drobta: "Jasně, tak třeba v šest."
Luki: "Končím v práci v šest, to mi vyhovuje, ale né že si to protáhneš a nic nestihnem.."
17.30
Luki: "Protahuje se mi školení. Co o půl sedmý na Florenci?"
Drobta: "OK."
18.20
Drobta: "Stíháš to?"
Luki: "Tak ve 3/4 bych mohl."
Drobta: "Já to nestíhám vůbec."
19.30
Luki: "Skončilo nám školení. Budu teď dělat nejlepší kreativní briefy na světe."
Drobta: "Já nevím kde sem. Ztratil sem se někde v Praze."
Luki: "Tak v osm u mě? Do desíti maj fitka otevřený."
Drobta: "OK."
21.00
Drobta: "Tak sem u tebe. Pudem ještě cvičit?"
Luki: "To už moc nestíháme. Tak já aspoň uvařím večeři."
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 12, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Abych nepsal pořád jenom o věcech bez souvislosti se cvičením. Včera sem měl grande fiestu v novým bytě, udělal sem raut z 12ti druhů sýrů a 4 druhů salámů mimojiné, v dekoraci svíček a ubrousků to podle mě má docela drajv  .
Na zítra mám domluvený fitko, krása  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 12, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
sorry, že Ti plkám do logu...ale 1) nenech koubu sedat na ty židličky 2 ) to je ale děsnej kýč
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 12, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
Až tu bude pravej log, to už tu Deadlifte ty dávno nebudeš  . Na těch židličkách se jak vidíš nesedí, na ty se dávají věci. Dřevo, zelená a růžová, to je podle mě briliant mezi kýči  . Ber to tak, že i já sám jsem hroznej kýč  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 12, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
jojo...už jen ten trpaslík tam chybí  ...ale na toho nic nepoložíš...já odkládám věci na rotoped...ale je pravda, že jídlo na něm blbě drží:o)...držím palce, ať Ti to v treninku klape minimálně stejně jako při vybavování bytu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so leden 12, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | jojo...už jen ten trpaslík tam chybí ...ale na toho nic nepoložíš...já odkládám věci na rotoped...ale je pravda, že jídlo na něm blbě drží:o)...držím palce, ať Ti to v treninku klape minimálně stejně jako při vybavování bytu |
To bylo ale škodolibé...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|