Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wicked

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:19 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

diana: to je killer největší s tím svým jasmínovým čajem :-) otec má vinný sklep a plno známých kteří se taky kolem toho alkoholu točí, takže tím odpovídám i na otázku ohledně mé cenové kategorie :-) vše co piju jsem dostal
s.sman

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
s.sman napsal:
Já nepiju vůbec, ani vyjímečně. A když nemluvím o alkoholu tak 6 - 8 litrů vod K y.

rusky pohled na vec

Tak to prý dělá Alex.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak bývalý spolucvičenec chodil pravidelně po tréninku na několik piv, měl na to hezkou teorii. Takže jako by vlastně pil gainer.
Diana

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:24 am    Předmět: Re: re Odpovědět s citátem

Wicked napsal:
diana: to je killer největší s tím svým jasmínovým čajem :-) otec má vinný sklep a plno známých kteří se taky kolem toho alkoholu točí, takže tím odpovídám i na otázku ohledně mé cenové kategorie :-) vše co piju jsem dostal

Hlavně písní proti alkoholismu
A kde má tvůj otec ten vinný sklep,že produkuje šampaňské?
Jinak víno je lék, ale jako se vším se musí zacházet opatrně. A ne že budeš každý večer "otírat sudy ve sklepě"
Wicked

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:27 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

sampanske bohuzel neprodukuje :-) to bych opravdu byl v lecebne uz :-) ale ted po vanocich mam hafo sampanskeho, coz nepovazuju skoro za alkohol :-) a vino nevim proc mi strasne moc chutna bilé daleko vic jak cervene, z konaku hennessy V.S.O.P. a kdyz si to zaslouzim X.O. :-)
Monika1

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po prochlastném mládí do mě v současné době alkohol nikdo nedostane, jen sem tam sklenku vína, ale většinou s colou a když slavím své -náctiny...
Po alkoholu nemohu totiž trénovat, neb jsem po něm jako opilá...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:37 am    Předmět: Re: re Odpovědět s citátem

Wicked napsal:
sampanske bohuzel neprodukuje :-) to bych opravdu byl v lecebne uz :-) ale ted po vanocich mam hafo sampanskeho, coz nepovazuju skoro za alkohol :-) a vino nevim proc mi strasne moc chutna bilé daleko vic jak cervene, z konaku hennessy V.S.O.P. a kdyz si to zaslouzim X.O. :-)

A kde má tvůj tatík vinici? A co tam pěstuje?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vínko, bílé i červené tak půl láhve měsíčně. V zimě horké víno. U přítelkyně s jejím otcem občas slivovičku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wicked

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:43 am    Předmět: RE Odpovědět s citátem

diana: neee ja to blbe formuloval, jen mame sklep a vino do nej navazime, kupujeme ho v Krumvíři ( kousek od Brna ) a tak :-) vinice sme tam meli nejak, ael ta prace na tom byla nelidska... to se nedalo zvladnout tak se to strelilo
Diana

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělám výborná svařákma nešidím ho.
tento můj domáci mok obsahuje :
červené víno, rozinky, skořici, hřebíček, badyán, vanilkový lusk, pomerančová kolečka, citronová kolečka, trochu whisky, cukr na doslazení

Silné, ale dobré na zahřátí.
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mnam to bych si teda dala :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:45 am    Předmět: Re: RE Odpovědět s citátem

Wicked napsal:
diana: neee ja to blbe formuloval, jen mame sklep a vino do nej navazime, kupujeme ho v Krumvíři ( kousek od Brna ) a tak :-) vinice sme tam meli nejak, ael ta prace na tom byla nelidska... to se nedalo zvladnout tak se to strelilo

Práce to je, ale to je se vším. U Brna znám jen vinařství Trpělka a Oulehla ( zn. Rosa Coeli ) z Dolních Kounic. Jinak jezdíme ke kamarádům do Velkých Bílovic.
Diana

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:

Naposledy to pila moje 81 letá babička a moc jí to chutnalo. Jen říkala, že je to opravdu silné.
Petey

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Janca.lt napsal:

Naposledy to pila moje 81 letá babička a moc jí to chutnalo. Jen říkala, že je to opravdu silné.

Dufam,ze naposledy ako ked si to varila,nie naposledy ako ze to bolo silne az moc :)
KAKAč

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diana:
mozes napisat podrobnejsi recept?

inac k alkoholu, -pijem to na co mam prave chut. raz je to vino, raz tvrde, niekedy silnejsie pivo... inokedy rum, borovička, whisky a tak...
samozrejme vsetkeho s mierou a nejako to moc nemixovat dokopy i ked cez vianoce pri roznych navstevach sa to neda

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: