|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:19 am Předmět: re |
|
|
diana: to je killer největší s tím svým jasmínovým čajem :-) otec má vinný sklep a plno známých kteří se taky kolem toho alkoholu točí, takže tím odpovídám i na otázku ohledně mé cenové kategorie :-) vše co piju jsem dostal _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | s.sman napsal: | | Já nepiju vůbec, ani vyjímečně. A když nemluvím o alkoholu tak 6 - 8 litrů vod K y. |
rusky pohled na vec |
Tak to prý dělá Alex.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
Jinak bývalý spolucvičenec chodil pravidelně po tréninku na několik piv, měl na to hezkou teorii. Takže jako by vlastně pil gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:24 am Předmět: Re: re |
|
|
| Wicked napsal: | | diana: to je killer největší s tím svým jasmínovým čajem :-) otec má vinný sklep a plno známých kteří se taky kolem toho alkoholu točí, takže tím odpovídám i na otázku ohledně mé cenové kategorie :-) vše co piju jsem dostal |
Hlavně písní proti alkoholismu
A kde má tvůj otec ten vinný sklep,že produkuje šampaňské?
Jinak víno je lék, ale jako se vším se musí zacházet opatrně. A ne že budeš každý večer "otírat sudy ve sklepě"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:27 am Předmět: re |
|
|
sampanske bohuzel neprodukuje :-) to bych opravdu byl v lecebne uz :-) ale ted po vanocich mam hafo sampanskeho, coz nepovazuju skoro za alkohol :-) a vino nevim proc mi strasne moc chutna bilé daleko vic jak cervene, z konaku hennessy V.S.O.P. a kdyz si to zaslouzim X.O. :-) _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:37 am Předmět: Re: re |
|
|
| Wicked napsal: | | sampanske bohuzel neprodukuje :-) to bych opravdu byl v lecebne uz :-) ale ted po vanocich mam hafo sampanskeho, coz nepovazuju skoro za alkohol :-) a vino nevim proc mi strasne moc chutna bilé daleko vic jak cervene, z konaku hennessy V.S.O.P. a kdyz si to zaslouzim X.O. :-) |
A kde má tvůj tatík vinici? A co tam pěstuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Vínko, bílé i červené tak půl láhve měsíčně. V zimě horké víno. U přítelkyně s jejím otcem občas slivovičku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:43 am Předmět: RE |
|
|
diana: neee ja to blbe formuloval, jen mame sklep a vino do nej navazime, kupujeme ho v Krumvíři ( kousek od Brna ) a tak :-) vinice sme tam meli nejak, ael ta prace na tom byla nelidska... to se nedalo zvladnout tak se to strelilo _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
Dělám výborná svařákma nešidím ho.
tento můj domáci mok obsahuje :
červené víno, rozinky, skořici, hřebíček, badyán, vanilkový lusk, pomerančová kolečka, citronová kolečka, trochu whisky, cukr na doslazení
Silné, ale dobré na zahřátí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
mnam to bych si teda dala :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:45 am Předmět: Re: RE |
|
|
| Wicked napsal: | | diana: neee ja to blbe formuloval, jen mame sklep a vino do nej navazime, kupujeme ho v Krumvíři ( kousek od Brna ) a tak :-) vinice sme tam meli nejak, ael ta prace na tom byla nelidska... to se nedalo zvladnout tak se to strelilo |
Práce to je, ale to je se vším. U Brna znám jen vinařství Trpělka a Oulehla ( zn. Rosa Coeli ) z Dolních Kounic. Jinak jezdíme ke kamarádům do Velkých Bílovic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
| Janca.lt napsal: | | mnam to bych si teda dala :-) |
Naposledy to pila moje 81 letá babička a moc jí to chutnalo. Jen říkala, že je to opravdu silné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
diana:
mozes napisat podrobnejsi recept?
inac k alkoholu, -pijem to na co mam prave chut. raz je to vino, raz tvrde, niekedy silnejsie pivo... inokedy rum, borovička, whisky a tak...
samozrejme vsetkeho s mierou a nejako to moc nemixovat dokopy i ked cez vianoce pri roznych navstevach sa to neda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|