To je tak na rozbití držky. A kolenům to asi taky neprospěje.
tak samozrejme se to musi umet :) na kolena to nevadi vubec, hlavni je nepristavat jak pytel pisku na plochou nohu ale hezky zhoupnout... taky se to necvici s nejakejma silnejema vahama
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To je tak na rozbití držky. A kolenům to asi taky neprospěje.
tak samozrejme se to musi umet :) na kolena to nevadi vubec, hlavni je nepristavat jak pytel pisku na plochou nohu ale hezky zhoupnout... taky se to necvici s nejakejma silnejema vahama
tak to video je ale vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
_________________ -- "chci vejš, chci doplachtit tam kam ješte nikdo nedoplachtil, chci zastínit samotná oblaka,chci se vysmát božímu úmyslu,chci mu plivnout..." :Homer J.Simpson --
ak uz nejaka tak, rob to takto, potiahnes, polozis na zem, odkutulaj si ju trochu od seba, prikotulaj k noham a zatiahni naspat, aby si vybil secku tu kinetcku energiu
(samozrejme toto sa nemusi robit, pointa je neodrazat si to)
btw kolko tam mas nalozene? ak tam mas 50% tak je kazdy macher
ak uz nejaka tak, rob to takto, potiahnes, polozis na zem, odkutulaj si ju trochu od seba, prikotulaj k noham a zatiahni naspat, aby si vybil secku tu kinetcku energiu
(samozrejme toto sa nemusi robit, pointa je neodrazat si to)
btw kolko tam mas nalozene? ak tam mas 50% tak je kazdy macher
Jde o to, proč cvičí. Pokud mu jde o procvičení svalů, stačí o zem ťuknout, nemusí pokládat. Ale bez odrážení, to je jasný.
No já bych ve spodní fázi šel víc do dřepu a víc zapojil nohy.Trošku víc tahat směrem na sebe (snad mi rozumíš) a při začátku koukat směrem dolu a postupně hlavu zvedat
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
noo mam tam do 50% ,toto je starsie video ked som ukazoval kamosovi techniku,ine nemam...je pravda ze z 80%+ to uz vyse kurvim...S tym zaklananim sa uz snazim menej ale to pokladanie flakam furt sustredil som sa na dlhsie polozenie iba v silovke.Je to vlastne viac na silu nie?
_________________ -- "chci vejš, chci doplachtit tam kam ješte nikdo nedoplachtil, chci zastínit samotná oblaka,chci se vysmát božímu úmyslu,chci mu plivnout..." :Homer J.Simpson --
noo mam tam do 50% ,toto je starsie video ked som ukazoval kamosovi techniku,ine nemam...je pravda ze z 80%+ to uz vyse kurvim...S tym zaklananim sa uz snazim menej ale to pokladanie flakam furt sustredil som sa na dlhsie polozenie iba v silovke.Je to vlastne viac na silu nie?
Při cvičení na sílu to význam má, při objemu, podle mě, ne. Já jen ťukám.
blbost, mozno sa to nezda, ale aj ten beton "pruzi" a ked odrazas tak odrbavas spodok, resp mas tam cinku lahsiu..
nevidim dovod preco by clovek nemohol sekundu dve pockat..
Tak si přečti ještě jednou, co sem napsal, já počkám...
Přečteno? Fajn, takže teď už víš, že sem napsal, že se to nemá odrážet. A proč říkám nepokládat? Protože mi to přijde jako bys po každým opakování benchpressu pokládal činku do stojanů. Ztratíš napětí ve svalech, rozjíždíš to z nuly a to nedělá pojivovým tkáním dobře.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru