Den 8
bench 3x5,2x4 72.5kg
veslování 1200m
ramena rehab
Dneska lehounkej trénink, na benchi sem zase přidal opáčka, akorát jiný fitko a žádnej sparing, takže poslední dvě série sem to ošulil na jistotu. Zítra zakončím dovolenou, na benchi zase přihodím a pak to nějak zhodnotím.
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Result
Bohužel, moc spánku a následně moc práce, takže už oddechuju prozměnu zase. Na benchi sem měl dneska jet 4x4 75kg a dal bych to v klidu, zkusím se k tomu dostat co nejdřív,zítra apod., takže progress k aktuální po 10 dnech je zvýšení váhy pro nějakej normální pracovní objem u benche o 10kg, což je dle předpokladů a ok, protože se furt ještě vracím do formy.
Kromě toho se kolem mě děje spousta úžasnejch věcí. Například mi říkal kamarád, že má náš společnej kamarád Petr novou holku. A ejhle, už to ví i jeho stará holka , psal o tom o víkendu totiž Blesk, nafotil ho s tou novou českou Misskou v Praze . Tak sem mu poblahopřál, sem zvědavej jaká ta princezna naživo bude.
Další úžasná věc, objednal sem si, protože sem dneska tvrdl doma, nějakej nával nemoci, dvě pizzy a gyros menu, že si to sním a bude mi líp. Pizza má průměr asi metr a tak 850g, což mě docela vyvedlo z míry. Samozřejmě to sním, ale počítám ráno s váhou kolem 130kg, takže bych chtěl zamířit do posilovny co nejdřív.
No a poslední věc, viděl sem Step up 2 a když člověk zkousne, že se v tanečním filmu z hodiny a půl tancuje deset minut a příběh je jako obvykle sračka, tak si těch deset minut tance jakš takš může užít:).
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Den 10 - finále
bench 3x3 75kg
veslování up to 3x100kg
bicepsový zdvihy s JR na speciálním stroji up to 5x27.5kg
stahování horní kladky paralelně up to 5x65kg
I přesto, že sem celej den promrdal v posteli (ve smyslu užitku pro svět, ne sexuálním, ale to je jasný a ani to nemusím psát ), snědl jen kilo pizzy a gyros menu, tak sem se do toho fitka nakonec dokopal.
Síla a energie nikde, ve fitku sem byl sám a tak paní barmanka a její chlapec na mě celej trénink znudeně koukali, kdy už jako odejdu . Ale jinak fajn, bench sem klasicky jel na jistotu, sem holt měkkej a přihazuju pomalu. Veslování má maximálně 115kg, ale 100 už bylo docela těžkejch, takže výš nepudu. Ten stroj na biceps je divnej, protože je to sice s JR, ale ty JR sou spojený uprostřed, takže člověk to zvedá jako kdyby měla místo 2x27.5kg prostě 55kg na EZ...A horní kladka, o tý psal daymoon že je užásná, tak sem si ju šel vyzkoušet .
Dneska relax a žraso. Je na čase naplánovat nějakej další tréninkovej postup, nuže dobrá tedy .
Fáze finále objemu
Týden 1 - HST lika fullbody, 3x týdně, 15 reps
Týden 2 - HST lika fullbody, 3x týdně 15 reps
Týden 3 - HST lika fullbody, 3x týdně, 10 reps
Týden 4 - HST lika fullbody, 3x týdně 10 reps
Týden 5 - Korte lika fullbody, 3x týdně, 5x5
Týden 6 - Korte lika fullbody, 3x týdně, 5x5
Speciální suplementace : kreatin, stydlivé úsměvy krásných dívek
Fáze premiéra dietní
Týden 7-10 - dynamický kruhový trénink s cílem zvýšit kondičku a rychlost
Speciální suplementace : kofein, pravidelná thajská masáž
Týden 1, trénink 1
tlaky na prsa s JR, 3x15 15kg
stahování horní kladky paralel 3x15 45kg
tlaky na ramena na stroji 3x15 20kg
přítahy vč v předklonu 3x15 35kg
tricepsové stahování kladky 3x15 20kg
První trénink fullbody (kdepak ste,nožky? nikdee,Luki:). Váhy podseklý,přidávat bych měl každej trénink malinko, případně ob dva tréninky víc pokud to nejde třeba na stroji kouskovat. Dneska na rozehřátí vše lehké, zase tak velkej nezvyk to nebyl, takže příště přidám.
Týden 1, trénink 2
tlaky na prsa s JR, 3x15 18kg
stahování horní kladky paralel 2x15,1x8 50kg
tlaky na ramena na stroji 3x15 25kg
přítahy vč v předklonu 3x15 40kg
Další trénink, síla v pohodě, až na stahování tý horní kladku, jak ten cvik nejezdím, tak se mi hrozně unavily bicepsy. Dneska po tréninku speciální menu - Twister menu, zinger se sýrem, twister, coleslaw. Pak pár pivek a jako bonus navrch mi kluci vnutili jahodový pivo a bylo hrozný .
Extra workout
bench 10x47.5kg, 10x67.5kg, 3x77.5kg, 5x67.5
tlaky s JR na šikmé up to 8x25kg
peck deck up to 5x50kg
bic. zdvihy s ez na scottovce up to 6x35kg
bic. zdvihy s JR ve stoje up to 5x20kg
zkracovačky na břicho 3x20
Dneska sme šli s kamarádem, tak sem si dal klasickej BB workout, docela pohodička. V pondělí mi přijde kreatin (CEE), betakaroten a multivitamín, tak to zkusím zase popohnat .
Jinak sem mluvil s Filipem Trojovským dneska a otvírá za dva tejdny obchod s oblečením na Jungmanově a hraje v divadle, takže toho má asi víc než sem si myslel původně, ale zní to sympaticky.
Týden 1, trénink 3
tlaky na prsa s JR, 3x15 20kg
stahování horní kladky obyč 2x15 50kg
přítahy vč v předklonu 3x15 55kg
Dneska sem se nechal zaskočit, po tlacích na prsa sem na hodinách ve fitku viděl 9 a začal spěchat, takže sem ošulil stahování horní kladky, ale pak sem zjistil, že jim dou blbě hodiny . Nešlo mi odepnout ten nástavec , tak sem dneska nejel paralel. Výrazně sem přidal na přítahy v předklonu, ať to má nějakej drajv .
Bohužel jsem nemocnej, takže sem teď pár dní lítal po doktorech a netrénoval. Chtěl bych na to vlítnout co nejdřív, uvidím jak se budu cítit dneska...
Zatím aspoň jedno pár dnů starý video, který si vyžádal Apofis, když chtěl ukázat nějakej jednoduchej krok do lockingu. Propriety - levá a pravá ruka . Je tam několik doublelocků po sobě, variace na scoobop a nějakej překážkovej sed .
Týden 2, trénink 1
tlaky s JR na šikmé, 3x15 22.5kg
stahování horní kladky paralel 3x15 55kg
přítahy vč v předklonu 3x10 65kg
Dneska první trénink po nemoci, udělalo se mi u první série přítahů blbě, tak sem je osekal a zapíchl to, asi dehydratace, pil sem v noci jenom džus, protože mi došly minerálky. Jinak síla docela ujde.
Po tréninku sem vyzkoušel novej jahodovej royale shake. Je sice malej, ale vydrží dýl než ten půl litrovej, protože se ucpe brčko jahodama a nejde pak pít .
Týden 2, trénink 2
tlaky s JR na šikmé, 3x15 25kg
stahování horní kladky óbyč 3x15 50kg
stahování kladky triceps 3x15 25kg
tlaky na ramena na stroji 3x15 30kg
přítahy vč v předklonu 3x15 60kg
Hodně sem spinkal, tak sem to prubl den poté a šlo to dneska pěkně. Tlaky s jednoručkama už byly docela těžký, ale už se blíží fáze 10op a 5op, takže počítám, že bude ještě daleko hůř . Největší slabina je klasicky ta kladka na triceps, je to spíš takový doplňkový šmrdolení, ale sere pes.
Trénink super, hromada mladejch holek, po tréninku tak tři kila dole díky termogenezi v jedný vrstvě:), nejlepší forma za poslední měsíc. Bohužel mi to pokazila návštěva vietnamské restaurace a série piv v doprovodu nějakejch tanečnic, ale život holt není peříčko .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru