|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po březen 03, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: | ten je ale nevkusnej, promin, nechapu jak se tahle rasa muze lidem libit to tvy auto bylo lepsi |
To je zvláštní,ale úplně stejně reagovala ta Ronnieho hosteska na tebe když jsi odcházel ze stánku A taky se jednou najde někdo kdo si tě vezme domů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Andrew
|
Zaslal: po březen 03, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
bodujes basketbalisto  ty ses minul oborem, misto toho, co ted delas, jsi mohl poslat davno Srstku na urad prace a prevzit po nem ten porad _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po březen 03, 2008 3:50 pm Předmět: |
|
|
Je nádherná!!!!
Akorát mě napadlo, jestli je samočistící...když vidím, co je dnes venku za hrůzu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
Krasny. Co je to presne za rasu a kolik tak zhruba dorusta?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po březen 03, 2008 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Je nádherná!!!!
Akorát mě napadlo, jestli je samočistící...když vidím, co je dnes venku za hrůzu.. |
na čištění má zatím mě :o) to je horší než dítě , ona se vyspí přes den a v noci řádí jak tajfun a mě padá hlava na klávesnici .
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Krasny. Co je to presne za rasu a kolik tak zhruba dorusta? |
akita inu dorůstá fena 61cm a pes 67cm v kohoutkuu mě na fotoalbu jsou i fotky dospělých červených
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | Je nádherná!!!!
Akorát mě napadlo, jestli je samočistící...když vidím, co je dnes venku za hrůzu.. |
na čištění má zatím mě :o) to je horší než dítě , ona se vyspí přes den a v noci řádí jak tajfun a mě padá hlava na klávesnici . |
to mas dobry, ze pres den spi, co bych za to dal u sveho jorksira.... ta jeho prilisna zivost, hravost a zvedavost mne obcas lezou na nervy, zvlast kdyz treba nekam specham, tak je nekdy vazne hrozny. Ale stejne bych ho nedal i kdyz muj sen nikdy nebyl takovej ratlik, ale nemecky ovcak, jenze by potreboval poradny drill a to se obavam, ze by se mu nedostavalo
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | Je nádherná!!!!
na čištění má zatím mě :o) to je horší než dítě , ona se vyspí přes den a v noci řádí jak tajfun a mě padá hlava na klávesnici . |
to mas dobry, ze pres den spi, co bych za to dal u sveho jorksira.... ta jeho prilisna zivost, hravost a zvedavost mne obcas lezou na nervy, zvlast kdyz treba nekam specham, tak je nekdy vazne hrozny. Ale stejne bych ho nedal i kdyz muj sen nikdy nebyl takovej ratlik, ale nemecky ovcak, jenze by potreboval poradny drill a to se obavam, ze by se mu nedostavalo |
áále když dokážu postavit do latě psa já :o) tak už může každej
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | áále když dokážu postavit do latě psa já :o) tak už může každej |
Tak to ti poslu na prazdniny toho meho (ze by to bylo neco jak vojna:) ) Ja se ho snazim cepovat, ale kdyz je tu nekdo, kdo mu vsechno dovoluje a pochvali ho treba za to, ze se vy...... na koberec, tak se tu pak bohuzel pomalu stava panem on.
Ja bych i toho ovcaka snad vycvicil, ale chce se mu to venovat a to jak se znam....
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | áále když dokážu postavit do latě psa já :o) tak už může každej |
Tak to ti poslu na prazdniny toho meho (ze by to bylo neco jak vojna:) ) Ja se ho snazim cepovat, ale kdyz je tu nekdo, kdo mu vsechno dovoluje a pochvali ho treba za to, ze se vy...... na koberec, tak se tu pak bohuzel pomalu stava panem on.
Ja bych i toho ovcaka snad vycvicil, ale chce se mu to venovat a to jak se znam.... |
tu bílou slečnu mám doma od soboty a už umíme sedni a kterou ruku dám tu mi dá pac není to tak složitý . Je pravda , že jorkšíráci jsou takový spíš okrasný plemeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 12:27 am Předmět: |
|
|
Mne sa paci ze moja choroba uz ustupuje a ze tu mame kraaaaaasne pocasie ;) Chceli by ste tu byt ;)
Tu == Menlo park, California ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|