|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FITNESSMAN
|
Zaslal: so březen 08, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ prodal jsem KIA pro_cee´d ! Je vidět že se blíží jaro a borci začali shánět BIČ NA KOČKY. Mám z toho dětskou radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: so březen 08, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | SCHWACA napsal: | Tak mně se dnes povedlo pěkně povodit na treninku toho holobrádka Baru |
Teď jsem si toho teprve všiml...příští týden si vem s sebou futrálek a domů pojedeš Už jsem to komentoval v aktuálkách |
uvidíme chlapče
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 08, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Bara napsal: | | SCHWACA napsal: | Tak mně se dnes povedlo pěkně povodit na treninku toho holobrádka Baru |
Teď jsem si toho teprve všiml...příští týden si vem s sebou futrálek a domů pojedeš Už jsem to komentoval v aktuálkách |
uvidíme chlapče |
Monstrum z bažin nikdy neporazíš
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
Mám radost z toho, že jsi jdu zítra vybrat nějaké to auto..... (tedy nějaký ten pojízdný kyblík)...hurááá, už nechci socku ani vidět.... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:36 pm Předmět: |
|
|
mam fakt radost ze suprovy projizdky na ctyrkolce, ze zacatku jsem se pekne bala ale je to fakt mazec a uz se tesim az bude pekne teploucko
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 4:12 pm Předmět: |
|
|
jojo
akorat si budu muset jeste sehnat helmu protoze tankisticka neni k tomu to pravy orechovy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: po březen 10, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Soram

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
wow, na Fair to Midland bych zašel hned, kdybych nemusel připlácet za toho kozla. _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
povedl se mi tataracek...
ale me se povede vzdycky, jsem proste dobrej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|