Kup si permici do goldu vole, dneska sem zjistil že můžu jet asi tři miliony variací nigga shybů a nigga benčů a dalších master of niggas cviků a nejlepší je že si tě nikdo nevšímá ikdybys tam sral na benčovku a pak v tom dělal nigga přítahy noh k břichu
Ivo a dalsi:
No jako je to urcite supr trening ale snad az do pulky jsem mel naky problemy se zazivanim mel sem casto sracku a nekdy sem dokonce blil takze to podle toho vypadalo....pak sem zase nemohl jist aby se to trochu uklidnilo a no az ted par tydnu je to dobry. Vyhovuje me ze to je 3x tyden odjedes par cviku a des dom ( s nohama by to bylo asi o neco horsi
) jak rikam trening supr strava docela na hovno...od pondelka chcu jet nakej poradnej trening pres vikend snad neco vymyslim a zacnu poradne zrat a nasypu tam kreatin
Vaha cca 107kg 0% tuku
Naposledy upravil Bazzy dne ne březen 02, 2008 1:38 pm, celkově upraveno 2 krát
Takze od pondelka bude novej trening na dobu neurcitou uvidim jak to pujde a kdyz tak to zmenim. Melo by to vypada takhle... casem tam nekam hodim mozna nohy:)
A - Ramena + Ruce
Tlaky 4x6
Rozpazky 4x8
Kliky nigga 4x5
Francouze 4x6
Velká činka x 4x5
(Scott) 4x6
B - Prsa + Zada
Bench 4x5
Rozpazky 4x6
Mrtvola/prítahy 4x5
Shyby 4x ?
Tyhle dva treninky se budou obden stridat.. V nektery dny volna bude ultimate workout s Koubicem
Cil je zprasit se -- prekonat hranici 110kg telesne vahy a zmlatit Koubu potom ovladnout cely Svět hahaha
Naposledy upravil Bazzy dne út březen 04, 2008 7:24 pm, celkově upraveno 2 krát
Tlaky 4x5............... 70kg
Rozpazky 4x8......... 8kg strasna picovina uz to nikdy nepojedu
Kliky nigga 4x6....... 127kg
Francouze 4x6........ 30kg
Kladiva 4x6............. 20-24kg (zapesti me nedovolilo jet ezetu ani rovnou)
Scott 4x8 ............... 35kg
Dobry to bylo akorad me sere ze nemame dobry bradla na ty nigga kliky. sou strasne daleko od sebe a to je naprd tak to jedu na stroju ale musim tam pridavat moc malejch jednorucek...az bude lepsi to zapesti tak dam misto toho nigga bench
Sere me to zapesti porad to neni ono trical sem jel trochu pres bolest a bical nemuzu jet velkou cinku ani EZ . Odcvicil sem to dobre ale nemuzu jet to co bych chtel
Dneska musím bazzyho pochválit, jel vyborně a dal si PR , supr trenink . Ale ještě jsem neviděl takovýho člověka s nenávistí k lidem jak je bazzy. Začalo to tím, že seřval babu, která jela normálně podle předpisů a když jsem se ho zeptal proč, když nic neudělala, tak prej "proč se tak blbě dívá" . Potom nadával na dalšího borca, který pouštěl na křižovatce jiný auto a prej bazzy cituji: "Ježiši to je čurák, tady budem stát do rána" . A pak jsme ještě potkali borca co na křižovatce vyskočil s auta a utíkal se vychcat ke stromu . Pak zastavil zas o kousek dál a bazzy "se jde vysrat ne". No nasmáli jsem se pěkně. Ale aby to neviznělo že je bazzy nějak grázl to néééééé, je to dobrej kluk
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru