Kuřecí párky ?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kuřecí párky ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kuřecí párky ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kuřecí párky ?
Ano
12%
 12%  [ 10 ]
Někdy
33%
 33%  [ 27 ]
Vůbec
53%
 53%  [ 43 ]
Celkem hlasů : 80

Autor Zpráva
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 4:42 pm    Předmět: Kuřecí párky ? Odpovědět s citátem

H1 my love

Zajimalo by me co si o tom myslite ,jestli to je vhodná strava apod.Nekdo mi totiz rikal ze jsou nezdraví apod. atd. a ja vubec nevim co si o tom mam myslet Thx za odpovedi

Zrovna vcera jsem si totiz dal, po nekolikamesich cpani se tunakem apod ,parky s ryzi a mohl jsem se uzrat - pro me neskutecna zmena
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to ze skoro vsechny parky nejsou "poctive" a v nekterych dokoncne neni ani spetka masa ,ale kdyby ty parky byly fakt z masa tak si myslim ze raz za cas je to ok
Roman_best

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 4:51 pm    Předmět: mňamka Odpovědět s citátem

ono jsou párky a párky.....jedny jsou cenově srovnatelné s normálním masem, druhé jsou podstatně levnější, složení je z 95%kůže, soja, namleté pařáty, koření, vepřové kopyta, odřesky, a zbylých cca 5% bude strojově separované kuřecí maso..některé tzv opékačky dokonce v sobě nemají maso žádne .
Psycho

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To PETER:Co ti na to rict???
Znas rumove pralinky???? Myslis si ze je v nich pravej rum???
Tak takhle nejak to je s tema parkama.Je mi lito pokud jsem te pripravil o iluze ale jednou dospet musis.Nic si z toho nedelej.
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 5:02 pm    Předmět: funny Odpovědět s citátem

jo tak to jsem presne defakto cekal ,moe tajny nejhorsi ,tezko si pripustitelne myslenky se vyplnili
takze
CIZO

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak uz bylo receno, neni parek jako parek...

nedavno jsem na ne dostal chut (zhruba rok jsem je nemel) ale nechtel jsem do sebe zase cpat nejakej bordel tak jsem si precetl slozeni vsech co meli...

asi z deseti druhu bylo devet ve stylu: 30% hovezi maso, 20% kostni separat, 20% mlety kuze, 20% soja, zbytek kureci... proste s masem to moc spolecnyho nemelo, nasel jsem jediny v plastovy krabicce oznaceny jako "detsky parky" ktery mely 60% hovezi, 30% koreci a pak trochu neceho na doplneni... musim rict ze byly velice dobry ale taky sakra drahy ve srovnani s tema ostatnima takze kdyz si clovek da praci a pul hodiny hleda v regalech tak najde parky ktery se daji jist a dokonce obsahuji maso ale nakonec bude asi preci jen snazsi udelat si flak normalniho masa

Derek Poundstone
powermen

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte ako učeň som bol dva týždne na tzv.aktivite v jednej nemenovanej konzervárni,a chlapi keby ste videli čo všetko sa pomlelo do klobás,párkov,konzerv atď. Odvtedy párky,paštéky...iba ak vo sne
BUFU

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

powermen napsal:
Ešte ako učeň som bol dva týždne na tzv.aktivite v jednej nemenovanej konzervárni,a chlapi keby ste videli čo všetko sa pomlelo do klobás,párkov,konzerv atď. Odvtedy párky,paštéky...iba ak vo sne

Když ono je to tak dobrý Dneska kámoš dotáhl do školy domácí salám, to byla dobrůtka
A měli ste ty Klobásky Kulturistky od Vodňanskýho kuřete? (jednou je tu ukazoval Moog) Už si nepamatuju jak na tom byly s poměrem masa, ale myslím že zase tak špatně ne, bohužel chut byla oproti klasickým domácí tučným klobáskám slabá...
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasny ,je to nevyzpitatelny.Ale spis marny.Je jasny ze relativne nadupany parky asi jen tak nejsou a kdyz jo tak za palbu jak svine :-)

Uprimne se mi ted dela spatne ,kdyz si pripustim co vsechno v tom je apod a ja to bagroval

Ale zase jitrnice ty bílý ikdyz to vsechno vim ,tak ty bagrovat neprestanu
eallinne

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a měli jste toto?

http://www.smakoun.cz/index.asp?inc=detail&kod=846849&id=45&pu_lo=6E6570F869686CE19A656E2037353137353336&stranka=1&dle=nazev&jak=ASC

Obsahuje to kromě koření bílky a krůtí maso. Já jsem je měla a chuťově mi špatný nepřišly. A jak zde bylo řečeno, po tunákovi a rejži vítaná změna Cena je teda vcelku vysoká si myslím, ale jednou za čas. Myslím, že stály cca 55.-kč za to balení 5 nožiček. .....
ElChino

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eallinne napsal:
a měli jste toto?

http://www.smakoun.cz/index.asp?inc=detail&kod=846849&id=45&pu_lo=6E6570F869686CE19A656E2037353137353336&stranka=1&dle=nazev&jak=ASC

Obsahuje to kromě koření bílky a krůtí maso. Já jsem je měla a chuťově mi špatný nepřišly. A jak zde bylo řečeno, po tunákovi a rejži vítaná změna Cena je teda vcelku vysoká si myslím, ale jednou za čas. Myslím, že stály cca 55.-kč za to balení 5 nožiček. .....

Dnes jsem je měl a je to dobrota
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
eallinne napsal:
a měli jste toto?

Tak na to musim hned vlitnout a okoštovat to už senemuzu dockat Az pujdu dneka k holici tak to musim nekde spalšit
Psycho

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
eallinne napsal:
a měli jste toto?

Jo to je opravdu fajnova lahudka,pokrajet s rajcatama namichat pokapat balsamikem lehce opeprit.....lahodna svacinka a na parky se hosi muzete vys....
Bouchalec

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

......

Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:52 pm, celkově upraveno 1 krát
BUFU

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bouchalec napsal:
Zduř, tak to je docela fajn. Můžu si jednou za dva měsíce v neděli dát kuřecí párky, který mají obsah 65 procent masa? Samozřejmě s kobzolovou kaší.

Koukám že to tady lidi fakt hrotí
Nedávej si to, zničí se ti kompletně regenerace a můžeš si na týden zastavit tvůj super progres

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kuřecí párky ? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: