|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kuřecí párky ? |
| Ano |
|
12% |
[ 10 ] |
| Někdy |
|
33% |
[ 27 ] |
| Vůbec |
|
53% |
[ 43 ] |
|
| Celkem hlasů : 80 |
|
| Autor |
Zpráva |
by PeITeeR

|
Zaslal: út březen 18, 2008 4:42 pm Předmět: Kuřecí párky ? |
|
|
H1 my love
Zajimalo by me co si o tom myslite ,jestli to je vhodná strava apod.Nekdo mi totiz rikal ze jsou nezdraví apod. atd. a ja vubec nevim co si o tom mam myslet  Thx za odpovedi
Zrovna vcera jsem si totiz dal, po nekolikamesich cpani se tunakem apod ,parky s ryzi a mohl jsem se uzrat - pro me neskutecna zmena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: út březen 18, 2008 4:51 pm Předmět: mňamka |
|
|
ono jsou párky a párky.....jedny jsou cenově srovnatelné s normálním masem, druhé jsou podstatně levnější, složení je z 95%kůže, soja, namleté pařáty, koření, vepřové kopyta, odřesky, a zbylých cca 5% bude strojově separované kuřecí maso..některé tzv opékačky dokonce v sobě nemají maso žádne  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út březen 18, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
To PETER:Co ti na to rict???
Znas rumove pralinky???? Myslis si ze je v nich pravej rum???
Tak takhle nejak to je s tema parkama.Je mi lito pokud jsem te pripravil o iluze ale jednou dospet musis.Nic si z toho nedelej. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út březen 18, 2008 5:02 pm Předmět: funny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 18, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
jak uz bylo receno, neni parek jako parek...
nedavno jsem na ne dostal chut (zhruba rok jsem je nemel) ale nechtel jsem do sebe zase cpat nejakej bordel tak jsem si precetl slozeni vsech co meli...
asi z deseti druhu bylo devet ve stylu: 30% hovezi maso, 20% kostni separat, 20% mlety kuze, 20% soja, zbytek kureci... proste s masem to moc spolecnyho nemelo, nasel jsem jediny v plastovy krabicce oznaceny jako "detsky parky" ktery mely 60% hovezi, 30% koreci a pak trochu neceho na doplneni... musim rict ze byly velice dobry ale taky sakra drahy ve srovnani s tema ostatnima takze kdyz si clovek da praci a pul hodiny hleda v regalech tak najde parky ktery se daji jist a dokonce obsahuji maso ale nakonec bude asi preci jen snazsi udelat si flak normalniho masa _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
powermen

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út březen 18, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út březen 18, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
No jasny ,je to nevyzpitatelny.Ale spis marny.Je jasny ze relativne nadupany parky asi jen tak nejsou a kdyz jo tak za palbu jak svine :-)
Uprimne se mi ted dela spatne ,kdyz si pripustim co vsechno v tom je apod a ja to bagroval
Ale zase jitrnice  ty bílý  ikdyz to vsechno vim ,tak ty bagrovat neprestanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: st březen 19, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: st březen 19, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
| ElChino napsal: |
Dnes jsem je měl a je to dobrota |
Tak na to musim hned vlitnout a okoštovat to už senemuzu dockat Az pujdu dneka k holici tak to musim nekde spalšit
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|