MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
Hefaistos

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm tak bez vokouna :- (:
http://aktualne.centrum.cz/sportplus/hokej/reprezentace/clanek.phtml?id=602976
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
mirio: Si nechaj svoje zenske pocity a trn v oku a prid 2.6. do Kosic s ostatnymi a budes hovorit inac
Vždyť píšu, že se nedá paušalizovat! Neumíš číst nebo co?

Já se taky setkal spíš s tím, že čechům se na slovensku nefandí. A 2.6. bych tam moc rád byl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Já se taky setkal spíš s tím, že čechům se na slovensku nefandí. A 2.6. bych tam moc rád byl...

A ja som sa stretol, ze Cesi nefandia Slovakom, komentator CT ked sme vyhrali MS vyhlasil skor narodny smutok a co? Tiez som sa stretol s opakom, neviem preco by som mal riesitr tych prvych a kazdy moze fandit komu chce, ked to budu nasi zasa tak srat, tak to neprajem ani im , je tu tradicna rivalita medzi nami a tej sa vzdy chytaju ty "najpovolanejsi" Schvalne si pockaj par dni co sa zas zacne riesit v tomto topicu tak ako kazdy rok, nedajboze ked bude vzajomny zapas...no uz aby bolo po blbych majstrovstvach Zlata k-1, kde v top 15 nemame nikoho ani my, ani vy a je pokoj
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
JJ, aspoň ten Eliáš by mohl přijet, v obraně to tradičně potáhne Kaberle, ale přeci jenom i do toho útoku by to chtělo nějakou výraznější osobnost, když už nejede výborný a Eliáš je opět ve skvělé formě, od tý doby co se zbavil Céčka v Devils to tam zase sází. Dneska sice new jeresey vypadli ale zase byl mezi hvězdama zápasu. A Jágr jako správnej kapitán se ukázal být hlavním tahounem Rangers - bravo.

Nashville prohrál s Detroitem, takže je to 3:2 ještě jeden klepec a Vokoun by byl teoreticky volný...
Když nebudou hvězdy, tak Lojza přispůsobí strategii dříčům, na to je dost zkušený trenér.

Viděl jsi zápas se Švédáma? Perfektní! Vyhráli ho srdcem. Tak to má být...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

A ja som sa stretol, ze Cesi nefandia Slovakom, komentator CT ked sme vyhrali MS vyhlasil skor narodny smutok a co? Tiez som sa stretol s opakom, neviem preco by som mal riesitr tych prvych a kazdy moze fandit komu chce, ked to budu nasi zasa tak srat, tak to neprajem ani im , je tu tradicna rivalita medzi nami a tej sa vzdy chytaju ty "najpovolanejsi" Schvalne si pockaj par dni co sa zas zacne riesit v tomto topicu tak ako kazdy rok, nedajboze ked bude vzajomny zapas...no uz aby bolo po blbych majstrovstvach Zlata k-1, kde v top 15 nemame nikoho ani my, ani vy a je pokoj
No to je právě kokotina, vždyť celou dobu tvrdím, že já vám fandím! Nevidím jediný důvod, proč ne. Ale máš pravdu v tom, že to je o osobních zkušenostech a blbci jsou na obou stranách.

Já se žádného flamu nezúčastním, protože fandím jak čechům, tak slovákům...

EDIT: A nerozčiluj mě u oběda!
AHOLA

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
No to je právě kokotina, vždyť celou dobu tvrdím, že já vám fandím!

Jezis, ved ja nevravim ze nie, co tu nadavasm hulvate Prid toho 2.6., ide Psycho, hytuk, snad aj Brnaci, po sutazi otvorime Spisku hrusku a uvidime kolko golov do svojej brany dokazu nasi zapadny bratia schytat

Mna stale mrzi, ze MS uz nemaju take renome ako kedysi a ich priebeh zavisi do velkej miery od diania jednej narodnej ligy...
Kazdopadne ked mozem byt neprajny, tak to rozhodne neprajem Kanadanom, ak uz nevyhraju Slovaci (co tento rok asi nepojde), Cesi, tak aspon Rusi, Fini (v poslednej dobe nehraju nic moc), alebo aspon ty blby Svedi :) USA tiez neprichadza do uvahy
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Jak už jsem psal - chci tam být. Pokud mě neodvolají pracovní povinnosti, tak tam taky budu. Ale to je taky jediný důvod, proč jsem to prozatím neslíbil na 100% abych pak nevypadal jako kokot...
Dome-V

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mam vraviet ja, ked otec (Cech) a mama (Slovenka) ...
Frei=pri vsetkej ucte, v jednej veci mas pravdu , ze niektori Slovaci su taky, ale tak ako minca ma dve strany , tak uznaj ,ze taky su aj niektori Cesi .2x ked sa hralo MS som bol v CZ a domaci mi dali pocitit ,ze tam proste nepatrim a v podstate som na pol Cech, aj Slovak .Ono to je Bohuzial takto vo vsetkom ... . Nechcem rozputat dalsiu hadku,ani nic podobneho.Chcel som povedat len to, ze netreba vsetkych ludi nadzat do jedneho vreca .Osobne drzim obom narodom,formu ostatnych nepoznam , ale nas (SR)na majstra nevidim, pokial to bude viest p. Supler .
Hefaistos

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Když nebudou hvězdy, tak Lojza přispůsobí strategii dříčům, na to je dost zkušený trenér.

Viděl jsi zápas se Švédáma? Perfektní! Vyhráli ho srdcem. Tak to má být...

jo ten zápas se mi líbil? ale viděl si celou hockey tour - beznadějně poslední. A to že hadamczik trénuje dlouho neznamená, že je zkušený, od tý doby co je u repre ta hra postrádá hlavu a patu.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A ja som sa stretol, ze Cesi nefandia Slovakom, komentator CT ked sme vyhrali MS vyhlasil skor narodny smutok a co?

tak tohle je nesmysl, ani Dusík, ani Záruba nic v takovém duchu nikdy nepronesli...
grna

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši já teda nevim, ale když se podívám na tu anketu a vidím že 4 lidi si myslí, že naši vyhrajou mistrovství tak se valím na zemi smíchy, protože ta sebranka co si tam ten pán, co si hraje na trenéra vybrere, bude mít problém postoupit do čtvrtfinále. Takže pánové nelítejme nikdo v oblacích, dokud bude Hadamczik trénovat nároďák, tak si na medaile můžem nechat zajít všichni chuť.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
citace:
A ja som sa stretol, ze Cesi nefandia Slovakom, komentator CT ked sme vyhrali MS vyhlasil skor narodny smutok a co?

tak tohle je nesmysl, ani Dusík, ani Záruba nic v takovém duchu nikdy nepronesli...

Neviem ktory z nich to bol a nic nepovedal, ale ked som prepol na CT, bolo tam hrobove ticho a komentator sa nijak oslavne nechoval, na to si zas pamatam dobre
A vobec co oneskorene quotujes, chod sa hadat s miriom o hadamczikovi
Dome-V

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grna=netreba brat ludom nadej
hefaistos=s Aholom suhlasim, vzdy ked nasi skoncili lepsie ako vasi, tak to bolo nie len pocut, ale aj citit zo slov moderatora Staci, ked si spomenieme na rok 2002
AHOLA

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V: No zas nasi tak casto nezvyknu koncit lepsie ako Cesi CHcelo by to este medajlu z olympiady, ktovie ci sa jej dockame...
Douglas

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden rok si pamatuju, ze Zaruba byl hodne neobjektivni, ale ne proti slovakum, spis proti rozhodcim, to furt fnukal nad nejakou krivdou, pitom sme hrali hovno (uz nevim rok). V mediich to hodne schytal a ted uz jsou vsichni nasi komentatori velice profesionalni, myslim. Netvrdim ze v Cesku vsichni preji Slovensku vyhru, kdyz nasi vypadnou, ale komentatori jsou myslim ti posledni na kterych by to bylo videt a slyset. Spis bych rekl ze je to naopak,mezi nasimi zemnemi neni jazykova bariera, takze informace se ziskavaji snaze a casto mame treba jako hosta MS i slovenskeho internacionala (Golonka je treba hodne dobry - co na srdci to na jazyku, pritom nadhled a rozum). Kdyz po vyhranem finale v euforii prepnete na nas kanal nemuzete cekat, ze tam cesi budou prdet blahem, hlavne kdyz se nam to MS moc nevyvedlo, nebo jsme s vama o bronz prohrali...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: