|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: ne duben 20, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Jakej spekatej, ses proste kus chlapa, zadny vorezavtako.
Je fakt, ze me taky posilka drzela nad vodou, kdyz sem se rozesel s babou, busil sem v posilce potom daleko vic, ja byl totiz strasne nasranej, aspon to zabiralo.
Jinak jedes pekne dle logu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: ne duben 20, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bazzy dne po září 21, 2009 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: po duben 21, 2008 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Kurva Bazzy..příště to dáš. (a těch 10x100 nevím,jestli bych dal já) No a možná by byl žlutej lepší varianta,než ta holčina, ještě to promysli.Máte stejný zájmy..hubenej je,postavu solidní...co bys chtěl víc??? |
Kurna Pavle co to povídáš Já myslím že bazzy je dost rozumnej na to aby si to v hlavě srovnal a rozhodl se podle svého rozumu. Jo a bazzy když se chce tak jde stíhat všechno A mi kamarádi při tobě vždy budeme stát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po duben 21, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | | Pavelcb napsal: | | Kurva Bazzy..příště to dáš. (a těch 10x100 nevím,jestli bych dal já) No a možná by byl žlutej lepší varianta,než ta holčina, ještě to promysli.Máte stejný zájmy..hubenej je,postavu solidní...co bys chtěl víc??? |
Kurna Pavle co to povídáš Já myslím že bazzy je dost rozumnej na to aby si to v hlavě srovnal a rozhodl se podle svého rozumu. Jo a bazzy když se chce tak jde stíhat všechno A mi kamarádi při tobě vždy budeme stát |
vsak to holku uz bohuzel stihat nemusim
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po duben 21, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Dik to potesi od takovej borcu je to ted takovy obdobi na hovno musim se ale probrat a jet dal kurva jo pico jedu daaaaaaaaaaaaaal
times are changing
|
bazzy priznej se ze jsi toho na ty prvni fotce snedl
Naposledy upravil m4l dne po září 21, 2009 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 21, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
Rekl bych, ze ta 140ka by sla v pohode. Zlutej te mel nechat trochu vic vycukat a nebo az bys mel cinku v rukach tak rict "se*u na teba" a odejit  a kdyz bys zjistil, ze ti jde o kejhak, tak bys to urcite dal uplne sam :-)
Jinak bude nejak dietka nebo na to kasles a budes proste dal kus chlapa a zadna fitneska?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 21, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Draper sa ta pyta, ci chces ostat tlusty a skaredy, alebo s tym aj nieco urbis? Ale nie, ziaden vorvan, si mohutny a tuk je v norme si myslim |
ty me dnes rozesmivas
Ale jo, tak jsem to zhruba myslel, jen jsem na Bazzyho nechtel byt moc tvrdy, kdyz on je to ve skutecnosti za to maskou drsneho gangsty a zabijaka takovy citlivy a hodny chlapec :))
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: po duben 21, 2008 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Zlutej te mel nechat trochu vic vycukat a nebo az bys mel cinku v rukach tak rict "se*u na teba" a odejit a kdyz bys zjistil, ze ti jde o kejhak, tak bys to urcite dal |
To zas ne ,ale on se v tom mrtvým bodě zastavil a to už by asi těžko vytlačil. A zas riskovat nějaký zranění že by to tam minutu na něm vyselo to taky není zrovna ideální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po duben 21, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po duben 21, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
Bazzy byls ses podívat v tý posce v obřanech???
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po duben 21, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Bazzy byls ses podívat v tý posce v obřanech??? |
jenom jsme tam tak slidili okolo nic se tam nedelo tak nevim ted toho mam celkem hodne takze neni cas nekde litat potom to proverime:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|