_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Dneska jsem si krásně ogriloval kuře. Nádherně provonělo kuchyň.
A v rámci diety, jsem dal tu voňavou a křupavou kůži pejskoj.
To je pro mě velký úspěch
_________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
Zaslal: pá duben 25, 2008 11:09 am Předmět: sestava
Dneska v noci sem si při spaní vymyslel sestavu na hudbu, povedla se mě nádherně naplánovat a ráno sem to radši hned napsal na papír, abych ju nezapoměl. Tak a teď jenom trénovat pilovat přechody.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
rano jsem vstal a dal si prvni fazi treninku, ted jsem poobedval tataracek a prave to zapijim dobre vychlazenym gambrinusem a pak si pujdu tak na hodinku-dve zdrimnout, kouknu na nejaky dvd a pak si dam druhou fazi treninku...
tahle sobota se povedla
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
rano jsem vstal a dal si prvni fazi treninku, ted jsem poobedval tataracek a prave to zapijim dobre vychlazenym gambrinusem a pak si pujdu tak na hodinku-dve zdrimnout, kouknu na nejaky dvd a pak si dam druhou fazi treninku...
tahle sobota se povedla
přesně tak to mám aji já
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
tataracek a gambac? sakra ja myslel ze jsi v posledni fazi diety
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Povedlo se mi vylosovat si nejlehčí otázku na praktickou maturitu,kvalitně se opít,zbít se s kámošem ve stylu klubu rváčů, posekat trávu a byl přijat na vejšku
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Jedinkrat v zivote me napadlo pridat si do proteinu 2 syrova vejce a hned jsem dostal salmonelozu. Nikomu tohle nedoporucuju, kvalita surovin je u nas priserna
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru