|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak cvičíte břišáky, s přídavnou zátěží nebo bez? |
| S |
|
48% |
[ 43 ] |
| Bez |
|
51% |
[ 45 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
Beebop

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 9:31 am Předmět: |
|
|
...tuk ubuda rovnomerne. Neda sa chudnut len napr z brucha. Takze je to predovsetkym o diete.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 9:33 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | V této souvislosti by mě zajímala jedna věc: Pokud chci shodit pár kilo (pokud možno hlavně tuk), začnu samozřejmě dietit, ale... je nutné jet např. často břicho, když je většina tuku v této oblasti, nebo platí, že pokud odjedu třeba nohy, tak se mi bude ztácet tuk rovnoměrně na celém těle, a tedy i na tom břiše, které třeba nemusím cvičit vůbec??? Tohle mi není úplně jasné. |
ja myslel, ze prece hubnuti neni zavisly na cviceni, ale na deficitnim prijmu a vydeji energie, ne?
...a to odkud ten tuk pujde - to bych cekal, ze spis bude v rukou genetiky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 9:45 am Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | ja myslel, ze prece hubnuti neni zavisly na cviceni, ale na deficitnim prijmu a vydeji energie, ne?
...a to odkud ten tuk pujde - to bych cekal, ze spis bude v rukou genetiky | s tou nutností diety je mi o jasný, zas tak blbej už nejsem, jen mi šlo o to, odkud ten tuk půjde, asi máš pravdu, že to je genetika, nejdřív třeba z míst, kde by člověku až tak nevadil. Šlo mi o to, jestli cvičením určité partie není možné (při dietě samozřejmě) urychlit spalování tuku právě v tomto místě.
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 9:54 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | zacatecn1k napsal: | ja myslel, ze prece hubnuti neni zavisly na cviceni, ale na deficitnim prijmu a vydeji energie, ne?
...a to odkud ten tuk pujde - to bych cekal, ze spis bude v rukou genetiky | s tou nutností diety je mi o jasný, zas tak blbej už nejsem, jen mi šlo o to, odkud ten tuk půjde, asi máš pravdu, že to je genetika, nejdřív třeba z míst, kde by člověku až tak nevadil. Šlo mi o to, jestli cvičením určité partie není možné (při dietě samozřejmě) urychlit spalování tuku právě v tomto místě. |
jo to nevim, zkusenost s tim nemam, ale lokalni hubnuti asi nebude moc realny. Muzes to brat tak, ze cvicenim dane partie docilis hypertrofie svalu a tim padem budou videt i pres ten tuk _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 5:12 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | tuberacek napsal: | Delam hodne opakovani bez zateze, a jestli je to uciny, se dozvite hned po tom co sem napisu ze CKD funguje (doufam ze to sem napisu) |
tak mrkni sem: http://freezone.biomag.sk/viewtopic.php?p=12619#12619
treba ti to helpne v rozhodovani |
No docela zajimavy... Ale pripada mi ze kdyz si davam sedy lehy... nebo podobny cviky se zavazim, ze trpjej zada...
| freezone napsal: | | to co vidis ako vypuknute bucho nema vobec nic poslocne s hruboko ubrusneho svalstva ale s roztahnutym zaludkom atd. |
Ted v objemu na sobe neco takovyho pozoruju taky, briocho mam nejvetsi pod kozama (SHIT).. az prestanu tolik zrat atd.. zmensi se zas zaludek?[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Misisko
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | V této souvislosti by mě zajímala jedna věc: Pokud chci shodit pár kilo (pokud možno hlavně tuk), začnu samozřejmě dietit, ale... je nutné jet např. často břicho, když je většina tuku v této oblasti, nebo platí, že pokud odjedu třeba nohy, tak se mi bude ztácet tuk rovnoměrně na celém těle, a tedy i na tom břiše, které třeba nemusím cvičit vůbec??? Tohle mi není úplně jasné. |
to ci chudnes z viacej brucha alebo z noh je dane geneticky a cvicenie z tym vobec nic neurobi.
Cvicenie v diete ma vsak klucovy vplyv na to aby si neschudol zo svalovej hmoty. Jednoducho povedane tie svalove partie ktore pocas diety spravne precvicujes ti spadnu minimalne. _________________ [img:6beeb4514f]http://img.photobucket.com/albums/v215/Odor/SumoBasho.gif[/img:6beeb4514f]
The Vision of a Champion is someone who is Bent Over, Drenched in Sweat, at the Point of Exhaustion, When No One Else is Watching
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Misisko napsal: | | Ondřej napsal: | | V této souvislosti by mě zajímala jedna věc: Pokud chci shodit pár kilo (pokud možno hlavně tuk), začnu samozřejmě dietit, ale... je nutné jet např. často břicho, když je většina tuku v této oblasti, nebo platí, že pokud odjedu třeba nohy, tak se mi bude ztácet tuk rovnoměrně na celém těle, a tedy i na tom břiše, které třeba nemusím cvičit vůbec??? Tohle mi není úplně jasné. |
to ci chudnes z viacej brucha alebo z noh je dane geneticky a cvicenie z tym vobec nic neurobi.
Cvicenie v diete ma vsak klucovy vplyv na to aby si neschudol zo svalovej hmoty. Jednoducho povedane tie svalove partie ktore pocas diety spravne precvicujes ti spadnu minimalne. |
A jak spravne cvicit svalovy partie behem diety? Kdyztak staci odkaz ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: pá březen 26, 2004 9:31 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Misisko napsal: | | Ondřej napsal: | | V této souvislosti by mě zajímala jedna věc: Pokud chci shodit pár kilo (pokud možno hlavně tuk), začnu samozřejmě dietit, ale... je nutné jet např. často břicho, když je většina tuku v této oblasti, nebo platí, že pokud odjedu třeba nohy, tak se mi bude ztácet tuk rovnoměrně na celém těle, a tedy i na tom břiše, které třeba nemusím cvičit vůbec??? Tohle mi není úplně jasné. |
Cvicenie v diete ma vsak klucovy vplyv na to aby si neschudol zo svalovej hmoty. Jednoducho povedane tie svalove partie ktore pocas diety spravne precvicujes ti spadnu minimalne. |
A jak spravne cvicit svalovy partie behem diety? Kdyztak staci odkaz ;) | cvic je stejne jako v objemu _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po březen 29, 2004 9:24 am Předmět: |
|
|
Tak nevím, asi taky zkusím ten mix s tím přídavným závažím a potom bez. Já teda zatím jedu bez, tak kolem dvaceti opakování, ale zase pomalu nahoru, zatnout, pomalu dolů. Už tak od desítí to pálí jako Vesuv.
Na druhou stranu mi přijde trapné, když pozoruju, jak vedle mě jedou kluci na lavičce s hlavou dolů 10 opakování s 15kg kotoučem na prsou. je jim tak 16 a celý pohyb zabere tak vteřinu a půl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Misisko
Moderátor

|
Zaslal: po březen 29, 2004 9:07 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Misisko napsal: | | Ondřej napsal: | | V této souvislosti by mě zajímala jedna věc: Pokud chci shodit pár kilo (pokud možno hlavně tuk), začnu samozřejmě dietit, ale... je nutné jet např. často břicho, když je většina tuku v této oblasti, nebo platí, že pokud odjedu třeba nohy, tak se mi bude ztácet tuk rovnoměrně na celém těle, a tedy i na tom břiše, které třeba nemusím cvičit vůbec??? Tohle mi není úplně jasné. |
A jak spravne cvicit svalovy partie behem diety? Kdyztak staci odkaz ;) |
Presne tak ako hovori zacatecn1k, akurat k tomu dodam ze nie je dobre ist v seriach do zlyhania (to plati aj pre objem ale v diete dvojnasobne kedze regeneracia je kvoli mensiemu kalorickemu prijmu aj tak o nieco nizsia tak naco ju zhorsovat) _________________ [img:6beeb4514f]http://img.photobucket.com/albums/v215/Odor/SumoBasho.gif[/img:6beeb4514f]
The Vision of a Champion is someone who is Bent Over, Drenched in Sweat, at the Point of Exhaustion, When No One Else is Watching
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 12:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj Cvičim břicho 3x týdně a jedu hlavně Zkracovačky 3x20 ; zvedání nohou 3x8 ; rotace 2x25, vše dělám pomalu a bez závaží.JIndy měním pořadí a mám např. nohy ve visu,mohamedany,moje special rotace na hyperextenzi (obráceně nasedne a otáčim se dokola ).
Teď chci zkusit se závažím,mám je jezdit pomali nebo rychleji a méně opakování ?
Taky se chci zeptat jak ty tréninky měnit,jestli 1 měsíc bez závaží , 2 se závažím nebo ob-trénink ?
Ještě bych chtěl mít břicho i atletický,tak chci cvičit švihově.Myslíte že je to dobrý nápad? Jak to řadit ? Do týdne 1x a zbylé 2 tréninky klasiku? Nebo to rozdělat 1 měsíc pomalu a intenzivě,2 měsíc se závažím a 3 měsíc rychle a švih ale to se mi moc nezná!
Nebo ty švihy úplně vypustit a zařadit je třeba jen jednou za půl roku na 14 dní?
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 1:37 am Předmět: |
|
|
Já cvičím břicho vždy s 15 opakováními v sérii a jedno jestli mam zátěž či ne, snažim se je zatížit tak (stlačením, vahou) aby jim těch 15 stačilo :)
Zkracovačky cvičím s kotoučem za hlavou. Obrácené zkracovačky zpravidla bez zátěže. S kladkou přiměřeně na těch 15 opakování abych břicho rozpálil.
Myslim si že je třeba břicho cvičit s dostatečnou zátěží aby tam byly nějaký ty kostičky pěkný a že silný břicho se při zvedání těžkých vah neztratí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|