LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem začal suplementaci kofeienem a efkem, aby to líp spalovalo.

Běh 1km
hodně vysoký tempo, běžel sem 18km/hod, chtěl sem 1500m zaběhnout, ale vyjel mi tep na 195 a začalo mi po kilometru už trochu hučet v hlavě , tak sem to utl.

Dynamický trénink 4
Dneska míň cviků, ale minimální přestávky a trochu vyšší váhy, 4 kolečka a pak sem si ještě odjel obyč bench up to 85kg tuším jen tak na potěžkání, bylo to lehký .

Dneska sem měl něco přes gram kofeinu a 50mg efka a bylo to už docela hutný, někomu jako já kdo ani nepije kafe nedoporučuju .

Naposledy upravil LJ dne po duben 28, 2008 3:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2008 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože jsem v dobrém rozmaru, tak dvě příhody ze dneška.

Jedu si takhle autobusem do Prahy, když tu ucítím závan smradu. Říkám si, kerejpak čerchmant si to tu zase usral, že by stréc vedle? A hovno hovno, to si jen stréc vedle, pleška, asi 50 let, měnil ponožky za jízdy .

Jdu si po Florenci domů a zastaví mě pan Cigán.
C: "Sorry že tě zastavuju, nevadí ti že sem Róm?"
LJ: "Ne."
C: "Já sem slušný Róm! Mám tu takový problém, s ženou nemáme co jíst, už dva týdny tu přespáváme nemáme kde bydlet..."
LJ: "Co byste potřeboval?"
C: "Nekoupil bys nám něco na jídlo? Nebo nedal peníz?"
LJ: "Je mi líto, to nemá co dělat s tím jestli jste róm nebo ne, ale já mám zásady a nedávám nikomu peníze, každej si je může vydělat sám."
C: "Ani stravenku?"
LJ: "Je mi líto. Pěkný večer, nashle."
C: "Tak chcípni ty hajzle. Buzerante posranej, táhni do prdele!!!"

Co dodat...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2008 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Co dodat...
Co dodat? Byl to prostě slušný Róm

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
1km středním tempem, bohužel mi po 700m spadl ručník a spustil bezpečnostní vypojení pásu, trvalo mi minutu než mi na displeji stroj napsal, kterým tlačítkem bezpečnostní pojistku deaktivovat a potom už sem byl nasranej, takže sem těch 300m dosprintoval mou oblíbenou tep 190 rychlostí.

Dynamický trénink 5
3 kolečka, záhul, bohužel sem to nakoplej trochu přepískl a po 20 minutách a těch 3 kolech už sem vůbec nemohl, co nadělám.

Bazén, vířivka, relax
Zaplaval sem si trochu, pak oddechoval, bylo to příjemný. Factory pro na Čerňáku je hezký .
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 10:07 pm    Předmět: zdar Odpovědět s citátem

čau čau..do logu jsi psal že aby si líp schazoval tak si začal suplementovat kofein a efedrin...v jakym množství to dáváš?a cejtíš to?díky
LJ

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
mám yellowswarm, dvě kapsle dopoledne, 300mg kofeinu a 25mg EF jedna. Jednak mám zvýšenou termogenezi, to cítím, druhak když se hejbu, tak mám víc energie, to taky cítím, spalování můžu až za měsíc říct jestli nějak znatelně se pohlo, ale obecně ECA je nejlepší kombinace co si za pár kaček de pořídit.
LJ

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna aktuální dietní fotka ruky po relaxaci, během angíny sem přibral zase pár kilo loje, je to vopruz ale snad to za měsíc vysportuju do nějaký přijatelný podoby zase .

Jinak sem dneska poprvý zkusil takovej ten zábavnej stroj s kladivem, jak do toho bouchne člověk kladivem a měří to sílu, udělal sem 7500 z 10 000, a protože ve filmech dycky dělají maximum, tak to asi ještě nebylo úplně ono .
LJ

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veslování
1500m, lehký tempo, 8 minut

Dynamický trénink 6
Dneska snad 7 cviků, 3 kolečka, skoro žádný pauzy. Na začátu mě bolelo břicho, tak sem to chtěl odjet co nejdřív.

Ve čtvrtek bych měl běžet můj oblíbenej závod 12,5km do kopce lesem. Můžu zodpovědně říct, že zatím se na to moc necítím .
LJ

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
1,5h čistýho času, společenské tanečky, ke konci už sem nemohl vůbec nic .
LJ

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veslování
Lehký tempo, 1500m, 7 minut.

Extra workout
tlaky s JR na šikmé up to 3x8 25kg
bic. zdvihy s EZ up to 3x45kg
veslování up to 3x85kg

Dneska jen tak lehce, bez dynamiky, spíš abych tělo udržoval v pohybu.
LJ

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
1500m, lehký tempo, 7 minut

Dynamický trénink 7
3 kolečka, přestávky žádný, šlo to docela pěkně.

Bazén, whirpool
Pár bazénů a klasickej relax v bublinkách.

Blíží se čtvrteční běh a stále nevím, jestli na to fyzičku mám nebo nemám, už není čas to zkoušet, protože svalovka noh bude tak jako tak týden trvat . Každopádně sem tuším 5kg už shodil což je ideální tempo vzhledem k mým podmínkám, ještě 5kg a bude to super. Kalhoty co sem si kupoval o víkendu a sou 33ky v pase už sou mi skoro volný , blíží se doba pro 32ky.
LJ

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Závod v běhu do vrchu
13,5km, převýšení 30% a k tomu sluníčko. Les byl klasicky zrádnej, to že sem netrénoval dlouhý tratě mě klasicky zaskočilo a po pár kilometrech sem nemohl . Čas 1h 45min není můj nejlepší, o 15kg lehčí sem to zaběhl o 15 minut rychleji, ale jinak spokojenej sem už jen proto, že sem to uběhl.

Dneska svalovka jako prase, nemůžu vůbec chodit, včerejších X kilo grilovanýho masa mě nezachránilo .
Conan

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sice si slabej, ale aspon umis trochu behat

PS: nepletes si prevyseni a stoupani ?

Naposledy upravil Conan dne pá květen 09, 2008 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
LJ

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
sice si slabej, ale aspon umis trochu behat

PS: nepletes si prevyseni a stoupani ?
Nevím co je jedno ani druhý, prostě sem tam napsal nějaký slovo aby to vypadalo že vím co myslím . Prostě je to furt do posranýho kopce a v jeden moment tak moc, že se musíš rukama přidržovat terénu aby ses vyškrábal . Tzn. ekvivalent je tak 20km po rovině ...
LJ

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veslování
700m, střední tempo, 3 minuty

Dynamický trénink 8
3 kolečka, minimální pauzy, ale holt sem pořád po tom běhu unavenej a ospalej .
Bench up to 85kg jen tak na potěžkání, stále pohodička.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: