|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
Kluciiiii...dneska jsem byl kouknout na extralize (Samson ČB-Ostrava) a hledám nejaky fotky. At hledam jak hledam, vsechny stranky sou aktualizovany tak jednou za 3 mesice, nebo proste nemuzu najit tu spravnou. Neni nejaka oficialni stranka Unibon Extraligy? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Kluciiiii...dneska jsem byl kouknout na extralize (Samson ČB-Ostrava) a hledám nejaky fotky. At hledam jak hledam, vsechny stranky sou aktualizovany tak jednou za 3 mesice, nebo proste nemuzu najit tu spravnou. Neni nejaka oficialni stranka Unibon Extraligy? diky |
jsi Budějčák? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
Nepatří tohle vlákno náhodou do sekce bojové sporty? Jsem hledal diskuzi o boxu a na tohle narazil až díky odkazu někde jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:45 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Everlast dela misto bandazi gelove rukavice. Jmenuje se to Ever gel glove wraps. Zatim to nemam, takze nevim jestli je to dobre, ale asi si to poridim.
Boxovaci pytel mam napechovany dolarama |
Ja je mam!!! Jsou libovy!!!! Nosim je i do prace kdyz hlidame na fotbalech a taky super muzu doporucit ale do rukavic se stim vejdu jenom do tech thajskejch 14 OZ do desitek ani piču... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:56 pm Předmět: |
|
|
Psycho - jaky pouzivas bandaze? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:04 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Psycho - jaky pouzivas bandaze? | mam 4 bandaze,gelovy Everlast,klasicky elasticky TOP TEN, HAMMER poloelasticky,od HAYASHI takovy stahovací rukavičky jako nahrazky bandaží .
Ted uz moc neboxuju jedu si BJJ ale kdyz si jdu zasparovat full contactne tak jsem vernej klasickejm omotavkam od TOP TEN,pripadají mi nejspolehlivejší ty rukavičky od HAYASHI jsou jen takova nahrazka pro light kontaktaky...... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:07 am Předmět: |
|
|
takze pouzivas elasticky? myslis, ze jsou lepsi pro klasickej kickbox nez neelasticky?
asi jalova otazka, ale mne trener doporucil kalsicky 5m neelasticky a nekdy me blbe sednou, tak si rad poslechnu nazor od vic zkusenych :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:38 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | takze pouzivas elasticky? myslis, ze jsou lepsi pro klasickej kickbox nez neelasticky?
asi jalova otazka, ale mne trener doporucil kalsicky 5m neelasticky a nekdy me blbe sednou, tak si rad poslechnu nazor od vic zkusenych :) |
Pouzivam elasticky nebo poloelasticky,neelasticky jsem si kdysi na radu trenera koupil taky ale nedrzely mi padaly a celkove jsem nebyl spokojenej.....o nic nejde stojej 150-250 kc. Mirek Sobotka v HAYASHI.CZ ma vsechny mozny........ _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se tenhle týden na tréninky zkusil víc oblíknout... Moirácký triko s dlouhým rukávem, přes to obyč triko, přes to šusťákovou bundu...
No co vám mám povídat, skoro jsem se posral
Ale na spalování je to určitě super  Ještě tak začít pořádně sparovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Kličko vs Gomez,
nedavaj nejakej prenos nekde rad bych to videl
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:14 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | Kličko vs Gomez,
nedavaj nejakej prenos nekde rad bych to videl |
myslim, ze to davaj na RTL _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | m4l napsal: | Kličko vs Gomez,
nedavaj nejakej prenos nekde rad bych to videl |
myslim, ze to davaj na RTL |
dekuji takze
RTL
22:15
Box
Zpravodajství a zápas o MS v těžké váze V. Kličko - J. C. Gomez
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: po březen 23, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
Klitschko to zasluzene vyhral cakal som ze Gomez predvedie nieco ovela lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|