|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Broken

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Myslim, že je to daný stlačenim chrupavek mezi jednotlivými obratli (protože celej den chodíš,tak se chrupavky jakoby zmáčknou), proto když se změříš ráno, tak si o něco vyšší než večer |
jj máš pravdu.Večer jsi opravdu menší než ráno,díky stlačeným meziobratlovým ploténkám,ale 3-4cm je moc _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 11:49 pm Předmět: |
|
|
rozdíl tam je ale je to v mm. A důvod už je tu napsaný _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: po květen 05, 2008 1:03 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | rozdíl tam je ale je to v mm. A důvod už je tu napsaný |
ten rozdil muze bejt klidne v centimetrech nejen mm
a ano, je to stlacenim meziobratlovych plotenek... 3-4cm je opravdu moc... ale pres centimetr to je naprosto vpohode
zkus to nekdy sam na sobe se zmerit rano pak celej den tahat tezky veci nebo velkje bagl na zadech a vecer mas klidne -1cm
ja kdzy sem na SS makal denne od 05:30 na jak curak kvuli praxima celej en tahal 20-40kg pytle pres rameno tak sem rano mel normalne svejch 196cm a vecer klidne 194,6cm. A ty mugo priste prosimte drz hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po květen 05, 2008 1:24 am Předmět: |
|
|
jasný může to být třeba i v metrech př: 0,002m
ne chápu myslel jsi že to může přelézt i 1 cm _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: po květen 05, 2008 7:51 am Předmět: |
|
|
Hm. Naměřil jsem 186,5 cm. Takže skoro 2 cm. To mě fakt překvapilo .... Takže ty 3-4 cm je v pohodě možný ....
Attacker: ... Prosimtě drž hubu ... trochu zvláštní spojení ... Prosimtě seru na tebe .... _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po květen 05, 2008 9:07 am Předmět: |
|
|
kadd
normalne mam vzdy 186cm..teraz som sa zobudil..a nameral som 189cm..meral ma otec a ten nechapal ako som mohol tak vyrast.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po květen 05, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
Pochybuju, že by si se mohl vytáhnout ráno o víc než pár milimetrů, přece jenom ty chrupavky nejsou tak velký, aby se stlačily o nějakejch 3-4 centimetrů
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: po květen 05, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | Hm. Naměřil jsem 186,5 cm. Takže skoro 2 cm. To mě fakt překvapilo .... Takže ty 3-4 cm je v pohodě možný ....
Attacker: ... Prosimtě drž hubu ... trochu zvláštní spojení ... Prosimtě seru na tebe .... |
3-4cm opravdu mozny nejsou pokud nemas 250cm
prve placnes jednu picovinu, nekdo te presvedci, ze to tak neni tak renes, jo ok sori sem se spletl a vzapeti placnes dalsi jeste vetsi picovinu. Achjo... ... Prosimtě drž hubu ... Prosimtě seru na tebe .... Prosimtě VAZNE drž hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 05, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
No tak to je snad fuk, ne? Tak sou to 2 cm a ne 4cm. Ale prostě ráno seš o fous větší. Už to tu tím nezasírejte... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po květen 05, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
ja mam rano 173,5 a vecer 171.5 no
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
Tak sem se po nejaky dobe kompletne zmeril a tady sou aktualni miry
Hrudnik: 114cm
Bricho: 77cm
Prdel: 97cm
Stehno: 68cm ( navrchu )
Lytka: 42cm
Bajceps: 42cm _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|