|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 07, 2008 7:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
Bol som mimo,zatial sme vraj prehrali s Nemcami, tento rok asi fakt nie.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Bol som mimo,zatial sme vraj prehrali s Nemcami, tento rok asi fakt nie.... |
ted to nemyslim spatne ale fakt tento rok to je slabota ......
*my mame dobrej tym libi se mi jak kombinuje atd. ,ale ten brankar. hnilicka se me nelibi vubec snad bude dobrej ten pinc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | m4l napsal: | | AHOLA napsal: | Bol som mimo,zatial sme vraj prehrali s Nemcami, tento rok asi fakt nie.... |
*my mame dobrej tym libi se mi jak kombinuje atd. ,ale ten brankar. hnilicka se me nelibi vubec snad bude dobrej ten pinc... |
No snad alespon Slovaci nesestoupi Co ten Budaj, dyt vam porad chyta Lasak.
Jinka Myslim, ze Hnilda je jednicka porad a uprime, moc mu teda neverim. |
jj hnilda je bohuzel jednicka, ale podle me proste nema formu .... jak sme hrali s rusakama tak minimalne 2goly byly jeho nerikam ze je spatnej ale urcite to neni brankar, kterej by podrzel...
Pinc no vcera ty prvni dve minuty to jsem se musel smat protoze uz jen kvuli tomu jak novinari resili ze ma prumer na zapas 250golu a on behem 2minut dostane dalsi dva goly , ale nakonec chytal pekne ja nevim porad bych bral jeho jako jednicku nez hnildu
Naposledy upravil m4l dne st květen 07, 2008 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
m4l: 150 gólu na zápas a úspěšnost kolem 50-ti procent.
Hnilička se chytí, uvidíte...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | m4l napsal: | | AHOLA napsal: | Bol som mimo,zatial sme vraj prehrali s Nemcami, tento rok asi fakt nie.... |
*my mame dobrej tym libi se mi jak kombinuje atd. ,ale ten brankar. hnilicka se me nelibi vubec snad bude dobrej ten pinc... |
|
Budaj by uz mal chytat proti Finom, ale obavam sa, ze aj keby Budaj kuzlil, tak nas to nespasi...Ale taky je sport. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:34 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Douglas napsal: | | m4l napsal: | | AHOLA napsal: | Bol som mimo,zatial sme vraj prehrali s Nemcami, tento rok asi fakt nie.... |
|
Budaj by uz mal chytat proti Finom, ale obavam sa, ze aj keby Budaj kuzlil, tak nas to nespasi...Ale taky je sport. | V zápase proti němcům byl Lašák jediný, kdo podal dobrý výkon. Ani Višňovského nebylo moc vidět. Škoda, hlavně ať nejdete do skupiny o udržení... :- ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
| citace: | | V zápase proti němcům byl Lašák jediný, kdo podal dobrý výkon. Ani Višňovského nebylo moc vidět. Škoda, hlavně ať nejdete do skupiny o udržení... :- ( ( |
Zaujimave, zapas som nevidel, heh, ale dalo sa to predpokladal, nemozme mat kazdy zapas proti Norom:)
A keby sme hrali o udrzanie, neverim, ze by sme vypadli, tak slabi nie sme zdaleka ani teraz (jedine ze by sa chlapci psychicky zrutili, ale to snad nie). Ak aj postupime, cez stvrfinale by sme aj tak nepresli, takze je to vlastne jedno. Ako vidno, nasim verim _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: st květen 07, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
je to jedno, lebo aj ked sa stane maly zazrak a postupime do stvrtfinale, tak tam zase raz skoncime.Je to vlastne jedno.Budem ale fandit Cechom.Toho roku nato mate, len ten Hnilicka sa mi zdal poslabsi... _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 07, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
Akorát ty naše starty jsou mizerný hlavně první pár minut, což je taky dáno tim, že v tom úvodu, hnilička/pinc (to vyjde na stejno:-) pustí ze 4střel dva góly, a ty zbylý dvě střely jdou mimo bránu.  Sem měl hned vztek, Itálii sme poráželi v dobách její největší slávy (ještě když tam hrál Kitaróni nebo jak se jmenoval a pár dalších - asi nejlepší hokejisti co Itálie měla) tak sme je poráželi 9:2, 8:1 a na jednou sme prohrávali 2:1. Na konec slušný 7:2. Zatim mě naši ani jednou nezklamali.
Hnilička je prostě out, mam ho rád, dřív to byla neskutečná opora, v dřívějších MS jasnej tahoun, na kterym viselo celý mužstvo. Je to pan golman, ale chybí forma, což je jasný, když se podíváme že v rusku střídá, snad byl párkrát i jako třetí golman (?) a náhradník, náhradníka přece nemůže dělat v repre jedničku.
Na druhou stranu Pinc za Hniličku, to je z bláta do louže, to by sme si moc nepomohli a ve prospěch hnildy přece jenom mluví zlušenosti. Mě tam chybí Mensator prostě, on je to samozřejmě i trochu risk, co psal moog je pravda- zkušenosti se sbíraj na tour a ne na MS, na druhou stranu on je naproti tý trojce co tam máme, perspektivní, s potenciálem do budoucna a hlavně ve formě. Už když byl ve Varech Čechmánek, tak ho zástínil. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st květen 07, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
najzaujimavejsie pre mna je,
ze si pamatam letne kempy, treningy s malym uchom, budajom; lasak bol vtedy hviezda nad hviezdy a ejhla
kto by to povedal ze ten clovek co som si nim bol na kofolu  to tak daleko dotiahne
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st květen 07, 2008 6:10 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | hef: naprosty souhlas |
Já dva roky hokej nesledoval, páč mi Vsetín prd hrál a teď ho i vykopli a navíc jsem přestal sázet, ale ČR měla dycky tři prdele špičkových brankářů, že jsme měli dycky na lavičce dvě plnohodnotné náhrady za hlavního. Jestli je to, co tam máme teďka, výkvět našich brankářů, tak je to dost smutný. Hnilička má dost nejisté zákroky, to bych tam raději viděl někoho méně zkušeného s lepší formou.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 07, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | m4l napsal: | hef: naprosty souhlas |
Já dva roky hokej nesledoval, páč mi Vsetín prd hrál a teď ho i vykopli a navíc jsem přestal sázet, ale ČR měla dycky tři prdele špičkových brankářů, že jsme měli dycky na lavičce dvě plnohodnotné náhrady za hlavního. Jestli je to, co tam máme teďka, výkvět našich brankářů, tak je to dost smutný. Hnilička má dost nejisté zákroky, to bych tam raději viděl někoho méně zkušeného s lepší formou . | Tak to prostě funguje - rozhodl se pro Hniličku a půjde s kůží na krk. Volba to byla dobrá. Kdyby tam jel Mensátor, v zápase se sesypal, tak by zas všichni mudrcové psali - no jooooo, panáček tam veme nezkušeného Mensatora, to se pak nemůže divit, že se sesypal, měl vzít Hniličku! Je to furt dookola. BLA BLA BLA...
Naposledy upravil mirio dne st květen 07, 2008 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|