|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
Doug: přesně tak. Země jako My, Slováci pudou postupně do prdele, minimálně o úroveň níž. Momentálně dorůstaj poslední ročníky co měli jakžtakž podmínky, ale pak dál už se ta hokejová základna hodně zužuje. Hokej je drahá záležitost, jeden z nejdražších sportů, a tak spousta kluků co k tomu má předpoklady radši de kopat do meruny. A to je pak těžký když neni z čeho vybírat. Jak už sem říkal, jeslti bylo na komančích něco pozitivního, tak že cpali prachy do sportu, dřív mohl hrát každej kdo chtěl a pak zůstali jen ty nejlepší. Ale třeba se ta situace změní...
Ve švýcarsku, švédsku, je ta situace úplně o něčem jinym, vyšší životní úroveň, tím pádem větší dostupnost - což zase znamená větší základnu. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
2:2 po první třetině...
Tušim, že eventuálně jeden bod by vám k postupu stačil, i v případě že by Norové porazili Němce, pač ste je porazili, ale nejsem si jistej. Stejně byste spíš potřebovali vyhrát, abyste se chytli. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | 2:2 po první třetině...
Tušim, že eventuálně jeden bod by vám k postupu stačil, i v případě že by Norové porazili Němce, pač ste je porazili, ale nejsem si jistej. Stejně byste spíš potřebovali vyhrát, abyste se chytli. |
)
ano staci jeden bod (teda nekde jsem to cetl)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 07, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Takze zatial Fini vedu 3:2, mali sme na konci tretiny aj my pekne sance, Somik sa dobre uvolnil, skoda, ze bol tak skoro z uhlu (a ze ho finsky brankar podkopol). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
Moj postoj bude mozno trochu zaujaty,ale prehra3:2 je nazesluzena, hl po 3tretine  a ten faul na starostu,no nemali sme stastie a nechali sme sa vylucovat  .A dost ma prekvapili nemci, resp. ten trest  . ... vzdy sa je naco vyhovorit _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 07, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
Tak ale mali sme 5 min. presilovku a nic z nej _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 6:26 am Předmět: |
|
|
Skoda, Slovensko jde do baraze... _________________ sypka leze na bednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 7:01 am Předmět: |
|
|
Tak to je fakt masakr - Norové otočili a je z toho baráž pro slovensko. To jsem nečekal ani v nejmenším...
A s tím Michálkem je to fakt špatný - navíc on opravdu hrát chce, kurvadrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Hrame o zachranu, tak nam treba.... Nemali sme prehrat s Nemeckom, to sa neodpusta. A aj ked sme s Finmi prehrali tesne, stale je to len prehra. Srat na to :) Ale vcelku fun, ze Nori postupuju z 2. miesta... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Hrame o zachranu, tak nam treba.... Nemali sme prehrat s Nemeckom, to sa neodpusta. A aj ked sme s Finmi prehrali tesne, stale je to len prehra. Srat na to :) Ale vcelku fun, ze Nori postupuju z 2. miesta... |
Hlavne aby nerezignovali, treba to je blskani na lepsi casy, vymeni se vedeni, realizacni tym... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | A s tím Michálkem je to fakt špatný - navíc on opravdu hrát chce, kurvadrát... |
Já z toho mám tak na pul radost, protoze jsem fanda Varu a aspon dopisou Vencu Skuhravyho
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
no, ideme hrat o zachranu...hanba  Ale popravde nasi na Finov nemali v takejto zostave velke sance.Ale snad sa trochu vymeni vedenie a nase hviezdy pridu nabuduci rok vykonat pomstu
Smutny z toho niesom, lebo aj tak to toho roku nebolo na medaily...hoci taku hanbu som necakal. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|