|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Treeknee
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
Jojo, to byl lednacek. Ale uz to neni co to byvalo. Cokolada skoro zadna a neprijde mi uz tak chutnej jako pred cca 15-20lety. Polarka a nanukovy dort jak by smet. _________________ ''Even though I seek perfection, I wear my scars with pride.''
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
Nám nejvíc chutná nanuk, který snad prodávají ještě v Lidlu a jmenuje se Almond a teď jsme ho koupili v Plusu a jmenuje se nějak Romanca. Je to kus nanuku za 10Kč s úžasnou čokoladou a obrovskými kusy mandlí, uvnitř božská smetanová zmrzlina _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Míša, jedině Míša...
(pamatuju ho za 3, dnes za 12Kč.... ) |
JO! Tvarohovej Misa
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
Super, dalsi zdroj v nouzi.  Romanca rikas? Pisu si. Diky _________________ ''Even though I seek perfection, I wear my scars with pride.''
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt květen 08, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Treeknee
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá květen 09, 2008 4:18 am Předmět: :-) |
|
|
Normálně jsem si včera večír lehnul k televizi a koukal na film. Přítelkyně mi sama od sebe udělala večeři a ještě jsem měl k dobru masáž  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 09, 2008 7:50 am Předmět: zmrzliny |
|
|
Jdi te už do pr...e s těma ledňákama  , to děláte schválně nebo co? Jsou tady taky lidi, co si tohle nemůžou dovolit a akorát jim děláte chutě. Si to posílejte po pmku. Kdo se má na to dívat? Já? Dělám si prdel, dobrý, ale dal bych si, (no dám si až po..), já mám radost, že se mi podařila ještě zlepšit forma oproti minule, takže teď to bude teprv mazec, tak kdo bude mět čas v sobotu, ať příjde nebo se kuká na přenos. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá květen 09, 2008 9:13 am Předmět: Re: :-) |
|
|
| Petr Weisser napsal: | Normálně jsem si včera večír lehnul k televizi a koukal na film. Přítelkyně mi sama od sebe udělala večeři a ještě jsem měl k dobru masáž . |
A to je něco neobvyklého? Ty vtipálku
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá květen 09, 2008 9:21 am Předmět: Re: :-) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|