_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Láďa Žák spolu se svým bratrem a ještě Martinem Šolcem (bohužel kariéra přerušena výkonem trestu) patřili v ultimátech (90 léta) k tomu nejlepšímu co Macháček "měl".Snad nevadí,že sem dávam adresu jeho stránek?Jsou tam i nějaká videa,fotky z tréninku,úspěchy,prostě vše!Ješte se pro Vás snažím sehnat dokument,který už dávali několikrát v tv "Jak se žije gladiátorům",ale zatím marně.Dříve jsem ho měl včetně turnajů z 90let ještě na vhs,ale všechno už je vyházené!
Láďa Žák spolu se svým bratrem a ještě Martinem Šolcem (bohužel kariéra přerušena výkonem trestu) patřili v ultimátech (90 léta) k tomu nejlepšímu co Macháček "měl".Snad nevadí,že sem dávam adresu jeho stránek?Jsou tam i nějaká videa,fotky z tréninku,úspěchy,prostě vše!Ješte se pro Vás snažím sehnat dokument,který už dávali několikrát v tv "Jak se žije gladiátorům",ale zatím marně.Dříve jsem ho měl včetně turnajů z 90let ještě na vhs,ale všechno už je vyházené!
Tak ten dokument by me hodne moc zajimal... Skoda ze ho nemuzes najit.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Douglas:
Ten dokument mě taky mrzí,teď už se to těžko shání,to samé ty zápasy z 90let a v té době nejlepší zápas v kleci Šolce když doslova "utavil" myslím,že to byl Běloruský mistr sportu v zápase.Úžasný vložený zápas na turnaji "Pyramida",sice vložený,ale jednoznačně nejlepší zápas celého večera a vlastně i té doby u nás..Na tom turnaji se právě do finále probojovali oba bratři Žáci,ale jeden nenastoupil pro zranění a vzdal,takže finále bez boje.
Úžasný a místy "legrační" byl úplně první turnaj "noc gladiátorů" v Lucerně v ringu.
Byl to úplný začátek a někteří "závodníci" byla sranda se na ně dívat,ale to k těm začátkům patřilo.
Jednoznačně tam kralovali t-boxeři od Macháčka,Judisti a zápasníci se začali zapojovat až tak za rok.
Tam se právě začal poté prosazovat t-boxer Šolc,naučil se dobře zápasit a vale tudo mu skvěle sedlo,měl neuvěřitelné srdce bojovníka,naprosto žádný respekt před nikým!
Poptám se kde se dá,na netu i kamarádů,ale už to asi nikdo mít nebude.
R.Vanický,taky patřil k průkopníkům ultimátů v ČR,bývalý boxer.Pamatuji si na jeho zápasy s Knížetem.Co jsem viděl tak ho Kníže (bývalý skvělý judista) 2×dostal na páku.
A zde jsou nějaká videa i s Knížetem.Dokázal porazit i Pepu (bratra Ládi) Žáka ve váze do 85,byli nižší váhovka než Láďa.Monster jak už jsem psal bývalý vynikající judista,který se naučil skvěle (i techniku úderů) boxovat.Hodně dobrý rváč!
Brute. super! Neco takoveho jsem dlouho hledal, hlavne toho Monstera jsem nikde nevidel, dikec! Jinak jde videt, ze to je judoka, perfektne propracovane o soto gari, prace s tezistem, drzeni, uki goshi, nebo o goshi, to jsem poradne nevidel. No proste super!
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Douglas:
tak to jsem rád,že jsem ti udělal radost :-))
Monster byl tuším dokonce mistr republiky v judu.Z našich borců ani nevím jestli ho dokázal někdo porazit.První zápas Vanického dostal velmi rychle/snadno na páku,ve druhém vzájemném duelu si Vanický dával velký pozor,ale stejně ho Kníže dostal opět na stejnou páku.Když zápasil s Pepou Žákem,tak to vypadalo,že Pepa vyhraje,byl silnější (bývalý zápasník),ale pak na vteřinu ztratil koncentraci a Kníže použil kop na břicho a poté tuším zakončil škrcením a Pepu porazil.Tyhle zápasy jsem zatím nesehnal ,ani ten dokument.
Hledám a ptám se dál :-))
Douglas:
tak to jsem rád,že jsem ti udělal radost :-))
Monster byl tuším dokonce mistr republiky v judu.Z našich borců ani nevím jestli ho dokázal někdo porazit.První zápas Vanického dostal velmi rychle/snadno na páku,ve druhém vzájemném duelu si Vanický dával velký pozor,ale stejně ho Kníže dostal opět na stejnou páku.Když zápasil s Pepou Žákem,tak to vypadalo,že Pepa vyhraje,byl silnější (bývalý zápasník),ale pak na vteřinu ztratil koncentraci a Kníže použil kop na břicho a poté tuším zakončil škrcením a Pepu porazil.Tyhle zápasy jsem zatím nesehnal ,ani ten dokument.
Hledám a ptám se dál :-))
Pokud ja vim, tak neprohral, ale zas takovy znalec nejsu. Dokonce jsem nekde cetl, ze nastupoval se schromlou nohou, ale jak schromlou nevim. A mam pocit ze i nekde trenoval (v Jihlave?) a jeden ultimatnu klub je taky pojmenovanty po nem Monster (Dvur Kralove) - ale to jen hadam. Jestli jeste neco najdes, tak se klidne podel. Dik.
tak píší 18 výher/ žádná remíza / žádná prohra,ale jde o to jak jsou ty údaje staré
Zranění tam nějaké bylo to určitě,taky si pamatuji Jedličku jak říkal v začátcích,že Kníže je nejžhavější kandidát na konfrontaci se zahraničníma bojovníkama.To může být tak 9let zpět.Teď už jsem bohužel úplně mimo dění,např. s Petrem Macháčkem jsem nemluvil minimálně 5let,necvičil jsem u něj ještě déle a volat mu jenom kvůli info. jestli už "pustili" Šolce,nebo jak je na tom Kníže,to by asi nebyl moc nadšený
Ty mladé borce neznám a se "starou gardou" "Bestií" Jungerem,Zelinkou,Šolcem se už nestýkám.
tady je z netu ještě nějaké foto Knížete 185cm/90kg (jinak většinou dříve váha kolem 85)
No na nasledujucom videu moc fightu vidno nie je, uvidite aj preco ... len na ukazku co sa moze v ringu stat (a teda aj stalo chalanovi co obcas zajde k nam do fitka - mustafa, ten co skoncil horsie pri tom pade)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru