Czech and Slovakia fighters videa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Czech and Slovakia fighters videa  Úvodní stránka -> Ostatní -> Czech and Slovakia fighters videa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2008 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Slovaci moc dobrych tazkych vah zatial nemaju (co sa tyka k-1), zato mame trebars nasu hviezdu Ruda Duricu:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pino
brut

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Láďa Žák spolu se svým bratrem a ještě Martinem Šolcem (bohužel kariéra přerušena výkonem trestu) patřili v ultimátech (90 léta) k tomu nejlepšímu co Macháček "měl".Snad nevadí,že sem dávam adresu jeho stránek?Jsou tam i nějaká videa,fotky z tréninku,úspěchy,prostě vše!Ješte se pro Vás snažím sehnat dokument,který už dávali několikrát v tv "Jak se žije gladiátorům",ale zatím marně.Dříve jsem ho měl včetně turnajů z 90let ještě na vhs,ale všechno už je vyházené!

http://www.ladazak.cz/
rzl

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

adam chajkin

http://www.ceknito.cz/video/101815

muj spolubydlici na kolejich :) cernobile trenky
rzl

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

brut napsal:
Láďa Žák spolu se svým bratrem a ještě Martinem Šolcem (bohužel kariéra přerušena výkonem trestu) patřili v ultimátech (90 léta) k tomu nejlepšímu co Macháček "měl".Snad nevadí,že sem dávam adresu jeho stránek?Jsou tam i nějaká videa,fotky z tréninku,úspěchy,prostě vše!Ješte se pro Vás snažím sehnat dokument,který už dávali několikrát v tv "Jak se žije gladiátorům",ale zatím marně.Dříve jsem ho měl včetně turnajů z 90let ještě na vhs,ale všechno už je vyházené!

http://www.ladazak.cz/

Tak ten dokument by me hodne moc zajimal... Skoda ze ho nemuzes najit.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
brut

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas:
Ten dokument mě taky mrzí,teď už se to těžko shání,to samé ty zápasy z 90let a v té době nejlepší zápas v kleci Šolce když doslova "utavil" myslím,že to byl Běloruský mistr sportu v zápase.Úžasný vložený zápas na turnaji "Pyramida",sice vložený,ale jednoznačně nejlepší zápas celého večera a vlastně i té doby u nás..Na tom turnaji se právě do finále probojovali oba bratři Žáci,ale jeden nenastoupil pro zranění a vzdal,takže finále bez boje.
Úžasný a místy "legrační" byl úplně první turnaj "noc gladiátorů" v Lucerně v ringu.
Byl to úplný začátek a někteří "závodníci" byla sranda se na ně dívat,ale to k těm začátkům patřilo.
Jednoznačně tam kralovali t-boxeři od Macháčka,Judisti a zápasníci se začali zapojovat až tak za rok.
Tam se právě začal poté prosazovat t-boxer Šolc,naučil se dobře zápasit a vale tudo mu skvěle sedlo,měl neuvěřitelné srdce bojovníka,naprosto žádný respekt před nikým!

Poptám se kde se dá,na netu i kamarádů,ale už to asi nikdo mít nebude.
brut

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2008 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem ještě nějaká videa

R.Vanický,taky patřil k průkopníkům ultimátů v ČR,bývalý boxer.Pamatuji si na jeho zápasy s Knížetem.Co jsem viděl tak ho Kníže (bývalý skvělý judista) 2×dostal na páku.

Zde Vanický vs Kužela
http://www.stream.cz/video/10/63985-roman-vanicky-vs-tomas-kuzela-1-round
http://www.stream.cz/video/10/63988-roman-vanicky-vs-tomas-kuzela-2-round

A zde jsou nějaká videa i s Knížetem.Dokázal porazit i Pepu (bratra Ládi) Žáka ve váze do 85,byli nižší váhovka než Láďa.Monster jak už jsem psal bývalý vynikající judista,který se naučil skvěle (i techniku úderů) boxovat.Hodně dobrý rváč!

http://www.videofreefight.estranky.cz/clanky/video
Douglas

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brute. super! Neco takoveho jsem dlouho hledal, hlavne toho Monstera jsem nikde nevidel, dikec! Jinak jde videt, ze to je judoka, perfektne propracovane o soto gari, prace s tezistem, drzeni, uki goshi, nebo o goshi, to jsem poradne nevidel. No proste super!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
brut

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas:
tak to jsem rád,že jsem ti udělal radost :-))
Monster byl tuším dokonce mistr republiky v judu.Z našich borců ani nevím jestli ho dokázal někdo porazit.První zápas Vanického dostal velmi rychle/snadno na páku,ve druhém vzájemném duelu si Vanický dával velký pozor,ale stejně ho Kníže dostal opět na stejnou páku.Když zápasil s Pepou Žákem,tak to vypadalo,že Pepa vyhraje,byl silnější (bývalý zápasník),ale pak na vteřinu ztratil koncentraci a Kníže použil kop na břicho a poté tuším zakončil škrcením a Pepu porazil.Tyhle zápasy jsem zatím nesehnal ,ani ten dokument.
Hledám a ptám se dál :-))
Douglas

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brut napsal:
Douglas:
tak to jsem rád,že jsem ti udělal radost :-))
Monster byl tuším dokonce mistr republiky v judu.Z našich borců ani nevím jestli ho dokázal někdo porazit.První zápas Vanického dostal velmi rychle/snadno na páku,ve druhém vzájemném duelu si Vanický dával velký pozor,ale stejně ho Kníže dostal opět na stejnou páku.Když zápasil s Pepou Žákem,tak to vypadalo,že Pepa vyhraje,byl silnější (bývalý zápasník),ale pak na vteřinu ztratil koncentraci a Kníže použil kop na břicho a poté tuším zakončil škrcením a Pepu porazil.Tyhle zápasy jsem zatím nesehnal ,ani ten dokument.
Hledám a ptám se dál :-))

Pokud ja vim, tak neprohral, ale zas takovy znalec nejsu. Dokonce jsem nekde cetl, ze nastupoval se schromlou nohou, ale jak schromlou nevim. A mam pocit ze i nekde trenoval (v Jihlave?) a jeden ultimatnu klub je taky pojmenovanty po nem Monster (Dvur Kralove) - ale to jen hadam. Jestli jeste neco najdes, tak se klidne podel. Dik.
brut

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak píší 18 výher/ žádná remíza / žádná prohra,ale jde o to jak jsou ty údaje staré
Zranění tam nějaké bylo to určitě,taky si pamatuji Jedličku jak říkal v začátcích,že Kníže je nejžhavější kandidát na konfrontaci se zahraničníma bojovníkama.To může být tak 9let zpět.Teď už jsem bohužel úplně mimo dění,např. s Petrem Macháčkem jsem nemluvil minimálně 5let,necvičil jsem u něj ještě déle a volat mu jenom kvůli info. jestli už "pustili" Šolce,nebo jak je na tom Kníže,to by asi nebyl moc nadšený
Ty mladé borce neznám a se "starou gardou" "Bestií" Jungerem,Zelinkou,Šolcem se už nestýkám.

tady je z netu ještě nějaké foto Knížete 185cm/90kg (jinak většinou dříve váha kolem 85)
Douglas

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada, takovej od pohledu hodnej strejda..
brut

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady vypadá velmi mírumilovně,ale v reálu no,no,nooo

Se mu raději vyhne i ten kdo ho dobře nezná!
ICE

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No na nasledujucom videu moc fightu vidno nie je, uvidite aj preco ... len na ukazku co sa moze v ringu stat (a teda aj stalo chalanovi co obcas zajde k nam do fitka - mustafa, ten co skoncil horsie pri tom pade)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Czech and Slovakia fighters videa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: