Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v GTA 4 jsem postrilel dneska hromadu lidi a ukradl tuze aut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
v GTA 4 jsem postrilel dneska hromadu lidi a ukradl tuze aut

Jediná hra kvůli které budu zase pařit na komplu, jako za starých časů. Nevíš kdy prosímtě vyjde na PC ?
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ma to vyjit na PC nekdy v poslednim ctvrtleti 2008, pry rijen-listopad
BUFU

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:

Dík. To je prostě nejlepší série. Žádnou hru sem nehrál tak dlouho jako jednotlivý díly GTA. Tipuju že tento díl opět 2 krát lepší jak minulej,co?
grazls

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kopil jsem si pálky na beng bing ton. dobrý odreágování. doporučuji na chalupě při grilování a podlejvání pivečkem
a taky nějakou šťavnatou roštěnou

Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš badminton, že? To mám taky rád

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
yazi napsal:

Dík. To je prostě nejlepší série. Žádnou hru sem nehrál tak dlouho jako jednotlivý díly GTA. Tipuju že tento díl opět 2 krát lepší jak minulej,co?

no co si budeme povidat, je to lepsi nez sex
BUFU

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
BUFU napsal:
yazi napsal:

no co si budeme povidat, je to lepsi nez sex

Pravda A když sex, tak v GTA
Diana

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Ja obcas chytnu proste takovy stavy deprese, kdy si uvedomim, co oni me davaji a jak ja jim to nepatricnym zpusobem vracim .. proste nebyt mich rodicu, predevsim mati, ktera mi dennodenne chystala jidlo, presne tak jak sem si rekl, tak proste bych tu pripravu na soutez nezvladal... tedka je par dnu takovych, kdy jeste neco zvladnu, ale ty dalsi dny budou krusny, tak se to snazim nejak "vykompenzovat" predem ...

mati k tomu varim v prubehu celyho dne caje ruzny, protoze stejne nic jinyho nepije...

Ale bohuzel oni mi davaji tolik a ja nemuzu jak jim to vratit stejne..

Máte v rodině moc hezké vztahy a to je dobře!
A to co ti dávají rodiče, to jednou budeš ty dávat vlastním dětem. Není nad kladný příklad z rodiny, který si pak odneseš dál.
Diana

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O víkendu jsem se ryla v zemi, sázela rybíz, angrešť, překopávala trvalkové záhony a doplňovala bylinkovou zahrádku mimo jiné o bylinu zvanou LIPIE (Aztécký cukr ). Její listy jsou hodně sladké a rostlina tak slouží jako zdravá náhrada cukru.

Lipie sladká (Lippia dulcis) a její pěstování
Lippia dulcis je nenáročná rostlinka, kterou lze jednoduše pěstovat květináči. Ideální je pěstování na východní straně. Sladké látky se v lipii tvoří více, když má dostatek světla a tepla. Na léto je dobré rostlinku přesunout na venkovní stanoviště, v zimě je ideální pěstování v domácnosti. Listy a stonky lipie obsahují hernandulcin, což je sloučenina, která je téměř tisíckrát sladší, než obyčejný cukr. Tato rostlina je mimořádně aromatická. Listy lze užívat jak v čerstvém stavu, tak mražené nebo sušené.

Teď musím ještě sehnat citrónovou trávu, která je výbornou přísadou do jídel.
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 8:40 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

To Di: A nechceš poslat foto? Docela rád bych viděl jak to vypadá. Může to být celkem zajímavý. Tak se pochlub se svojí zahrádkou .
Wicked

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podarilo se :-) chip WRC Ecutek odladeny presne na auto v sobotu na okruh
jo a vyhnani krtka ze zahrady
Diana

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 8:53 am    Předmět: Re: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
To Di: A nechceš poslat foto? Docela rád bych viděl jak to vypadá. Může to být celkem zajímavý. Tak se pochlub se svojí zahrádkou .

Zatím je to v nekoukatelném stavu:-) Vše je ještě malé a takové neupravené.
Každopádně fotku té rostliny posílám ( stáhla jsem ji z netu ). Vypadá to trochu jako nějaká poléhavá kopřiva. Prostě málo nápadná rostlina, ale listy jsou vážně sladší než cukr.

Tyrael

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:

Oficialne nebyla pc verze este potvrzena. Spekuluje se o listopadu, dokonce si muzes pc verzi predobednat z online shopu aniz neni jisty, ze 100% vyjde. Jinak GTA IV je tak 8/10 neni tak uplne famozni a nadimenzova hra, jak se snazi presvedcovat reklama.

viz. Velice ,,strizliva recenze,, http://games.tiscali.cz/specials/gtaivdesitka/
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 8:58 am    Předmět: Re: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Petr Weisser napsal:

Zatím je to v nekoukatelném stavu:-) Vše je ještě malé a takové neupravené.
Každopádně fotku té rostliny posílám ( stáhla jsem ji z netu ). Vypadá to trochu jako nějaká poléhavá kopřiva. Prostě málo nápadná rostlina, ale listy jsou vážně sladší než cukr.

No máš pravdu. Vypadá to jako kopřiva . Ale až to bude vypadat všechno tak jak má tak na nás nezapomeň .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: