|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
no ma to vyjit na PC nekdy v poslednim ctvrtleti 2008, pry rijen-listopad
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | no ma to vyjit na PC nekdy v poslednim ctvrtleti 2008, pry rijen-listopad |
Dík. To je prostě nejlepší série. Žádnou hru sem nehrál tak dlouho jako jednotlivý díly GTA. Tipuju že tento díl opět 2 krát lepší jak minulej,co? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: po květen 12, 2008 12:27 am Předmět: |
|
|
Kopil jsem si pálky na beng bing ton. dobrý odreágování. doporučuji na chalupě při grilování a podlejvání pivečkem
a taky nějakou šťavnatou roštěnou _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:10 am Předmět: |
|
|
Myslíš badminton, že? To mám taky rád _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:22 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | yazi napsal: | | no ma to vyjit na PC nekdy v poslednim ctvrtleti 2008, pry rijen-listopad |
Dík. To je prostě nejlepší série. Žádnou hru sem nehrál tak dlouho jako jednotlivý díly GTA. Tipuju že tento díl opět 2 krát lepší jak minulej,co? |
no co si budeme povidat, je to lepsi nez sex
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:51 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja obcas chytnu proste takovy stavy deprese, kdy si uvedomim, co oni me davaji a jak ja jim to nepatricnym zpusobem vracim .. proste nebyt mich rodicu, predevsim mati, ktera mi dennodenne chystala jidlo, presne tak jak sem si rekl, tak proste bych tu pripravu na soutez nezvladal... tedka je par dnu takovych, kdy jeste neco zvladnu, ale ty dalsi dny budou krusny, tak se to snazim nejak "vykompenzovat" predem ...
mati k tomu varim v prubehu celyho dne caje ruzny, protoze stejne nic jinyho nepije...
Ale bohuzel oni mi davaji tolik a ja nemuzu jak jim to vratit stejne.. |
Máte v rodině moc hezké vztahy a to je dobře!
A to co ti dávají rodiče, to jednou budeš ty dávat vlastním dětem. Není nad kladný příklad z rodiny, který si pak odneseš dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:57 am Předmět: |
|
|
O víkendu jsem se ryla v zemi, sázela rybíz, angrešť, překopávala trvalkové záhony a doplňovala bylinkovou zahrádku mimo jiné o bylinu zvanou LIPIE (Aztécký cukr ). Její listy jsou hodně sladké a rostlina tak slouží jako zdravá náhrada cukru.
Lipie sladká (Lippia dulcis) a její pěstování
Lippia dulcis je nenáročná rostlinka, kterou lze jednoduše pěstovat květináči. Ideální je pěstování na východní straně. Sladké látky se v lipii tvoří více, když má dostatek světla a tepla. Na léto je dobré rostlinku přesunout na venkovní stanoviště, v zimě je ideální pěstování v domácnosti. Listy a stonky lipie obsahují hernandulcin, což je sloučenina, která je téměř tisíckrát sladší, než obyčejný cukr. Tato rostlina je mimořádně aromatická. Listy lze užívat jak v čerstvém stavu, tak mražené nebo sušené.
Teď musím ještě sehnat citrónovou trávu, která je výbornou přísadou do jídel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:40 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
To Di: A nechceš poslat foto? Docela rád bych viděl jak to vypadá. Může to být celkem zajímavý. Tak se pochlub se svojí zahrádkou  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
podarilo se :-) chip WRC Ecutek odladeny presne na auto v sobotu na okruh
jo a vyhnani krtka ze zahrady _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:53 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | To Di: A nechceš poslat foto? Docela rád bych viděl jak to vypadá. Může to být celkem zajímavý. Tak se pochlub se svojí zahrádkou . |
Zatím je to v nekoukatelném stavu:-) Vše je ještě malé a takové neupravené.
Každopádně fotku té rostliny posílám ( stáhla jsem ji z netu ). Vypadá to trochu jako nějaká poléhavá kopřiva. Prostě málo nápadná rostlina, ale listy jsou vážně sladší než cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:55 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | no ma to vyjit na PC nekdy v poslednim ctvrtleti 2008, pry rijen-listopad |
Oficialne nebyla pc verze este potvrzena. Spekuluje se o listopadu, dokonce si muzes pc verzi predobednat z online shopu aniz neni jisty, ze 100% vyjde. Jinak GTA IV je tak 8/10 neni tak uplne famozni a nadimenzova hra, jak se snazi presvedcovat reklama.
viz. Velice ,,strizliva recenze,, http://games.tiscali.cz/specials/gtaivdesitka/ _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:58 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|