MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
pecík

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio: určitě to nebylo na tebe vidíš kdo tu mele hovna ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Česko : Švédsko - 5:3

Kruci, hefaistos, teraz citam, ze ste prehrali, napisal si vysledok obratene a ja som tu nicomu az doteraz nerozumel:)
pecík

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion: vidím že na to máš úplně stejný pohled jako já. máme nakonec v pohodě tým... věřím mu
pecík

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA: mazec až ted jsem si toho všimnul
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lokran napsal:
pecík napsal:
Lokran: a proč asi jsou takové špatné výsledky v EHT? myslíš že to je trenérem? Nejdřív začni sledovat hokej a pak něco piš.. Na EHT je většinou tým poskládaný z mladej kluků a nebo z forvardů z extraligy. tak proto ty výsledky nejsou tak skvělé. Kdyby trenér mohl tak i na EHT má super hráče a tím pádem máme i vysledky. Se Švédama jsme zase nehráli tak špatně. A věřím že je porazíme... letos bude medaile. byl jsem skeptický na začátku turnaje,ale ten tým na to zase má.
no ano, je pravda že česká extraliga se švédskou či finskou nedá srovnat... to uznávám... ale oni nehráli špatně!!! mě prostě štve, že brankář nemá formu... je to škoda... proto říkám uvidíme příští rok. věřte mi, pokud bychom vyhráli to čtvrtfinále, tak pak klidně odprosím hniličku v kleče, že sem o něm kdy řekl něco zlého...
Lokrane, povedlo se ti to, co se povede málokomu - rozzuřil jsi mě. :-) My tady všichni víme, že Hnilda nemá formu, vidíme to sami, kurva, ale nikdo jiný nebyl k dispozici, do hajzlu!!!

A doufám, že se tady nenajde chytrák, který napíše, že čtvrtfinále by měl odehrát nerozchytaný Pinc... :-)

AHOLA: Já si toho nevšiml, protože Hefaistovy posty nečtu...

Naposledy upravil mirio dne po květen 12, 2008 10:53 am, celkově upraveno 1 krát
pecík

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm, no ja bych si treba do ty brany stoupnul kdyby nebylo zbyti:D
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě ke golmanovi - jak už jsem asi tisíckrát napsal, já mu stejně věřím, že se chytne. Obránci budou muset pomoct, útočníci budou muset pomoct, štěstí se bude muset přiklonit na naši stranu, ale věřím, že to odchytá tak, že postoupíme!!!
Lokran

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion napsal:
mirio: jiste ze ne:D

lokran: tohle jsou zvasty, nehrali jsme spatne, delas jako kdyby nasi dostali narez jako nemci od kanady, pritom jsme se svedy naprosto v pohode drzeli krok, to samy s rusakama... bylo to o stesti, priste se snad prikloni na nasi stranu... oni maji lepsiho brankare, my mame zase podle meho nazoru lepsi utok. a vsechna cest hadamczikovi za to, co dokazal udelat s nasim muzstvem, protoze jsem skutecne necekal ze nova generace dokaze hrat takovej hokej... myslel jsem, ze ta generacni obmena bude jeste par let trvat, presto dokazal do tymu zapracovat mladiky a ti spolu se starymi matadory fakt dokazou drzet krok i s tema nejlepsima...

otazkou zustava, proc se nas generacni vymena netykala za dob komancu, proc se nas tyka jen ted... ono to bude mozna tim, ze ceska extraliga nema co talentum nabidnout a ti nam tak utikaji do nhl driv nez staci dospet... a my pak nemame dost kvalitnich hracu z domova a musime spolehat na laskave svoleni klubu nhl, ze nam teda jako na ms obcas nekoho pusti... smutne, presmutne... chtelo by to vic penez pro ceske ligy... jenze kde vzit a nekrast?
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, zaujimalo by ma aky je vas nazor na Hadamczika? A aky na Hnilicku?

:) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lokran napsal:
Darion napsal:
mirio: jiste ze ne:D

lokran: tohle jsou zvasty, nehrali jsme spatne, delas jako kdyby nasi dostali narez jako nemci od kanady, pritom jsme se svedy naprosto v pohode drzeli krok, to samy s rusakama... bylo to o stesti, priste se snad prikloni na nasi stranu... oni maji lepsiho brankare, my mame zase podle meho nazoru lepsi utok. a vsechna cest hadamczikovi za to, co dokazal udelat s nasim muzstvem, protoze jsem skutecne necekal ze nova generace dokaze hrat takovej hokej... myslel jsem, ze ta generacni obmena bude jeste par let trvat, presto dokazal do tymu zapracovat mladiky a ti spolu se starymi matadory fakt dokazou drzet krok i s tema nejlepsima...
otazkou zustava, proc se nas generacni vymena netykala za dob komancu, proc se nas tyka jen ted... ono to bude mozna tim, ze ceska extraliga nema co talentum nabidnout a ti nam tak utikaji do nhl driv nez staci dospet... a my pak nemame dost kvalitnich hracu z domova a musime spolehat na laskave svoleni klubu nhl, ze nam teda jako na ms obcas nekoho pusti... smutne, presmutne... chtelo by to vic penez pro ceske ligy... jenze kde vzit a nekrast?
První post, co má hlavu a patu. V extralize nejsou peníze, jak správně píšeš, mladí kluci jdou do NHL kde se jich 10% chytí, zbytek zapadne a to je velká škoda...

EDIT: AHOLA: Jsi ...
pecík

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lokran: jj s tím souhlasím
keba

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hnilda se ještě rozchytat může a měl by to udělat co nejdřív, protože je v něm opravdu slabina a to je škoda.Tým máme dobrej.Pince tam snad v životě nedá je to super Libereckej golman ale ne golman na MS.Mensator tam asi přece jen měl ject

Švédy porazit rozhodně můžem, ale já sám bych radši jiný soupeře je fakt, že s nima máme nepříznivou bilanci.
Lokran

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no jsem ted velice zvedavy na tu evropskou hokejovou ligu mistru, pokud ta se ujme, muze to byt pro evropsky i cesky hokej velike plus. pritahne divaky a tudiz i penize... a treba se pocet hracu jdoucich do nhl snizi ze 60 rocne na 30...
Darion

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je to velice jednoduchy... za komancu se proste utikat nikam nedalo:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: