|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: po květen 12, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
Mě stačí když dovezem zlato
jinak neví někdo zda se to vysílá live přes net. Nevlastním na privátě televizi a dost mě to sere _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: po květen 12, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Hefaistos napsal: | Česko : Švédsko - 3:5
|
Kruci, hefaistos, teraz citam, ze ste prehrali, napisal si vysledok obratene a ja som tu nicomu az doteraz nerozumel:) |
však je to správně
| citace: | A ještě ke golmanovi - jak už jsem asi tisíckrát napsal, já mu stejně věřím, že se chytne. Obránci budou muset pomoct, útočníci budou muset pomoct, štěstí se bude muset přiklonit na naši stranu, ale věřím, že to odchytá tak, že postoupíme!!!
|
To se mi na tobě líbí - takhle vypadá věrnej fanoušek. Ať de o Crocopa nebo o Hniličku, (loni o Čechmánka - to samí jako hnilička, akorát zabral víc místa v bráně ) tak při nich stojíš.
Já samozřejmě budu doufat taky, ale s velkym strachem budu pozorovat každou střelu, každé nahození na naší bránu. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po květen 12, 2008 5:59 pm Předmět: |
|
|
Klíčový faktor pro čtvrtfinále bude Eliáš,sand bude hrát.Dnes sme ale byli lepší,hlavně třetí třetina škoda těch neproměněných šancí,hlavně před koncem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
takže dle předpokladů čtvrfinále se švédy. no klíčovou otázkou je, zda-li jsme jim schopni dát pět gólů. když jo tak postoupíme my. když jim dáme jen dva či tři postoupí oni... když jim dáme čtyři, půjde to do prodloužení. a nebo se taky stane zázrak a hnilička zachytá svůj životní zápas, pak budou stačit klíďo i ty dva. pokud ne, vypadá to skutečně na finále rusko-kanada...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Lokran napsal: | | vypadá to skutečně na finále rusko-kanada... |
Zase par mrtvejch na lede
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | Mě stačí když dovezem zlato
jinak neví někdo zda se to vysílá live přes net. Nevlastním na privátě televizi a dost mě to sere |
Vysila,aspon tady v CA.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | citace: | A ještě ke golmanovi - jak už jsem asi tisíckrát napsal, já mu stejně věřím, že se chytne. Obránci budou muset pomoct, útočníci budou muset pomoct, štěstí se bude muset přiklonit na naši stranu, ale věřím, že to odchytá tak, že postoupíme!!!
|
To se mi na tobě líbí - takhle vypadá věrnej fanoušek. Ať de o Crocopa nebo o Hniličku, (loni o Čechmánka - to samí jako hnilička, akorát zabral víc místa v bráně ) tak při nich stojíš.
Já samozřejmě budu doufat taky, ale s velkym strachem budu pozorovat každou střelu, každé nahození na naší bránu. | Ale vždyť tak to má přece být, ne? Já si chci to, co mě baví, doopravdy užít a ne furt dookola hledat nějaká negativa, jako typický český fanoušek z hospody, který ví hovno, hokejku v životě ani nedržel v ruce, ale hubu má plnou keců.
Ať už jde o Crocopa, hokej nebo cokoli jiného - fandím, do poslední chvíle věřím, ale taky nemám problém přiznat, že soupeř byl lepší a nemíním po prohraném fightu/zápase/čemkoli jiném plivat na ty, kteří dřou na to, abych já se bavil. Pokaždé to prostě vyjít nemůže a o tom to je. Sport je super věc a my ty švédy dáme! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: po květen 12, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Marcela napsal: | | Kadd napsal: | Mě stačí když dovezem zlato
jinak neví někdo zda se to vysílá live přes net. Nevlastním na privátě televizi a dost mě to sere |
Vysila,aspon tady v CA. |
a kde? |
http://www.onlinetv1.net/login.php
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: po květen 12, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 13, 2008 7:56 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | m4l napsal: | souhlasim s miriem tez si myslim ze spis dame svedy nez aby vyhral crocop |
mirio ma na hlave brankarsku prilbu, obleceny hnilickov dres a chorvatske spodky + a rukach mma rukavice a hokejka v nich | Tajně tady sním o české hokejové reprezentaci, která by jako zlého muže měla Crocopa - seděl by normálně v trenkách na střídačce a pokud by někdo zhodil rukavice, šlo by se do octagonu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út květen 13, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|