|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | tak to se asi rozchazime:D sborna vpěrod!:D |
Rusko, už jenom díky historii a křivdám, který na československym hokeji udělali bych nefandil. Nad to, nesnášim tu jejich zákeřnost. Finsko ma Rutua, ale Rusko má vždycky několik takových Rutů.
A druhej tým, kterýmu bych nikdy nefandil je Kanada, už jenom za tu povýšennost, arogantnost, atd.
Akorát mě mrzí lidi jako Tom99 nebo jak, fandit kanadě, a navíc si přát aby naši vypadli, to je humus. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darion

|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
tjn... asi takhle, ja fandim rusakum za to jakej hokej predvadej, uz od dob bureho je mam rad... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | Nebyla to Hniličkova chyba, určo se snažil jak mohl a předvedl na své současné poměry nadlidský výkon, on samotnej může mít svědomí čisté, i když nedodržel, co předesílal: "Já se budu snažit držet puky u sebe..." a zatím mu dost puků z lapačky vypadávala.
Prostě chyba byla v nominaci brankáře, nevím koho bych tam nominoval já, páč hokej delší čas nesleduju... |
V tomhle měl Mirio pravdu - ono prostě nebylo koho jinýho nominovat. Já sem prskal skrz Mensatora a zatim si stojim, ale to by na vývoji nic nezměnilo. Jedničkou by byl stejně Hnilička.
Je to hold tak, že z naší domény - brilatní golmani, se stává naše slabina, protože tam neni, kromě Vokouna nikdo další, což mě děsí. Kde sou ty časi, kdy se muselo řešit kdo bude dělat v repre jedničku a kdo dvojku. Při představě, že se bude opakovat situace, že budeme mít nabitej tým a slabinu v bráně se mi chce brečet. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | Nebyla to Hniličkova chyba, určo se snažil jak mohl a předvedl na své současné poměry nadlidský výkon, on samotnej může mít svědomí čisté, i když nedodržel, co předesílal: "Já se budu snažit držet puky u sebe..." a zatím mu dost puků z lapačky vypadávala.
Prostě chyba byla v nominaci brankáře, nevím koho bych tam nominoval já, páč hokej delší čas nesleduju... |
Vidíš,sám si to řekl,puky mu vypadávali,zrovna tenhle nemusel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st květen 14, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Příští rok tam chci vidět Haška. |
Tak to zase raději at pokračuje Hnilda.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | Ja bych se nedivil |
Vždyt sedí v Detroitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
takže to shrnu.
Naši se nemají za co stydět.Letos hráli dobře, a prohráli se ctí! HOŠI DĚKUJEM!!! _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | ne ze bych teda nejak obzvlast souhlasil s attackerovymi nazory ale tady mu musim dat za pravdu... |
ja mam vzdycky pravdu. Nekomu to dojde driv nekomu pozdeji, sem rad, ze tobe uz to doslo =]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Hnilicka tentokrat chytal velmi dobre... ale proste sme meli stesti na smulu no... neda se nic delat... ted se aspon muzeme tesit na finale Rusko- Kanada...
aspon se jejich hraci na lede vyvrazdi a pristi rok tam nebudou mit koho poslat  a tam jim to natrem
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Pro mě tímhle MS končí. Kdo vyhraje je mi šumafuk. Možná se mrknu na finále, ale je mi jedno, kdo tam bude. V každým zápase je mi třeba nějakej tým sympatičtější, ale kromě nás nefandím nikomu. Spíš vím, komu nefandím nikdy a to jsou Slováci, Rusko a Kanada.
Jinak dneska to byl velmi vyrovnaný zápas. Škoda, že jsme se po gólu na 2:1 moc zatáhli, tím vyhazováním se to dohrát nedalo. Švédský góly byly trochu smolný. Někdo může říct, že při druhým Hnilda moc zbytečně vyjel a při 3. neudržel nahození, ale vyloženě jeho kiksy to nebyly. Šlo to asi udělat líp, ale zachytal dneska celkem dobře. Vytáhl i pár dobrých zákroků. Moc se mi líbila obrana, hodně Hnildovi pomáhali.
Celkově si myslím, že se na tomhle MS podařilo zapracovat hodně nových hráčů a že je vidět, že po odchodu zlaté generace máme ještě furt hodně dobrých mladých hráčů. V tom vidím velký plus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|