|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 14, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Mě taky, ale demence některých lidí mě nikdy nepřestane udivovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 14, 2008 10:58 pm Předmět: |
|
|
Tak Hadamczik u repre skončil - řekl to sám v rozhovoru, který teď běžel na ČT.
Můžeš slavit, Hefe... :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:10 pm Předmět: |
|
|
mirio: nedokážu si představit kdo by ted mohl převzít repre...
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | Tomi99: jsi piča... já tě mít vedle sebe ihned po zápase,tak jsi jasnej |
Tomi proste rekl svuj nazor, sem ho psat rozhodne nemel,ale uz se stalo
A nerad bych te podcenil,ale myslim, ze TY vs TOMI, tak Tomi by ti dal na dzrku, tak si tyhle chlapsky kecy nech pro kamose =]
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
a z čeho tak usuzuješ hm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:37 pm Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | | a z čeho tak usuzuješ hm? |
z toho, ze mas velkou hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | | mirio: nedokážu si představit kdo by ted mohl převzít repre... | Já taky ne. Růžička? Ale ten asi zůstane zalezlý ve Slavii. Fakt nevím. Hlavně žádné Augusty, Martince atp. Tohle myslím není správná cesta. Chce to nějakého dravce s dobrýma vazbama na hráče ze zámoří...
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:56 pm Předmět: |
|
|
Co treba Slavomir Lener?
Hokej sleduju jenom okrajove, ale myslim ze to byl on, kdo po prohre s Usa v Praze rekl neco jako: "Celou noc jsme s Vladou Ruzickou u vina premysleni, proc jsme prohrali, ale na nic jsme neprisli." :)
Heciri jedni.
Jinak dneska to bylo napinave, az na ten konec se mi to libilo. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 5:46 am Předmět: |
|
|
Ještě k tomu jak si někdo (snad jenom Tomi) přál aby naši vypadli,že mu vadí "hlasitý" komentář a že přeje našim rivalům!
Nedokážu si představit co by se stalo např. v Brazílii,kdyby tam místní fanoušek fandil (ve fotbale) Argentině?!!O hlasitosti místních komentátorů ani nemluvě!
Trochu více národní hrdosti a temperamentu by neuškodilo!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 7:39 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Tak Hadamczik u repre skončil - řekl to sám v rozhovoru, který teď běžel na ČT.
Můžeš slavit, Hefe... :- ( |
Slavit to nebudu, na to mam po včereješku moc špatnou náladu, ale sem tomu rád. Paradoxně toto MS, mu ná pár maličkostí, který se vždycky najdou, neni co vytknout, ale já beru jeho práci celkově - za ty poslední roky olympiádou počínaje, to pro mě bylo jedno velký zklamání, hlavně ta olympiáda. A jak říkám, medaile pro mě neni argument, ty výkony byli katastrofální, přitom sme měli k dispozici to nejlepší. Loňský MS sme vyhořeli uplně...
Zároveň znova říkám - proti Hadamczikovi jako osobnosti, nic nemam, žádná nevraživost nebo nenávist, atd. nic takovýho. Jen ho nerad vidím u repre.
Doufám, že svaz je na tolik inteligentní, že nevstoupí dvakrát do téže řeky a Augustové a Martincové už jsou pase. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
ChainMuscle
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 8:10 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | pecík napsal: | | mirio: nedokážu si představit kdo by ted mohl převzít repre... | Já taky ne. Růžička? Ale ten asi zůstane zalezlý ve Slavii. Fakt nevím. Hlavně žádné Augusty, Martince atp. Tohle myslím není správná cesta. Chce to nějakého dravce s dobrýma vazbama na hráče ze zámoří... | ¨
Český hokej by měl spolehat především na hráče z extraligy. _________________ I live my life and try to make my dreams come true....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|