MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
http://tyden.cz/rubriky/sport/ledni-hokej/ms-v-lednim-hokeji-2008/ruzicka-trenovat-reprezentaci-vzal-bych-to_58555.html

Tak to je první věc, co mi od včerejška zvedla náladu.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
mirio napsal:
Já jsem pro změnu systému. Líbí se mi zejména model, který se používá na juniorských MS a to ten, že vítězové čtvrtfinálových skupin postupují rovnou do semifinále - odpadá jim tak infarktový zápas o bytí/nebytí a hlavně - pořád je o co hrát, což by mohlo eliminovat podvědomé vypouštění zápasů s papírově slabšímy soupěři.

Když tak mě oprav, protože já nevim jak je to u jiniorů, ale možná je to ta varianta co byla teď zmiňovaná.

Tzn. Jsou tam dvě skupiny po sedmy, kde hraje každý s každým. Vítěz skupiny jde rovnou do semifinále a další dva soupeři k nim musejí probojovat přes čtvrtfinále, tzn. týmy na druhém a třetím místě ve skupinách proti sobě ?
Já o tom Dusíka včera mluvit neslyšel (měl jsem přepnuto do smutkového režimu :- ( ( ), ale pokud je to tak, jak píšeš, tak je to ten systém. Rozdíl mezi MS juniorů je jen v tom, že oni mají v základních skupinách jen po 5-ti týmech.

Mě se tenhle systém moc líbí, pořád je o co hrát, možná by ani nebylo třeba snižovat počet účastníků MS...

Naposledy upravil mirio dne čt květen 15, 2008 10:33 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caladan

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Tyrael napsal:
http://tyden.cz/rubriky/sport/ledni-hokej/ms-v-lednim-hokeji-2008/ruzicka-trenovat-reprezentaci-vzal-bych-to_58555.html

Tak to je první věc, co mi od včerejška zvedla náladu.

Růžu bych taky bral všemi deseti.
YUD

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Růžička by byl asi vážně nejlepší. Ale nevím, proč tady kdosi řekl, že Augusta, Marinec apod. by byli špatná volba. Nedokázal snad Augusta vyhrát dva tituly???
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
mirio napsal:
Tak Hadamczik u repre skončil - řekl to sám v rozhovoru, který teď běžel na ČT.

Můžeš slavit, Hefe... :- (

Slavit to nebudu, na to mam po včereješku moc špatnou náladu, ale sem tomu rád. Paradoxně toto MS, mu ná pár maličkostí, který se vždycky najdou, neni co vytknout, ale já beru jeho práci celkově - za ty poslední roky olympiádou počínaje, to pro mě bylo jedno velký zklamání, hlavně ta olympiáda. A jak říkám, medaile pro mě neni argument, ty výkony byli katastrofální, přitom sme měli k dispozici to nejlepší. Loňský MS sme vyhořeli uplně...

Zároveň znova říkám - proti Hadamczikovi jako osobnosti, nic nemam, žádná nevraživost nebo nenávist, atd. nic takovýho. Jen ho nerad vidím u repre.

Doufám, že svaz je na tolik inteligentní, že nevstoupí dvakrát do téže řeky a Augustové a Martincové už jsou pase.

Některé věci jsou dost mimo.Tak třeba že jsme lonské MS vyhořeli úplně?Vždyt jsme hráli s našláplým Ruskem u nich doma,to se dalo jasne čekat.Navíc Hadamczik dělal generační výměnu,neměl k dispozici to co ostatní,zlatou generaci s takovým týmem by taky vyhrával a každý by ho vynášel do nebes,vyšla na něho prostě generační obměna,ale pořád to jsou dobří hráči,bohužel čtvrtfinále je o štestí,když se hraje jen na jeden zápas,tam se může stát cokoli,kolikrát MS nevyhraje nejlepší tým,ale ten co měl více štestí.Něco jinéhé je,když se hraje na 4 vítezné.
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChainMuscle napsal:
mirio napsal:
pecík napsal:
mirio: nedokážu si představit kdo by ted mohl převzít repre...
Já taky ne. Růžička? Ale ten asi zůstane zalezlý ve Slavii. Fakt nevím. Hlavně žádné Augusty, Martince atp. Tohle myslím není správná cesta. Chce to nějakého dravce s dobrýma vazbama na hráče ze zámoří...
¨
Český hokej by měl spolehat především na hráče z extraligy.

Pěkná blbost,extraliga nemá peníze na to,aby udržela kvalitní hráče.
Lokran

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne by se libil tento system. na zacatku by byly dve skupiny po trech tymech. hral by se system kazdy s kazdym a vitez by postoupil. zbyle ctyri tymy by hraly o udrzeni opet kazdy s kazdym. ti postupujici by se pridali do dvou skupin k peti tymum, ktere by byly serazeny dle rankingu a pak by se hralo systemem kazdy s kazdym. ano pro slabsi tymy co postoupily z one kvalifikacni skupiny by to znamenalo o dva zapasy vic, ale aspon by se rozehrali... a zaroven by si do te skupiny neprinesli ani bod a teprve pak by se ukazalo kdo ma na to postoupit do QF... blbe je ze by to prineslo snizeni poctu utkani pro top tymy ze sesti na pet pred QF,ale zase by se ti silni nepotkali s temi ctyrmi uplne nejslabsimi...
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez: A hadamczik v Turíně neměl k dispozici zlatou generaci?
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
No Neměl
Už tam nebyli,Dopita,Patera,Procházka,Šlégr,Reichel.To že tam byl Jágr,Straka,Ručinkský není vše.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Růžička by byl asi vážně nejlepší. Ale nevím, proč tady kdosi řekl, že Augusta, Marinec apod. by byli špatná volba. Nedokázal snad Augusta vyhrát dva tituly???
Napsal jsem to já. Dokázal, to nezpochybňuju, ale coachoval to v době, kdy jsme neměli absolutně žádnou konkurenci. Když ho poslouchám nebo čtu jeho názory teď, je úplně mimo.

Jak už jsem napsal - chce to dravce s dobrými kontakty na hráče z NHL. Jinudy cesta nevede.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
YUD napsal:
Napsal jsem to já. Dokázal, to nezpochybňuju, ale coachoval to v době, kdy jsme neměli absolutně žádnou konkurenci. Když ho poslouchám nebo čtu jeho názory teď, je úplně mimo.

Jak už jsem napsal - chce to dravce s dobrými kontakty na hráče z NHL. Jinudy cesta nevede.

Tak s Ruzou by byla placka snad z kazdeho mistrovstvi. Ten umi koucovat i slozit team.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
mirio napsal:
YUD napsal:

Tak s Ruzou by byla placka snad z kazdeho mistrovstvi. Ten umi koucovat i slozit team.

Však Team jsme měli složený dobře,jak říkál Jágr,na MS můžeš mít nejlepši tým,ale je to hrozně o štěstí,vždyt se to hraje na jeden vítězný a tam se může stát cokoli.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Douglas napsal:
mirio napsal:
YUD napsal:

Však Team jsme měli složený dobře,jak říkál Jágr,na MS můžeš mít nejlepši tým,ale je to hrozně o štěstí,vždyt se to hraje na jeden vítězný a tam se může stát cokoli.
Přesně tak.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Hefaistos napsal:
No Neměl
Už tam nebyli,Dopita,Patera,Procházka,Šlégr,Reichel.To že tam byl Jágr,Straka,Ručinkský není vše.

Sorry, ale ty si fakt kus debila. V Turíně byla naše absolutní špička, pokud nepočítám některý zranění výjímky? Proč tam nebyl Dopita, Patera, Procházka ? Protože už k tý špičce nepatřili, né že je neměl k dispozici.

Play off je vždycky o štěstí a nevim kolikrát to tu mam psát, ale právě proto je rozdíl třeba mezi stříbrem z MS pod hadamczikem a třeba letošním MS - letošní tým byl o třídu lepší než ten co vyhrál stříbro. To že každej rok nebudeme zlatý, to je jasný, že vypadneme ve čtvrfinále OK, mrzí mě to, sere mě to hodně, ale to je hokej. Ale to co mě vadí byli ty celkový výkony od základních skupin, kdy sme prohrávali s béčkovými týmy, např. v Turíně se Švýcarskem to bylo?

Augusta taky neměl k dispozici nějakou českou elitu, zlatou generaci vůbec ne, naopak jeden rok sme byli největšími outsidery, protože sme měli jen tři posily z NHL - Prospala, Varaďu a ten třetí už ani nevim kdo, byli tam hráči, který dneska už nikdo ani nezná - Buzek, Španěl, Ujčík, atd. . Mě zase až tak Augusta nevadí, ale je to tip trenéra ze starý školy, u toho se pořádnejch změn, který náš tým potřebuje, nedočkáme. Růžička je prostě nejlepší alternativa.

Ač Hadamczika nemam rád, tak tady kus práce udělal. Nesouhlasim, s tim, že to byl on kdo se PUSTIL DO GENERAČNÍ VÝMĚNY, z prostýho důvodu - ono mu nic jinýho nezbylo, než, že by to byla jeho přímá inciativa, v čemž je trochu rozdíl generační výměna zastihla jeho při postu trenéra, ne opačně. Právě po Turíně ty největší hvězdy zlatý generace Jágr, Straka, Lang - řekli, že v repre končí. A co mohl dělat jinýho, než pozvat mladý kluky?
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krásná doba...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: