|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | agnez: A hadamczik v Turíně neměl k dispozici zlatou generaci? | No Neměl
Už tam nebyli,Dopita,Patera,Procházka,Šlégr,Reichel.To že tam byl Jágr,Straka,Ručinkský není vše. |
Sorry, ale ty si fakt kus debila. V Turíně byla naše absolutní špička, pokud nepočítám některý zranění výjímky? Proč tam nebyl Dopita, Patera, Procházka ? Protože už k tý špičce nepatřili, né že je neměl k dispozici.
Play off je vždycky o štěstí a nevim kolikrát to tu mam psát, ale právě proto je rozdíl třeba mezi stříbrem z MS pod hadamczikem a třeba letošním MS - letošní tým byl o třídu lepší než ten co vyhrál stříbro. To že každej rok nebudeme zlatý, to je jasný, že vypadneme ve čtvrfinále OK, mrzí mě to, sere mě to hodně, ale to je hokej. Ale to co mě vadí byli ty celkový výkony od základních skupin, kdy sme prohrávali s béčkovými týmy, např. v Turíně se Švýcarskem to bylo?
Augusta taky neměl k dispozici nějakou českou elitu, zlatou generaci vůbec ne, naopak jeden rok sme byli největšími outsidery, protože sme měli jen tři posily z NHL - Prospala, Varaďu a ten třetí už ani nevim kdo, byli tam hráči, který dneska už nikdo ani nezná - Buzek, Španěl, Ujčík, atd. . Mě zase až tak Augusta nevadí, ale je to tip trenéra ze starý školy, u toho se pořádnejch změn, který náš tým potřebuje, nedočkáme. Růžička je prostě nejlepší alternativa.
Ač Hadamczika nemam rád, tak tady kus práce udělal. Nesouhlasim, s tim, že to byl on kdo se PUSTIL DO GENERAČNÍ VÝMĚNY, z prostýho důvodu - ono mu nic jinýho nezbylo, než, že by to byla jeho přímá inciativa, v čemž je trochu rozdíl generační výměna zastihla jeho při postu trenéra, ne opačně. Právě po Turíně ty největší hvězdy zlatý generace Jágr, Straka, Lang - řekli, že v repre končí. A co mohl dělat jinýho, než pozvat mladý kluky? |
Presne tak, Alois nemel jine vychodisko, nez omlazovat kadr. Muj nazor na soucasnou situaci je ten, ze hvezdy a rutineri typu Jagr a spol potrebovali spise typ manazersky, coz Alois beze sporu je a nynejsimu kadru bude spise vyhovovat Ruza, ktery je urcite pro mladsi hrace vzorem a muzou se od nej jeste ledascemu naucit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | http://hokej.sport.cz/clanek/129858-zase-konec-ve-ctvrtfinale-reci-o-smule-se-svedy-neobstoji.html |
To nic, u nas tiez boli stale clanky typu Zasa se skoncili v stvrfinale a tento rok sme to prelomili :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 10:58 pm Předmět: |
|
|
Hef.: No co, jeden, dva dokonca ani tri roky neuspechu nie su tragedia, obavy mam len z toho, o com sme tu uz x krat pisali - celkove smerovanie (upadok?)...Snad este Cesi a Slovaci budu miesat karty v hre o medaily. Pretoze stabilne je tam stale SWE - CAN a potom sa tam uz len nesmelo strieda Rusko, USA, Finsko, Cesko a Slovensko... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Hef.: No co, jeden, dva dokonca ani tri roky neuspechu nie su tragedia, obavy mam len z toho, o com sme tu uz x krat pisali - celkove smerovanie (upadok?)...Snad este Cesi a Slovaci budu miesat karty v hre o medaily. Pretoze stabilne je tam stale SWE - CAN a potom sa tam uz len nesmelo strieda Rusko, USA, Finsko, Cesko a Slovensko... | Stresuješ se zbytečně - vzpomeň na léta od roku 1996. To jsme kralovali my, teď je na vrcholu někdo jiný. Koloběh života. :-) Je fakt, že práci s mládeží je třeba (speciálně u nás, v česku) hodně zlepšit, ale o budoucnost českého (ani slovenského) hokeje se neobávám...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 11:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
Já věřim, že hnilda dělal co mohl, a dal ze sebe maximum. Bohužel jeho maximum je už někde jinde, než třeba před pěti, šesti lety. (rozumněj mnohem níže). V Liberci si určitě ještě odchytá svoje. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Hefaistos napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | agnez: A hadamczik v Turíně neměl k dispozici zlatou generaci? | No Neměl
Už tam nebyli,Dopita,Patera,Procházka,Šlégr,Reichel.To že tam byl Jágr,Straka,Ručinkský není vše. |
Sorry, ale ty si fakt kus debila. V Turíně byla naše absolutní špička, pokud nepočítám některý zranění výjímky? Proč tam nebyl Dopita, Patera, Procházka ? Protože už k tý špičce nepatřili, né že je neměl k dispozici.
Play off je vždycky o štěstí a nevim kolikrát to tu mam psát, ale právě proto je rozdíl třeba mezi stříbrem z MS pod hadamczikem a třeba letošním MS - letošní tým byl o třídu lepší než ten co vyhrál stříbro. To že každej rok nebudeme zlatý, to je jasný, že vypadneme ve čtvrfinále OK, mrzí mě to, sere mě to hodně, ale to je hokej. Ale to co mě vadí byli ty celkový výkony od základních skupin, kdy sme prohrávali s béčkovými týmy, např. v Turíně se Švýcarskem to bylo?
Augusta taky neměl k dispozici nějakou českou elitu, zlatou generaci vůbec ne, naopak jeden rok sme byli největšími outsidery, protože sme měli jen tři posily z NHL - Prospala, Varaďu a ten třetí už ani nevim kdo, byli tam hráči, který dneska už nikdo ani nezná - Buzek, Španěl, Ujčík, atd. . Mě zase až tak Augusta nevadí, ale je to tip trenéra ze starý školy, u toho se pořádnejch změn, který náš tým potřebuje, nedočkáme. Růžička je prostě nejlepší alternativa.
Ač Hadamczika nemam rád, tak tady kus práce udělal. Nesouhlasim, s tim, že to byl on kdo se PUSTIL DO GENERAČNÍ VÝMĚNY, z prostýho důvodu - ono mu nic jinýho nezbylo, než, že by to byla jeho přímá inciativa, v čemž je trochu rozdíl generační výměna zastihla jeho při postu trenéra, ne opačně. Právě po Turíně ty největší hvězdy zlatý generace Jágr, Straka, Lang - řekli, že v repre končí. A co mohl dělat jinýho, než pozvat mladý kluky? |
Presne tak, Alois nemel jine vychodisko, nez omlazovat kadr. Muj nazor na soucasnou situaci je ten, ze hvezdy a rutineri typu Jagr a spol potrebovali spise typ manazersky, coz Alois beze sporu je a nynejsimu kadru bude spise vyhovovat Ruza, ktery je urcite pro mladsi hrace vzorem a muzou se od nej jeste ledascemu naucit... |
Ano,Jágr,Straka patří k naším nejlepším hokejistům všech dob,ale Jágr má z MS pouze jednu zlatou,proto jsem ho nepočítal do té Generace,která se točila právě kolem těch co jsem řekl,Dopita,Reichel,Patera,Procházka,Šlégr atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | http://hokej.sport.cz/clanek/129858-zase-konec-ve-ctvrtfinale-reci-o-smule-se-svedy-neobstoji.html |
Jinak sám vidíš že se všude v píše,že ten gol v prodloužení,byla Hniličkova chyba,semnou ste tehdy moc nesouhlasili.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | AHOLA napsal: | | Hef.: No co, jeden, dva dokonca ani tri roky neuspechu nie su tragedia, obavy mam len z toho, o com sme tu uz x krat pisali - celkove smerovanie (upadok?)...Snad este Cesi a Slovaci budu miesat karty v hre o medaily. Pretoze stabilne je tam stale SWE - CAN a potom sa tam uz len nesmelo strieda Rusko, USA, Finsko, Cesko a Slovensko... | Stresuješ se zbytečně - vzpomeň na léta od roku 1996. To jsme kralovali my, teď je na vrcholu někdo jiný. Koloběh života. :-) Je fakt, že práci s mládeží je třeba (speciálně u nás, v česku) hodně zlepšit, ale o budoucnost českého (ani slovenského) hokeje se neobávám... |
Bohužel,dnes jdou všichni okamžitě na farmu,nebo do jinných zámořských lig.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | http://hokej.sport.cz/clanek/129858-zase-konec-ve-ctvrtfinale-reci-o-smule-se-svedy-neobstoji.html |
Jinak sám vidíš že se všude v píše,že ten gol v prodloužení,byla Hniličkova chyba,semnou ste tehdy moc nesouhlasili. |
A proč mi to píšeš? Napsal si to tu nejmíň deset krát, to bude možná ten problém. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
Naprosto přesné. Moc jsem mu přál úspěch, bohužel to nevyšlo. Měli jsme strašnou porci smůly, ale práce je za ním vidět dost. Přístí MS už to zlomíme!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|