|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
Kurva Suomi : Raša 0:2.
Rusáky jemně řečeno nemusim, na druhou stranu by si to pro to, jak je většina jejich největších hvězd ochotna kdykoliv na MS přijet a reprezenovat, zasloužili. Tohle je ukázková národní hrdost. Už několik let pravidelně jezdí skoro všechny jejich hlavní hvězdy pokud sou volný reprezentovat.Žádný caviky okolo, to se mi líbí.
Fini, letos vsadili spíše na tu odcházející generaci včele se Selenem, a tu já sem měl hodně rád, snad ještě obrátí... _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
Rusko 4 : 0 Finsko
Nabokov je ďábel. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Kurva Suomi : Raša 0:2.
Rusáky jemně řečeno nemusim, na druhou stranu by si to pro to, jak je většina jejich největších hvězd ochotna kdykoliv na MS přijet a reprezenovat, zasloužili. Tohle je ukázková národní hrdost. Už několik let pravidelně jezdí skoro všechny jejich hlavní hvězdy pokud sou volný reprezentovat.Žádný caviky okolo, to se mi líbí.
Fini, letos vsadili spíše na tu odcházející generaci včele se Selenem, a tu já sem měl hodně rád, snad ještě obrátí... |
To není tak úplně pravda. Vzpomínám si, že třeba v Naganu jim dost odřeklo. Později taky, pravidelně jezdil z těch velkých hvězd akorát Jašin a mladíci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
Nemám z toho radost, ale Rusko vyhrálo zaslouženě. Finové měli ale dost jasných šancí k návratu do zápasu.
Snad v noci vyhrajou Švédové.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
Jinak Češi mají 15 hráčů, kteří byly tento rok v základní části NHL v Top 5 v produktivitě svých týmů, a krom Jágra se Strakou jsou to hráči, kteří brzy končit nebudou. Nejsou to možná hvězdy jako Zetterberg a Ovečkin, ale jsou to hráči jednoznačně nadprůměrní, na které jejich mužstva spoléhají v zásadních situacích. Takže bych se o budoucnost nebál. V příštích letech budeme stále patřit k elitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
Tak Fini broznovy, Svedi bez medaile. Celkom fajn _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 1:28 pm Předmět: |
|
|
takze finale Rusko Kanada??
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
rusové vyhrajou _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maroceps

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 1:52 pm Předmět: |
|
|
Taky mám takové tušení, že to dnes Kanada vyhraje.....uvidíme. _________________ stagnuji . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
verim, ze dnes rusko vyhra _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
Tak Švédové boj o třetí místo vypustily jako vždycky a Finové se jako vždycky z bronzu radovali. Ale na to že tam Švédové neměli krom brankáře a dejme tomu Backstroma, jedinou svojí superhvězdu. ( ani Alfredsona, Zeterberga, Lidstroma, Kronvalla, H. a D. Sedinovi, Holmstroma, Naslunda, Franzena....a další) Kdežto Kanada jich tam měla půl mužstva, tak je vidět, kde je skutečný potenciál, vzhledem k tomu, že semifinále bylo vyrovnané.
Dnešní finále pro mě je naprosto bez zájmu. Nemám rád ani Rusko ani Kanadu, ale pokud bych si měl vsadit, tak dneska Rusové prolomí dvanáctiletý neůspěch a vyhrají.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|